Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 052
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Важен е изводът, че топлата вода бие хубавите ц*ци.

# 301
  • Out of the Mix
Ал, според мен малко крайно ги представяш нещата.

За мен теренът няма значение - у нас, у тях, на неутрален.

Лекият нюанс са порядките и привичките, които навсякъде ги проявяваш. Както и, че всеки си има навици и правила, ако така мога да ги нарека в собственото си жилище, и този, който идва просто трябва да се запознае с тях. Аз се отприщвам и разпищолвам само вкъщи. Като ходя някъде се съобразявам изцяло и не се бъркам грам, нито ме интересува нещо. Като ми гостува, аз поемам всичко, като ходя не се вра в нейния ред и навици. В общия бит си помагаме.

# 302
  • Обран бостан ;)
Бънди вече е извъртял сигурно поне 2 русалки след тази бамбина, явно някои не само искат, а и могат.
За мераклиите оди могат да се напишат. По-интересни са тези с моженето.

От 2009-та до сега - две русалки ?

Ша ма убидиш. Trollface

Впрочем удивително е как не се вслушвате в мъжките мнения в темата, смятайки ги за тъпи.
Много неща можете да коригирате в себе си за да намалите компромисите и да имате успех сред мъжете, ама си държите на ината.

Еми - ваш дерт.

Скрит текст:
п.п. Мога да ви кажа почти безотказен начин да свалите мъж, но няма да го направя. Едно, че няма да ми поварвате, защото и аз не повярвах в началото и друго, че по традиция ще ме ваемете на подбив.

# 303
Айде да отклоня малко темата от бойлерите към имотите Satisfied
Хипотетична ситуация  - вие сте човек, който много държи на дома - той е вашата крепост, където се чувства те най-добре. Мъжът до вас пък не го е грижа особено в каква обстановка живее и е склонен да се води по общите тенденции по този въпрос.
Разбирате се прекрасно с половинката си, имате сходни възгледи, представи за прекарване на свободното време, дори и на битово ниво си пасвате като цяло добре - т.е. няма никакви сериозни търкания ОСВЕН - къде да живеете.
(Уточнявам, че става въпрос за сериозна връзка, в която и двамата имате намерения за следваща крачка - брак, деца...)
Той има голямо жилище в нова сграда в квартал, който се води "престижен", но вас обстановката в и около апартамента ви потиска, не можете да го възприемете като дом, камо ли да гледате деца там, въпреки че сте направили усилия - поживяли сте там, въвели сте някои промени по ваш вкус. Съответно ставате по-сприхави, раздразнителни и това неизбежно рефлектира и върху половинката ви, колко и да се опитвате да се въздържате заради него.
Вие пък имате доста скромно жилище в панелен блок, по-краен квартал, в което става за живеене на двама, но категорично не и за семейство. Там обаче се чувствате "на място" и сте много по-приветливи и позитивни като цяло.
Та, бихте ли жертвали своя личен комфорт и заживяли в неговото жилище в името на общо семейство в близко бъдеще, или с нещо толкова съществено за вас не бихте направили компромис?

# 304
Нищо не разбрах от казуса с имотите- що не се чувствала  като удома си в  „голямо жилище в нова сграда в квартал, който се води "престижен" “ ??? Rolling Eyes
Някаква причина трябва да има, все пак...

# 305
  • София
Бънди вече е извъртял сигурно поне 2 русалки след тази бамбина, явно някои не само искат, а и могат.
За мераклиите оди могат да се напишат. По-интересни са тези с моженето.

От 2009-та до сега - две русалки ?

Ша ма убидиш. Trollface

Впрочем удивително е как не се вслушвате в мъжките мнения в темата, смятайки ги за тъпи.
Много неща можете да коригирате в себе си за да намалите компромисите и да имате успех сред мъжете, ама си държите на ината.

Еми - ваш дерт.

Скрит текст:
п.п. Мога да ви кажа почти безотказен начин да свалите мъж, но няма да го направя. Едно, че няма да ми поварвате, защото и аз не повярвах в началото и друго, че по традиция ще ме ваемете на подбив.

Каква ирония Laughing

# 306
Това не е компромис, а каприз, извинете скрита неанонимна.
Компромис би било, ако отидете да живеете на палатка.

# 307
Твоето не е мъжко мнение, Бънди, сто пъти ти се каза, вкл. от мъже.
Барабар Петко с мъжете

Изкъпала се била няколко пъти на мизерно малкия бойлер и айде - убила всичките му мечти

# 308
Ал, според мен малко крайно ги представяш нещата.

За мен теренът няма значение - у нас, у тях, на неутрален.

Лекият нюанс са порядките и привичките, които навсякъде ги проявяваш. Както и, че всеки си има навици и правила, ако така мога да ги нарека в собственото си жилище, и този, който идва просто трябва да се запознае с тях. Аз се отприщвам и разпищолвам само вкъщи. Като ходя някъде се съобразявам изцяло и не се бъркам грам, нито ме интересува нещо. Като ми гостува, аз поемам всичко, като ходя не се вра в нейния ред и навици. В общия бит си помагаме.
Ходенето на гости е лесно, но ако живеете заедно как си го представяш, тя се мести при теб и ти налагаш правилата? Или купувате общ и двамата налагате? Според мен няма значение къде сте , но е важно и двамата да се чувстват добре, а не един да се чувства у дома си и по-силен от другия партньор... ако е така няма смисъл, единият цял живот да стъпва на пръсти.
Според мен това се е случило и в казуса на анонимна, тя не се чувства добре, защото е негово жилище. Обикновено зад тези неща седи друго, нещо емоционално, борба за власт, контрол... а не просто тук не ми харесва, въпреки че е по-голямо, по-логично и по-хубав квартал.

# 309
  • Обран бостан ;)
Твоето не е мъжко мнение, Бънди, сто пъти ти се каза, вкл. от мъже.
Барабар Петко с мъжете

Изкъпала се била няколко пъти на мизерно малкия бойлер и айде - убила всичките му мечти

Хазееел, хазел, хазел. И твоята не е лесна.

Нищо не разбрах от казуса с имотите- що не се чувствала  като удома си в  „голямо жилище в нова сграда в квартал, който се води "престижен" “ ??? Rolling Eyes
Някаква причина трябва да има, все пак...

Щ'ото ситуацияте е хипотетична. Ако не беше - охооооо. Wink

# 310
Бива като сбито описание на психотерапиите с лалане. При сериозно загрижените с право на цветни рецепти няма такъв аутсорсинг към главата, там е вземи си хапчето, пък като се кротнеш ела да се разбЕреме като мъже.
[/quote]

Да не си на апчета, къв е тоз тюрлюгювеч, дето си го сготвил?

# 311
  • София
Ама той Бънде си го каза... в началото не му пречело, ама явно после като я "приютил", явно вече е решил, че той трябва да налага правилата. Никой не му е виновен, че в началото е задал грешния тон и не е поставил ясни граници. Пък после и негодува, че тя не била готова изведнъж от нищото да промени навик, който той е приемал без възражения дотогава.

Иначе пак казвам, разбирам поантата, че жената не показала желание да се съобразява, ама реално той си е подложил цялата ситуация и сега се прави на нещо средно между жертва на лошата несъобразителна харпия и строг господар, който натирва гадната егоистка. На мен много женско ми идва цялата тая схема, обикновено съм виждала жени да въртят такива изпълнения.

# 312
Радва се Бънди, че веднъж и на него му се е отдал случай пръв да прекрати отношенията с жена. Причината не изглежда да му е от голямо значение.

# 313
Е, колко трябва да си тъп да не се чатнеш, че мъжът ти се прибира всеки ден потен/мръсен от работа по едно и също време, и не е лошо да се позамие барем, нали? С топла вода. А ти си можела да се къпнеш час по-рано или по-късно.
Тая е тъпа на гъдулка.
Сега, че Бънди си е избрал такава, вече си е негов проблем. Явно е била много секси. До един момент.

# 314
  • София
Е той умна как да завъди Laughing

Не съм фен на заобикалки и неизказани очаквания, нито на премълчани недоволства, които се превръщат в бури по-късно по пътя.

Общи условия

Активация на акаунт