Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 947
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Проблемът е, че не те ти се катерят по главата, а ти я навеждаш дотам, че се удря в земята. Остави мъжете за малко и помисли защо повтаряш един и същи модел, с едни и същи грешки.
🤗

# 481
Когато желанието за връзка е на всяка цена, обикновено тогава се правят многото компромиси.

# 482
  • София
Може и така да е. Явно някак не мога да преценя колко и какви компромиси трябва или не трябва да правя и това си е мой проблем. Ама то пък и не става на всичко да даваш отпор.

# 483
Просто като в тийн годините само излизай с тях и им гледай сеира. Не си умряла за секс. Излизай с който и когато си поискаш, ако не ти хареса А, виж се с Б, междувременно ако В те покани, излез и с него.
Умниците "коучки" ще ти кажат, че "така си развиваш женската енергия" и според мен е вярно. Стой си в пасивната Анима, гледай им цирка, не спи с тях (освен ако не си полудяла по някой) и ще си намериш златната среда с компромисите.

п.с. 1 не спи с тях
п.с.2 не, не се съгласявай на среща късно след работа, нито да гостуваш с преспиване, нито да му видиш новия опел. Ако натискат - да се махат. Излизай до безкрай и си направи кефа само когато ти стане ИСТИНСКИ интересно, на теб самата, без никакво угаждане. Много им угаждаш.

то Рокстар тия неща толкова пъти сме ги говорили, ще извиняваш, че пак...

# 484
Хората много се влияем от стереотипите, някои повече, други по-малко, и реално се пропускат качествени хора, заради разни такива предразсъдъци. Тя се облича така и така, значи е к*рва, има дебел задник, значи не се поддържа и т.н., а това могат да са някакви моментни състояния. Или тая и тая професия не са престижни, значи мъжът не е амбициозен, щом няма този и този стандарт. Реално нещата не са точно така, понеже в момента за добро или лошо, всеки има възможността да живее както и където си иска. Аз например много си почивам събота вечер, когато замествам една сервитьорка, нищо че съм инженер. Ако някой ме вижда само там, ще си каже "Глей я тая, една проста сервитьорка", никаква амбиция. А аз просто разпускам с друг тип дейност.

# 485
Не ме интересува дали някой ме мисли за меркантилна. Ако не е видял добрите ми качества и само това му се е набило на акъла, парите са му най-малкият проблем. Парите са вариращо нещо, възпитанието и характерът - не. Но това хипотетично.
Натурално си харесвам мъже по-досетливи и услужливи от мен, близки до моя стандарт или повече.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 17:04 от Linda*kiss

# 486
п.с. 3 мани ги тия бакърените мъже, разшири таргет зоната поне до Люлин 1

# 487
Роки, и аз съм сглупявала на млади години да търча по мъже, но тогава беше някак оправдано, че бяхме еднакво бедни, но пък бяхме и влюбени. Ти за какво го правиш, не знам.
Ако търсиш просто продължителна сексуална връзка, явно трябва друг подход.

# 488
Без компромиси не може, защото никъде няма перфектни или еднакви хора. Просто няма как да стане връзка иначе. Все нещо ще има, което с времето ще ни дразни у другия.
При мен мен например ме дразни пасивността на мъжа ми. Липсата до някъде на амбиции. Но съм го приела, защото има други качества - грижи се за мен, подкрепя ме, помага с домакинството, почти ме осигурява финансово, мил е, внимателен и мога да бъда изцяло себе си пред него.
Та въпросът е какво можеш да търпиш и какво не.

# 489
Щом Бънди е живял с още жени, тоест не още една, а различни... значи смятайте за колко още дребнавости са се разделяли, щом все не се получава.

# 490
Щом Бънди е живял с още жени, тоест не още една, а различни... значи смятайте за колко още дребнавости са се разделяли, щом все не се получава.

Когато ключът е универсален, няма значение какви недостатъци и дребнавости имат ключалките.

# 491
  • София
Не ме интересува дали някой ме мисли за меркантилна. Ако не е видял добрите ми качества и само това му се е набило на акъла, парите са му най-малкият проблем. Парите са вариращо нещо, възпитанието и характерът - не. Но това хипотетично.
Натурално си харесвам мъже по-досетливи и услужливи от мен, близки до моя стандарт или повече.

Защо да ме интересува, че ме мисли за меркантилна някой, който аз намирам за комплексар?

# 492
  • Далечният изток
То пък великите ви ключове бе, айде....
Затова са измислили заместители Grinning

# 493
  • Обран бостан ;)
Абсолютно си ги избирам. И абсолютно сама решавам да направя някои компромиси. Ама като започнат да ми се катерят по главата, щото малко съм я навела, ми идва в повече.

Точно така са се чувствали мъжете, които на времето са те ухажвали, а ти си се правила на интересна.
Карма му викат.  Sunglasses

А после се чудите защо за разлика от успелите мъже, колкото по-успяла е жената, толкова по-малко мъже има покрай нея. 

Сами си пречите, но не знам защо не го осъзнавате, а уж се смятате за умни. Wink

# 494
  • Далечният изток
Тоест всички, които ме ухажват, трябва да ми станат гаджета, а пък ако не ги харесвам и не ща да съм им гадже, се правя на интересна?!  Ти чуваш ли се?!

Общи условия

Активация на акаунт