Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 131
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Познавам такава двойка, вече са възрастни. Цял живот някой им беше крив. Я майки, я братя, я приятели, я нещо друго. Пише се във фейса с патос и хейт под разнообразни публикации. За малко и срещу децата Да си тръгнат.

# 136
  • Обран бостан ;)
Не знаех, че моя казус ще предизвика толкова полемика.

Накратко - говорихме няколко пъти. Все уклончиви отговори, без нищо да се промени. Последния път ми заяви "Такава съм си". Не реагирах веднага, но когато на другия ден се прибрах и пак нямаше топла вода, я помолих, най-учтиво разбира се, да се изнася.

Според мен не е редно да живееш с някой и да не се съобразяваш с него.

Бойлери ли? Шале на езерото, копам ѝ една дупка в леда, да се кисне там по 24/24 ако ще.

Или 300 литров бидон на двора. Виж, за това не съм се сетил. Wink

п.п. В темата добавихте още един щрих към и без това митичния образ на идеалния мъж, а именно, "да не му свършва топлата вода". Мисля, че собствениците на обществени бани имат голям шанс да се впишат в списъка на идеалните мъже. Wink

# 137
Щом заради един бойлер си я изхвърлил, толкова ви е била сериозна и връзката.
Не мога да си представя да се разделя с някого заради топла вода - ако толкова държеше на нея, щеше да монтираш нов, по-голям бойлер и да не го спираш. Набрал си й бил от преди това, за друго.

# 138
  • Обран бостан ;)
Не мога да си представя да се разделя с някого заради топла вода - ако толкова държеше на нея, щеше да монтираш нов, по-голям бойлер и да не го спираш. Набрал си й бил от преди това, за друго.

Можех да сложа и проточен, но не е в това проблема.

Няма да обяснявам, кой разбрал, разбрал.

# 139
Ти си знаеш, но бойлерът е бил поводът, а не причината.

# 140
Еми не му е била толкова ценна, че да прави компромиси заради едната топла вода. А това, че тя не иска да се съобразява с него и има претенции, му е показало, че и за нея той не е голямото съкровище.

И се е стигнало до всеки по пътя си.

# 141

Можех да сложа и проточен, но не е в това проблема.

Няма да обяснявам, кой разбрал, разбрал.

Дет се вика, и него ще ти източи.
 Какво е туй нещо, не мога да разбера. Човек си казва с какво и кога не е правил, не прави, и няма (в смисъла на не иска) да направи компромис, и се почва. Ама как може, какви хора, не се заричайте и т.н. Сякаш някой е дошъл да ви калесва да се събирате заедно, та претенции към приоритетите и характера му, че чак и уважение нямало 😃

# 142
  • София
Не е въпросът в бойлера, а в пълния егоизъм на дамата и в тоталното незачитане на партньора.
При това случката е след като вече са говорили, обсъждали и така нататък!

# 143
  • София
Между другото, за мен лично е голям компромис да си мия косата на чуждо място. Така че, ако сме стигнали до момента с "дългата баня" с миене на косата, значи връзката е доста напред във времето и едва ли бихме се разделили за някаква дреболия.

# 144
Абе пълен егоизъм... повод е бил само бойлера.
Жалка история, вместо да реши въпроса с по-голям бойлер, жената виновна.

# 145
А защо изобщо бойлерът се спира?

# 146
Аз не съм съгласна, с критиките към човека с бойлера Laughing
Имам лоши спомени от съквартирантка, която и на небцето да й бяха никнали косми/ че все се оправдаваше с депилацията/, по-дълга баня нямаше как да взима...а имахме ТЕЦ.
Има си такива хора- несъобразителни, егоисти, с една дума перде.

# 147
  • София
Ама той това трябва да го видял още първия месец. Щом я е поканил да живее у тях и тя се е съгласила, връзката ще да е била малко по-напред.
Или той си е стисльо, който изключва бойлера, а това вече е....

# 148
  • Обран бостан ;)
Ако тогава пишех тук, щях да я пратя да живее у тия, които са на нейна страна. Trollface

# 149
Да, да- трябвало...ако е мислел с гащите си в ръка, а в първите дни на връзките баш това се случва....

Общи условия

Активация на акаунт