Красиво мъжко лице – 2

• 8 021
  • 129
  •   1
Отговори
# 90
Забелязвам, че мнението ми за красивите женски лица съвпада доста повече с това на съфорумките, отколкото с това за красивите мъжки лица.

Че то повечето тук са ми невзрачни, че някои даже бляк.

За мен красотата на мъжкото лице не е само правилни черти, но и мъжко излъчване. И за да не спамя повече, се включвам с две български имена

Благомир Мастагарков и Владо Карамазов.

# 91
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мики Рурк на младини и преди да се направи на картуун герой.

# 92
Наскоро гледах откъс от 9 седмици и половина. Бях шокирана какъв красив и сексапилен мъж е бил.

# 93
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Иранския супермодел от 90-те години Камерон Алборзан.

# 94
Един млад Франко Неро.

# 95
Венсант Перез, в Индокитай беше невероятен.

# 96
Наскоро си говорихме с една приятелка и установихме, че днешният шоубизнес не произвежда истински секссимволи. Да вземем за пример Холивуд. Колко красавци между 20 и 30 години има? Едно време не знаех в кого първо да се влюбвам. То не бяха Брад Пит, Киану, Лио, Хенри Кавил, Джони Деп, Крисчън Бейл, Джъд Лоу, Хю Грант, Бен Афлек, Вин Дизел (за любителите на мускули), Патрик Суейзи, Крис Хемсуърф.... толкова са много че дори не си спомням всички. Сега имаме Тимоти Шаламе Bowtie А инстаграм е пълно с мъже - кифли, които са лъскави, но ги забравяш веднага, щом преминеш към следващия пост.
Киноиндустрията ли умря и всички красиви мъже станаха счетоводители и се крият в офиси? Дори тук все на по-стари муцуни разчитаме. Добре че има някой друг млад спортист, който да разкраси страницата от време на време.

# 97
Може би вкусовете се променят и на по-младите им допадат? И на мен не са ми секси по-младите актьори, но все си мисля, че грешката е в мен.
Е, има някои добри лица, макар че и те направиха по някое десетилетие в киното - любимецът ми Крис Хемсуърт, Чарли Ханъм...

П.с. а, а може би сега няма такава култура на "обожествяване"?

# 98
Не, просто сегашните млади са някакви изнежени.

# 99
  • Бургас
Сега имаме Тимоти Шаламе Bowtie
За мен лично е далеч от красив. Интересно, запомнящо се лице, донякъде...може би това се търси днес, не знам. Освен това има силно "унисекс" излъчване, нещо което май дойде от азиатските изпълнители. В първия момент се чудиш мъжка или женска хубост да търсиш.

# 100
Тимоти го възприемам като момченце. Аз не гледам много филми, та съм го гледала само в Дюн. Там е доста слабичък, та ми е далеч от това което аз възприемам като мъж. Максимум да кажа - млад мъж. Joy Според мен има още да се променя.

# 101
Наскоро си говорихме с една приятелка и установихме, че днешният шоубизнес не произвежда истински секссимволи. Да вземем за пример Холивуд. Колко красавци между 20 и 30 години има? Едно време не знаех в кого първо да се влюбвам. То не бяха Брад Пит, Киану, Лио, Хенри Кавил, Джони Деп, Крисчън Бейл, Джъд Лоу, Хю Грант, Бен Афлек, Вин Дизел (за любителите на мускули), Патрик Суейзи, Крис Хемсуърф.... толкова са много че дори не си спомням всички. Сега имаме Тимоти Шаламе Bowtie А инстаграм е пълно с мъже - кифли, които са лъскави, но ги забравяш веднага, щом преминеш към следващия пост.
Киноиндустрията ли умря и всички красиви мъже станаха счетоводители и се крият в офиси? Дори тук все на по-стари муцуни разчитаме. Добре че има някой друг млад спортист, който да разкраси страницата от време на време.

Откакто следя тая тема, съм на същото мнение.

# 102
  • над кукувичето гнездо
Ако ще е Тимъти, да е Хътън, ама като в 90-те, във филма Хубави момичета. Там участва и Мат Дилън, друга деветдесетарска легенда.
Този новият модел Тимъти изобщо не ми допада и ако това ще да е символът на днешното кино, ще си гледам старите филми.

# 103
Абсолютно сте прави, че днешните мъже не са като предишните. Joy Нали се въртеше във фейса една снимка, от едната страна някогашните мъже-груби рокери облечени в кожа с моторите, а от другата - мъже със скейтбордове и тротинетки, с каски налакътници, ръкавички.. JoyТимъти е много женствен, Хари Стайлс също, но Остин Бътлър ми харесва, особено като проговори с този глас.
Хенри Кавил, братята Хемсуърт, Къванч, Джо Манганиело са още към  младите мъже. И Джош Дюмел още ми е секси нищо, че е на 53,а ето и още един хубавец на 49.Не гледам Хавай 5-0 и в един филм го гледах,в движение очите ми останаха в него, сексапилчо, 1.85см
Алекс О'Лафлин,
, ,,

# 104
Прави сте, сегашните холивудски красавци не са това, което е било с малки изключения. На мен много ми харесва новият Супермен - Дейвид Коренсует, голям симпатяга ми е.

Общи условия

Активация на акаунт