Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 064
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
...лесно е да правиш компромиси с (не)важни за теб неща...

Тук е ключът от бараката - в ежедневието 90% от компромисите, които правим, са неважни за нас. И не ни струват почти нищо. Често и съвсем нищо, просто по навик правим нещо така, а не иначе. Тези компромиси са важни за хармоничния брак. Останалите 10% просто не се правят.

# 316
Бънди, ако рецептата е фю-фю Абуто вече многократно я и издавал✌🏻😅

# 317
  • Обран бостан ;)

Ц, не е,  а и не действа. Ако действаше нямаше да има толква стари моми.

Е той умна как да завъди Laughing

Не съм фен на заобикалки и неизказани очаквания, нито на премълчани недоволства, които се превръщат в бури по-късно по пътя.

Като теб ли ?
Която се чуди защо като сме били гаджета с мацката не ми е пречело, че източва топлата вода ?
Не, мерси.

# 318
  • Далечният изток
Виж сега, вземи послушай и прилагай собствените си съвети - коригирай някои неща в себе си, за да имаш успех сред жените.
Специално твоето положение е много зле, щом чак Лъвица не те харесва, която принципно е доста благосклонна към мъжете във форума.
Та замисли се. Ако искаш де.

# 319
Като теб ли ?
Която се чуди защо като сме били гаджета с мацката не ми е пречело, че източва топлата вода ?
Не, мерси.
Абе ти и "мацка"
Не се надценявай, кажи "жената". Ние ще се сетим каква жена.

# 320
  • София

Ц, не е,  а и не действа. Ако действаше нямаше да има толква стари моми.

Е той умна как да завъди Laughing

Не съм фен на заобикалки и неизказани очаквания, нито на премълчани недоволства, които се превръщат в бури по-късно по пътя.

Като теб ли ?
Не, мерси.

Ама чакай сега, ти си този, дето не си се сетил, че има огромна разлика как влияе един навик като сте гаджета, и като живеете заедно Laughing Повече далновидност другия път, Бънде Relieved

# 321
  • Обран бостан ;)
Ама чакай сега, ти си този, дето не си се сетил, че има огромна разлика как влияе един навик като сте гаджета, и като живеете заедно Laughing Повече далновидност другия път, Бънде Relieved

А ти си тази, която не си се сетила, че докато сме били гаджета се е къпала у тях.

Повече съобразителност в коментарите не би ти била излишна. Wink

# 322
В крайна сметка, повечето двойки именно с такава цел се събират да живеят заедно - за да видят могат ли и искат ли да се напаснат един към друг. И като не се получава - който от където е. Някои неща няма как да ги усетиш, без да си живял с човека.

# 323

А ти си тази, която не си се сетила, че докато сме били гаджета се е къпала у тях.

Много си е съобразителна Лъвичка в коментарите. Нормално е да се допусне, че сте правили секс у вас, или е оставала да пренощува поне веднъж, преди да заживеете заедно. Повечето хора не се мятат директно на съжителство, преди поне да видят могат ли да спят въобще до този човек и как е да се събудят до него.

# 324
  • София

Ама сетила съм се и те питам ти що не се сети, че като се пренесе при теб, ще започне да се къпе така при теб? Grinning Ти каза, че не ти е пречело преди, тоест си знаел какви са й навиците в това отношение Wink Оттам насетне, 2+2 и т.н. Laughing

# 325
  • Обран бостан ;)
Ама сетила съм се и те питам ти що не се сети, че като се пренесе при теб, ще започне да се къпе така при теб? Grinning Ти каза, че не ти е пречело преди, тоест си знаел какви са й навиците в това отношение Wink Оттам насетне, 2+2 и т.н. Laughing

Женска логика. Trollface

# 326
  • София
Ахаа, оказва се, че даже сте живели известно време заедно без да ти пречи и чак тогава си надул гайдата? Laughing Ами освен, че това е нормална ситуация, в която двама човека разбират, че не могат да се спогодят битово, не знам какво повече да кажа. Тоя наклон колко тя била несъобразителна ми е напълно излишен.

# 327
  • София
Според мен, е пределно ясно, че не е искал да живее с въпросната поради някаква друга причина и просто си е намерил "камъче, което да обърне колата".
То ако човек си търси повод да се отърве от някого, една дума, един жест, една муха - и готово!

# 328
Когато си  на ниво гаджета, единия ходи чат път при другия и обратното. Или иначе казано, прибира се Бънди след работа, къпе се, отива на гости, преспива, и остава на следващия ден, ако е почивен, или отива на работа, ако е работен. Или обратното, тя идва на гости вечер или в почивен ден, къпе се примерно и си ходи и т.н., варианти всякакви. Ама като се заживее всеки ден с друг човек, нещата леко в битов план се променят.

# 329
Боже, колко дребнавост има по тоя свят, Боже! Била се изкъпал, изхабила стоплената на нощна тарифа вода и край, повече бойлер се не включва, че къде ще му излезе края.

Общи условия

Активация на акаунт