Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 093
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
А ти съобразяваше ли се с нея? Така и не отговори на въпроса този бойлер само нощно време ли го включваш, за да свършва водата толкова драматично.
Ако, както аз и други потребители подозираме, че това е така – ти какво направи, за да осигуриш на тази жена достатъчно топла вода, за да не ти източва бойлера?
И изобщо, стиснатите и дребнави мъже са най-неприятната част от мъжката популация. На пръв поглед уж нищо им няма – не пие, не бие и т.н., но да не ти е в къщата.

# 211
  • Out of the Mix
Цял живот съм на ТЕЦ.
Добре, че не ми се налагат бойлери. Sweat Smile

На къща няма как, или в провинцията, но се съобразяваш.

Имах гадже събираме се 8 човека на празник в къща. Еми, няма как, въртим се набързо да си вземем душ, тоалетна и т.н., но това е за ден, два, три и кой откъде е, та не е болка за умиране.

Относно компромисите, и аз правя и съм разбрал, че не трябва да се втелясвам. Просто нещо, като има, го правя аз.

Примерно, аз съм по-подреден, от всякакво естество, като се започне от опъване на спалнята сутрин, и се стигне до сериозни неща, като финанси, документи и т.н., но нямам проблем, тя балансира с други неща.

Иначе несъобразяване, липса на отношение, уважение; неоценяване, няма как да стане.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 11:35 от Revoker

# 212
Еми може да се изкъпе по-рано жената и да го включи за да има и за мъжа. При топъл климат и физическа работа е супер гадно да се прибереш и някой умишлени да ти е изхарчил водата. Веднъж два пъти ОК, ама всеки път...И да, студената вода е полезна в някаква степен за кожата, ама имам опит с миене на коса със студена вода и резултатът е потресаващ (не знам Бънди има ли, няма ли коса и колко) Simple Smile))))

# 213
  • София
Не, хора, това не е сериозно. Да стигнат до момента, в който жената живее у тях, има ключ, прибира се преди него и да се разделят за един бойлер? Баси!

# 214
Аз заживях с приятеля ми от 3-тия ден на запознанството ни. Не знам тук случаят какъв е, ама има и такива развития.

# 215
  • Обран бостан ;)
А ти съобразяваше ли се с нея? Така и не отговори на въпроса този бойлер само нощно време ли го включваш, за да свършва водата толкова драматично.
Ако, както аз и други потребители подозираме, че това е така – ти какво направи, за да осигуриш на тази жена достатъчно топла вода, за да не ти източва бойлера?
И изобщо, стиснатите и дребнави мъже са най-неприятната част от мъжката популация. На пръв поглед уж нищо им няма – не пие, не бие и т.н., но да не ти е в къщата.

Тя беше в моята.

# 216
В твоята е била, и какво от това, че само го повтаряш?!
Ако ти беше в нейната щяхте да останете заедно ли, при същите обстоятелства?
Или просто държиш да подчертаеш, че ти е доставило удоволствие, това да я изгониш от твоята къща?
Гоненето лесно, като задържиш някоя ела се похвали пак..

# 217
Не е въпросът в бойлера, а в това да мислиш за другия. Когато те е помолил да направиш реверанс, да се съобразиш - да си вземеш бележка (ако държиш на човека). Лично аз не мога да си представя как човека до мен, с който ДОБРОВОЛНО съм избрала да живея, ще се прибира изморен от работа и няма да може да се изкъпе. И тук не става дума за бойлери и къпане. Тук става дума за оценяване на усилията на другия и на него като личност.
Нека погледнем въпроса по друг начин - никой ли не познава поне една жена, която се е разделила с мъжа си, защото "и е писнало да бъде слугиня". По логиката на дискусията дотук - тя за едни хвърлени на земята чорапи ли се е разделила с него? Или заради уважението, което той не показва на елементарно битово ниво?
И понеже съм забелязала двойния аршин, все пак трябва да има женска солидарност, наистина коментарите и вълненията щяха да са различни, ако темата е с автор от противоположния пол.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 12:39 от darbie9596

# 218
  • Обран бостан ;)
В твоята е била, и какво от това, че само го повтаряш?!
Ако ти беше в нейната щяхте да останете заедно ли, при същите обстоятелства?
Или просто държиш да подчертаеш, че ти е доставило удоволствие, това да я изгониш от твоята къща?
Гоненето лесно, като задържиш някоя ела се похвали пак..

Самия факт, че търсите проблема само в мен, обяснява нерадостната ситуация в която се намират много от вас.

Най-лесния начин за вземане на грешни решения е да смяташ, че винаги си прав.

# 219
Не отговаряш на въпросите и сменяш рязко темата с нападки, като малко дете, което са хванали в провинение..
Интересно ти с какво показваш грижа и емпатия към жените, освен с комплименти за манджата, която са ти сготвили, секса, който сте правили или начина, по който изглеждат?

# 220
Не знам хора, мм си хвърля не просто чорапите, а всички дрехи където му хрумне. Само още на терасата не съм виждала дрехи, иначе във всяка стая на пода, по шкафове. Имах съквартиранти преди години момчета, толкова по-спокойно си живееха от момичетата ми съквартиранти, никога не се ядосваха кой къде е оставил верото и всякакви битовизми. Разбрах, че мъжете не могат да мислят за много неща едновременно, забравят повече и не са гадатели. Просто мозъкът им е по-спокоен.. и това да не можеш да намериш решение за един бойлер за мен е нелепо. Мъжете трябва да измислят решения. Мм ми казва, че трябва винаги да се къпя първа, за да може ако свърши водата, да не се къпя със студена, това е не само у нас, но и винаги като пътуваме.
Някои неща са характер, мм е толкова разхвърлян, че според него прави всичко възможно относно правила в дома. И за него пък е уважение да го оставя да има свободата да си слага тениската, където му падне, а не постоянно да мисли за това. Няма никакъв шанс да се разделя с някого заради подобни неща. Но и аз не съм човек, който ще обикаля след него мърморейки защо си е хвърлил пак гащите. И за това не разбирам защо момичето не е имало право да се къпе дълго, може цял живот да е било така. Защо да не се измисли решение, и защо изобщо е била поканена, това може да се разбере на едно пътуване още преди заживяване заедно.
За мен това е нелепо, при наличието на толкова сериозни неща в живота, които могат да ви се случат. Или наистина заживяване заедно за някои е просто по-удобно да ти е налична като се прибереш, да делите наема, тя да чисти и готви... бънди бойлерът и той пасивно агресивен.

# 221
  • Out of the Mix
Хипо, биеш всякакви рекорди.

Как третия ден, бре?! Sweat Smile

Тука всякакви звезди и обстоятелства са заиграли и са се нанизали как си трябва. Simple Smile

# 222
  • Обран бостан ;)
Не отговаряш на въпросите и сменяш рязко темата с нападки, като малко дете, което са хванали в провинение..
Интересно ти с какво показваш грижа и емпатия към жените, освен с комплименти за манджата, която са ти сготвили, секса, който сте правили или начина, по който изглеждат?

Викаш, да поканиш някоя да живее с теб не е показ на емпатия ли ?

Или ако я поканиш, означава да и ходиш по ГЗ.

В кой свят живеете ?

# 223
Не знам хора, мм си хвърля не просто чорапите, а всички дрехи където му хрумне. Само още на терасата не съм виждала дрехи, иначе във всяка стая на пода, по шкафове. Имах съквартиранти преди години момчета, толкова по-спокойно си живееха от момичетата ми съквартиранти, никога не се ядосваха кой къде е оставил верото и всякакви битовизми. Разбрах, че мъжете не могат да мислят за много неща едновременно, забравят повече и не са гадатели. Просто мозъкът им е по-спокоен.. и това да не можеш да намериш решение за един бойлер за мен е нелепо. Мъжете трябва да измислят решения. Мм ми казва, че трябва винаги да се къпя първа, за да може ако свърши водата, да не се къпя със студена, това е не само у нас, но и винаги като пътуваме.
Някои неща са характер, мм е толкова разхвърлян, че според него прави всичко възможно относно правила в дома. И за него пък е уважение да го оставя да има свободата да си слага тениската, където му падне, а не постоянно да мисли за това. Няма никакъв шанс да се разделя с някого заради подобни неща. Но и аз не съм човек, който ще обикаля след него мърморейки защо си е хвърлил пак гащите. И за това не разбирам защо момичето не е имало право да се къпе дълго, може цял живот да е било така. Защо да не се измисли решение, и защо изобщо е била поканена, това може да се разбере на едно пътуване още преди заживяване заедно.
За мен това е нелепо, при наличието на толкова сериозни неща в живота, които могат да ви се случат. Или наистина заживяване заедно за някои е просто по-удобно да ти е налична като се прибереш, да делите наема, тя да чисти и готви... бънди бойлерът и той пасивно агресивен.

Точно така, всичко е до характер. В духа на главната тема - дали си готов да направиш компромис със себе си за нещо, което не ти е по вкуса - зависи изцяло от теб.

# 224
Не съм само аз така, и други има Simple Smile)) Понякога някои неща стават интуитивно и рязко в живота, и не само в личен план. Но тук случаят е неизвестен. Но като човек, който в някакви кратки етапи е работил физическа и мръсна работа, знам колко е отвратително такова поведение. Тук не говорим за стиснатост, неразбиране и т.н. това си е саботаж Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт