Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 959
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Бънди както винаги е наопаки.
Аз в момента съм ок, за сведение.

Просто се питам колко компромиси са приемливи по принцип. То е ясно, че има червени и зелени флагове, но има и една сива зона, в която си казваш "тук може да отстъпя", а после съжаляваш.

# 496
Без да иска Бънди сам се издаде, че е непривлекателен за жените.
Точно такива мъже злорадстват, ако жена, която са харесвали (и не им е пуснала) не се омъжи. Явно е било хронично, което подсказва колко подминаван е Бънди.

И пак не ми е жал, защото с тая нагласа за жените, дето се правели на интересни, се е дозакопал сам

# 497
  • Обран бостан ;)
Бънди както винаги е наопаки.
Аз в момента съм ок, за сведение.

Просто се питам колко компромиси са приемливи по принцип. То е ясно, че има червени и зелени флагове, но има и една сива зона, в която си казваш "тук може да отстъпя", а после съжаляваш.

Колкото си склонен да понесеш.

# 498
То един мъж като те обича и те гледа в очите, кой знае какви компромиси няма за правене. И за жените също.

# 499
То един мъж като те обича и те гледа в очите, кой знае какви компромиси няма за правене. И за жените също.
Именно.
Все разпъвате локуми , но ако си заживял с някого горящ, полудял от любов, нищо не смяташ за компромис.
Е, след някое десетилетие заедно, къде нашега,  къде не, току възкликва човек-" къде те намерих такъв!", ама е моментно...после, погледа пак се премрежва...

# 500
  • Обран бостан ;)
Именно.
Все разпъвате локуми , но ако си заживял с някого горящ, полудял от любов, нищо не смяташ за компромис.
Е, след някое десетилетие заедно, къде нашега,  къде не, току възкликва човек-" къде те намерих такъв!", ама е моментно...после, погледа пак се премрежва...

Именно, именно, но трябва да полагаш усилия да НЕ промениш това състояние.

п.п. Искам да помоля администраторите да не трият обидите към мен, макар да не са по темата.
Някои потребителки имат вопиюща нужда от дневна доза мъжемразие, което да осмисли живота им.
На мен това не ми пречи.  Sunglasses

# 501
Доста мазохистично, което също говори много за човека.

Всякакво внимание, дори и болестно е добре дошло... ще се окаже доста по-тежък случая тук май

# 502
Аз не мразя мъжете, в никакъв случай. По-скоро глагола е презирам и то не мъжете, а мъжчетата, които се опитват да принизят жените и да ги обезценят, за да ги довлекат до собствения си нисък левъл.

# 503
Аз не искам да живея с никого - горящ и полудял от любов, демек - с психопати.

# 504
  • Out of the Mix
Рокстар, за някои дейности главата се навежда, та нищо нередно. Grinning

# 505
За един невлюбен човек компромис ще е да подаде хавлия или донесе вода, за влюбения ще е грижа и топлота.
Затова – изводът е – за да не се чувствате в постоянен компромис – събирайте се с хора, които харесвате, обичате и приемате. Тогава отношението е от загриженост, уважение, любов, а не представлява усилие, тежест, компромис.

# 506
  • София
Е тъй де. Всеки човек с акъла си е наясно, че всеки друг човек има кусури. Перфектен няма. Затова човек отстъпва. Въпросът е да не е много.

Главата.... 🤣🤣🤣

# 507
Аз не искам да живея с никого - горящ и полудял от любов, демек - с психопати.
Много тъжно.
Липсата на любов в живота води до отклонения.

# 508
Сигурно си забелязала, че не правиш компромис с мъжа, а с отношението си към него, с което всъщност си подпалваш чергата.

# 509
Именно.

Докато страстта не изчезне и всичко се превърне в един огромен компромис защото заслепен от плътски удоволствия с този човек си си затварял очите за "червените флагове".
И спрете да ги четете тия розови романи писани от скучаещи домакини - мъжете описани там не съществуват.
Ако съществуват са един огромен червен флаг, а не "морално сив мъж" както се изказват четящите подобни книги

Общи условия

Активация на акаунт