Красиво мъжко лице – 2

• 5 960
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
Том Харди си ми е ок, но тук се намесва актьорството. Движението също омагьосва и е част от общото впечатление /+ тяло + лице/. Трудно е да ги разделиш после. На мен като недостатък ми изпъква: в някои роли устните му са прекалено пухкави като за мъж. Grinning

# 46
Том Харди е сладък хулиган – малко груб, повече очарователен.

# 47
Мъже с плътни дебели устни не харесвам.
Някак не ми е мъжествено.

# 48
Jensen Ackles /моят любимец/ Cupid

# 49
Какво ще кажете за нашето момче? Модел е в Испания, още е на 25-26 г, но ще възмажее и ще става още по-готин. Висок е 1,89.Николай Георгиев.А е и доста приятно момче,участва в ДиК.
, , ,

# 50
Арни не е образец за красавец, по-скоро за обратното ( Heart ), но и двамата са били много хубави, млади и свежи:

Николай Георгиев изглежда чудесно, много привлекателно лице има според снимките.

# 51
  • В полите на Пирин планина
Един хубав българин - Мариян Кюрпанов - модел:

# 52
  • близо под тепетата
Аз слагам един поляк- пилот, който за съжаление загина наскоро Cry
Maciej Krakowian

# 53
  • Down south
Един хубав българин - Мариян Кюрпанов - модел:

Отваряйки снимката бях сигурна, че това е "нашият" Carlos Rivera Open Mouth

# 54
  • В полите на Пирин планина
Снимката е от инстаграм-профила на Мариян Кюрпанов, така, че си е той. Simple Smile

# 55
  • Down south
Не съм се усъмнила Simple Smile просто приликата е впечатляваща.

# 56
След всички тези мачовци тук, ще спомена едно "бебе". Той е супер млад и зелен още, но има невероятни очи. Не можах да го подмина и да не го спомена тук. Познат е сигурно само на тийнейджърите, от нашумялото тийн шоу - Лятото, в което станах красива. Гавин Касаленьо. Напомня ми и на младия Матю Макконахи, но с невероятни като океан очи.

# 57
Не харесвам Ален Делон, но попаднах на тази снимка и уауу - много хубав на нея. Може и да е AI, но е сполучлива.

# 58
  • Sofia
Да почива в мир! Flowers Rose

# 59
Светъл път на един от най-красивите!
Бази, не е ИИ реална е снимката. Той винаги е хубав,е беше. Прекрасните истински мъже ни напускат за жалост.
Робърт като съвършеното бебе в ръцете на баща си. И той хубав.

Общи условия

Активация на акаунт