Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 040
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Добре де, ти Тарзан ли си? Щото цялата ти логическа конструкция лежи на условното наклонение "ако"?
И ако не си Тарзан, увяхва.
Илюстрирам принципно положение, тоест няма нужда да се отнася конкретно за мен или за теб.
Аз съм Батман.

# 376
  • София
Липсва ви елементарна техническа логика. Стандартен бойлер за половин час къпане изразходва налично стоплената вода. Тъй като постъпващата от водопровода е студена, тя не успява да бъде затоплена за по-малко от 1/2 час. Та тази, любвеобвилната на Бънди, ако толкова е искала да го зарадва (Бънди), просто е трябвало да се къпе около 1-1/2час преди прибирането му. И драмите в бгмама щяха да отмрат от самосебе си.
Само че тя е влизала в банята 1/2 час преди прибирането му, тоест явно слабо ѝ е дремело дали бойлерът, колко и да е бил усърден и съвестен Wink ще успее да затопли новопостъпилата студена вода до завръщането на Бънди.

Ние дори не знаем тази жена дали си е стояла цял ден вкъщи с бойлера, или се е прибирала малко преди Бънди, та да й правим сметки на часа, в който да се къпе. Може да е имала някакви съображения да се къпе точно тогава. А и половин час не е много време, и двамата с мъжа ми се къпем по-дълго, добре че не сме на бойлер Joy Но Бънди умишлено не споделя подробности, за после да се сърди, че някой изкривил историята Smile

# 377
Примерът на vяsko е често срещан в живота и е един от препъни камъните в отношенията. Кое е каприз и кое е нормална нужда, макар и различна от нашите обичайни? С първото човек е склонен по-рядко на компромиси, с второто по-често. Всичко е в главите на двамата, ако се съберат двама с еднакви бръмбари, компромисите няма да са проблем, ако са с различни  ...

# 378
Ма го нападнаха че не бил никакъв Тарзан Васето
Се ще се намери нещо

# 379
Нема лошо, то аз и Васко не се казвам Simple Smile

# 380
Дори и да не си е седяла бамбината цял ден вкъщи, ако е преди него половин час по-рано, вдига модерното си смартфонче и звъни на Бънди – алоуу, ще ти е спешно ли топлата вода, че влизам преди теб. Като нормален човек, който е наясно, че бойлер се точи и топли за минимум час. Нека отбележим – това всеки ден. Не е инцидентно. Ами, граничи си с малоумие, сори.

# 381
Ако се прибират в сходно време, тя една идея по-рано, ми не се използва цялата топла вода. Просто се къпеш за 10 минути, какво толкова.

# 382
За 10 минути не можеш даже да се намокриш цялостно. Който е чел назад ги знае тия неща.

# 383
  • Out of the Mix
Лъв, с мъжо ти не се ли къпете и заедно, или щото единият трябва да наглежда бебо?Stuck Out Tongue Winking Eye

10 мин. ми е много малко, не отбивам номер, и обичам хубаво да си се търкам.

Лятото понеже все се взимат кратки душове, е друго, но зимата си обичам по-дългото накисване.

Плакненето и подмиванията не се броят, и са по дифолт.

Вече, ако някой си мисли, че само да си вземе там 3 минутен душ веднъж дневно, особено лятото, и е чист, нещо се е заблудил.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 10:43 от Revoker

# 384
Всекидневния ми душ е под 10 мин, ще кажеш, че съм карала казарма Joy

# 385
За 10 минути не можеш даже да се намокриш цялостно. Който е чел назад ги знае тия неща.

Ако имаш чак толкова огромно тяло и гънки, сигурно...

# 386
Всекидневния ми душ е под 10 мин, ще кажеш, че съм карала казарма Joy

Да, а косата, когато трябва да мия (дълга и гъста е) - максимум 20 минути - с маската. Но аз се къпя с хладка към студена вода, защото ми става лошо в противен случай. След мен винаги има много топла вода тоест - ще кажа на годеника ми да бъде благодарен какво злато има вкъщи. Satisfied Satisfied Satisfied

# 387
Повече от 10 минути не седя в банята - все пак се къпя по няколко пъти на ден. Какво ще търкам толкова над 10 минути. Косата ми е специална и огромна. За нея правя отделно къпане, но и там повече от 15 минути няма как. Става ми лошо, пада ми кръвното. Само вана може няколко часа. Особено, ако не съм сама.
Но това няма значение – пак зависи с какво налягане ползваш водата и колко топла. Можеш и за 10 минути да източиш, ако се къпеш с много гореща.

# 388
  • София
Това, че някой може за 10 минути, не значи, че всеки може. За мен къпането освен всичко е и релакс, и време за мен.

Лъв, с мъжо ти не се ли къпете и заедно, или щото единият трябва да наглежда бебо?Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, сега с бебка няма как заедно Wink

# 389
Малките камъчета обръщат колата са казали старите хора и го вярвам.
Топлата вода е била поводът, причината само Бънди и девойката си я знаят. Не вярвам да са изкарали много, дори и да са си преглътнали кусурите. То не само той на нея е намерил, със сигурност.
 Все повече се убеждавам, че хората трябва да се взимат млади и зелени, че да си връзват чакрите и характерите.

Общи условия

Активация на акаунт