Мъж Козирог - 4

• 1 188
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Аз не бих си правила труда да се нагаждам към който и да било, още повече в такъв ранен етап. Оставете нещата да се случват естествено.

# 16
Здравейте. Някой с информация за козирозите до 30 годишна възраст? Запознах се с един януарски, излизахме няколко пъти, пишеме си всеки ден, спахме заедно - потвърждавам, че в леглото е уау 🤷🏻♀, обаче сме в някакъв situationship, както му викат сега модерно. Хлътнах си доста. Много е внимателен и възпитан, приятна компания е и ми се иска нещата да прераснат в нещо, но не сме говорили за бъдеще и не знам какво му е в главата. Не ми е удобно и да подхващам темата още...
Аз съм водна зодия. Гледах, че го дават добър съюз. Четох и че са лоялни, настроени семейно. Изчетох и предишните теми тук. Чудя се достатъчно ли е това, че често той ме търси първи, инициира срещи, като сме навън не бърза да се прибираме, винаги се отнася уважително към мен (даже бих казала, че аз по не си подбирам приказките) и това, че спахме. Даже след това не е някакъв да намеква за такива неща да си помислям, че ме държи само за С. Засега съм с положително впечатление и не ми се иска да го изпускам така да кажа. Някакви подходи, какво ги привлича у жената? 😁
Благодаря!

Всички Козирози са сложни, нарцистични, контролиращи, трудно можеш да му вземеш акъла, от личен опит го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт