Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 976
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:
И какво за статуса – всички мъже със статус искат умни жени. Другите ги ползват за салфетки.
А умните жени ... понякога правят ужасно гадни неща.

Акое достатъчно секси, мога да направя компромис, че е умна. Sunglasses

Не ти пречи викаш. Joy Joy

Ич. Wink

Щото са били няк'ви ептен закъсали?

Кога ще проумеете, че безпаричието при жените, не е нещо, което отблъсква мъжете.

# 451
Намери се кой да дава акъл какво работело и какво не при мъжете.

Да, не е пречка, но за мъжете, които по принцип имат
При теб, дето искаш да те издържат, е фактор.

# 452

Кога ще проумеете, че безпаричието при жените, не е нещо, което отблъсква мъжете.

Аха, даже е плюс при определен типаж, който търси уязвими жени.
(по принцип коментирам, не персонално теб)

# 453
  • Обран бостан ;)
Е, нали жените си избирате мъж ?

Не го избирате и готово.

Хазел, и аз се радвам да те видя. Sunglasses

# 454
Ние сме си избрали, ти го мисли.
Да не те изгонят само, с толкоз претенции

# 455
  • София
Голям дисонанс се получава, когато сме още в началото, аз имам пари, а той няма. Да кажем, ме е поканил два пъти на ресторант, нещата уж са тръгнали, но парите му са свършили и той изпада буквално в нервна криза. Аз правя компромис да пазаруваме заедно от супермаркета, но мъжете много ясно се усещат, че не са ок така и става много тегаво.

# 456
Голям дисонанс се получава, когато сме още в началото, аз имам пари, а той няма. Да кажем, ме е поканил два пъти на ресторант, нещата уж са тръгнали, но парите му са свършили и той изпада буквално в нервна криза. Аз правя компромис да пазаруваме заедно от супермаркета, но мъжете много ясно се усещат, че не са ок така и става много тегаво.

Аз не познавам мъж без пари дето да не е бил тегав - все комплексирани, все злобни.
После ходи те нареча меркантилна защото не искаш да му гледаш вкиснатата физиономия всеки път като трябва да плати едно кафе.

# 457
Аз не познавам мъж без пари дето да не е бил тегав - все комплексирани, все злобни.
Ааа има и друга фаза, тая дето я виждаме тук - иронични, все едно ма мнооооого смешно как една жена има стандарти, с които за тяхна изненада - други мъже са ок.

# 458
  • София
Ама нали ти казвам - аз хвърлям компромиси на кило - няма да излизаме, ще си делим сметката в магазина, ще ходя до тях с транспорта, ще пием по една биричка в парка...
И пак е недоволен, и пак е кисел, и пак е тегаво.
Аман!

# 459
Къде ги намирате тези киселяци Simple Smile))?

# 460
  • Обран бостан ;)
После ходи те нареча меркантилна защото не искаш да му гледаш вкиснатата физиономия всеки път като трябва да плати едно кафе.

Е, нали жените си избирате мъж ?

Не го избирате и готово.

Е ?

Къде ги намирате тези киселяци Simple Smile))?

Другите не им връзват. Trollface

# 461
И какво за статуса – всички мъже със статус искат умни жени. Другите ги ползват за салфетки.
А умните жени ... понякога правят ужасно гадни неща.

Акое достатъчно секси, мога да направя компромис, че е умна. Sunglasses

Ама не и че ти източва бойлера Smiling Imp Да се върнем на темата Joy

# 462
  • София
Тъй като имам сравнително дълга и боядисана коса, винаги когато си мия косата, се къпя вкъщи. Сакън да не изхабя нечий бойлер. За козметиката ми в банята няма да отварям дума въобще.

# 463
Бънди, ние не ги избираме - ние ги разкарваме след няколко срещи, за да не ни нарекат меркантилни кучки, но обикновено после пак го правят (защото и до секс не се е стигнало след като са се държали като пълни дебили).
После се женим за други дето не ни мислят за такива, а пък тези първите духат супата и после пишат в бг мама колко скапани и долни са жените.

# 464
Абе и до мъж си е. Аз и с безпарични съм излизала, даже пари на заем съм давала, после са ми ги връщали с лихва. И у тях съм се къпала, чисти хавлии са ми давали и т.н., не са били кисели.

Общи условия

Активация на акаунт