Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 277
  • 739
  •   2
Отговори
# 120
  • София, България
Изгледах първите 4 серии на Wednesday, мнението ми се припокрива с по-горните. Първи сезон много ми хареса, но този някак не ми се струва нищо особено. Според мен се опитват да прикрият тоталната липса на фабула с въвеждане на роднини и други допълнителни персонажи, показани в типичния за сериала стил. Този път са заложили на убийства на килограм, но някак едновременно с това нищо не се случва, не ми хареса как хората просто измират и на никой нищо не му трепва. Първи сезон не беше така.

# 121
Alien: Earth за сега 2 серии върви добре, надявам се нататък да не стане безинтересен Hands Thumbsup

# 122
  • София
Cobra Kai (2018 - 2025)
https://www.imdb.com/title/tt7221388/

Продукция на Нетфликс / 6 сезона / 65 епизода

Сериалът приключи. Беше сложен край.

Сериалът продължава историята на култовия филм от 1984 година - ''The Karate Kid''

За мен този сериал ще остане в историята. Много любим, един ден с кеф ще си го повторя.
Гледа се на един дъх. Култов сериал. Прекрасен каст.

Горещо препоръчвам.
-
8.0 / 8.5

# 123
Здравейте. Изгледах в Нетфликс мини сериалът La Palma. Много обичам филми и сериали, свързани с бедствени положения, цунамита, изригване на вулкани и т.н. Не бих казала, че сериалът е невероятен. Даже имаше доста дупки в сценария и като цяло и краят не ми хареса. Но пък си е точно 4 епизода и ако някой обича да гледа огромни вълни-цунамита, смятам, че може да му се наслади.

След това изгледах сериалът The Rain, отново в Нетфликс. Пълна боза, мога да кажа. Буквално на всеки един епизод заспивах. С мъка го изгледах. Даже сега не мога да разбера защо си го причиних. И все повече се убеждавам, че сериалите в Нетфликс са си точно такива, с малко изключения. Например в HBO може да няма чак такъв огромен и богат избор, но качеството си е на друго ниво.

В момента гледам в HBO The Leftovers. Когато навремето излизаше първи сезон, аз го следях, но после съм го изоставила. Та сега си го преповтарям и ще изгледам и другите два сезона. Сериалът е изключително странен. В началото нищо не се разбира. И въпреки това държи интереса ми до последно. Просто много се надявам финалът да си заслужава и всичко да е разяснено.

# 124
  • Бургас
fullofdreams12 да ти кажа за края на The Leftovers, заслужава си.
Малко е странен края не на всеки би му допаднал - различни сме все пак, но на  мен ми хареса.
Два пъти го гледах този сериал любим ми е, а музиката към него е удивителна.

# 125
  • София
Аз приключих с The lost room. Финалът беше изключително разочароващ.

# 126
  • София
И аз съм на мнение, че се бълват много бози така че сравнително посредствени сериали като La Palma да изглеждат добри. Има го и моментът,  че сме се разглезили. Но аз съм по-разочарована от НВО. Мисля да го спирам и да пробвам Apple TV, дано там да има нещо по-интересно. После ще обиколя и другите платформи, може да влезнат и нови.
Гледах някакъв мексикански по нетфликс,  но голяма сапунка, едно момиче търсеше майка се между 4 жени. Вземи по един косъм, направи ДНК, какви сложни и безсмислени схеми, за да запълнят 18 епизода. Изгледах 1 и 2 еп., после директно на последния и сигурно повече няма да помириша мексиканско кино.
Да не забравите да гледате AJLT season finale че свършва и няма повече.

# 127
  • Berlin
Cobra Kai го гледахме с децата, на всички много ни хареса. Аз не съм гледала Karate Kid и не бях 100% наясно с всички, но мисля, че не е съществен пропуск.

# 128
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Изгледахте ли последния, последен епизод от вселената на Сексът и градът?
Аз съм раздвоена, очаквах много повече честно казано, дори се бях настроила да е
поне 1 час. Някакси му липсваше нещо, не му достигаше оригиналност, прекалено много
криндж/сори за чуждицата/ и пресилено ми дойде всичко. Един коментар в нета много ми хареса
"сцената в банята е символична какво Сара Дж. Паркър поднесе на феновете си" и май ще се съглася
с този коментар.
На мен оригиналния сериал си ми харесваше, израснах с него, толкова бях свикнала с тези 4 персонажа,
филмите особено първия също ми допаднаха, и просто ей така дойде голямото разочарование.
Но, каквото такова определено ме е яд за пропуснатия потенциал, а иначе носталгично ще си
го гледам отново и отново.

И най-любимата ми и досега сцена, описваша най-добре за какво в крайна сметка беше сериала.

# 129
  • SA
Jess!, гледах и аз последната серия, защото съм голям фен на оригиналния сериал. Благодаря за клипчето, което ми припомни един стоплящ сърцето епизод. Сексът и градът бе за мен велик сериал и съм го гледала вероятно повече от 6-7 пъти и може би ще го изгледам отново, стига да имам време. Филмите след него, особено първия ми харесаха и се радвам, че бяха създадени.
Just like that обаче за мен е пълно разочарование. Гледах го от носталгия по оригиналните образи в сериала. За съжаление трябва да кажа, че сюжета, новите образи и идеи ми бяха безкрайно отегчителни, неразбираеми и гротескни.
За последния епизод просто нямам думи. Доколкото разбрахме с него приключва историята на Кери и компания. Смятам, че епизода бе направо резил и посмешище на всичко, създадено през годините. Надявам се реалния живот в Ню Йорк да не е такъв, какъвто ни го показват. В противен случай поне на мен ми е трудно да приема лайт-мотива "I love New York", който бе доминиращ в основния сериал.

# 130
Погледнах последната серия на " And Just like that " и да прави сте . Пълна трагедия и добре че свърши . Но имаше и добри сцени . Когато чух музиката от оригинала на финала някак си ми стана носталгично и леко тъжно . Краят на една ера е . Израстнах с този сериал , предполагам че повечето тук също . Все едно си казваш сбогом със стари приятели . За мен най важното в този сериал е връзката със най близките ти приятели а най вече със самият себе си . Може би се и радвам че Кари реши да си даде малко почивка и не завърши с баналното дай да имам мъж до себе си за да се чувствам пълноценна . Това ми хареса " And Just like that " не ми беше любим сериал и се радвам че завърши . Дано само не се решат да правят още едно продължение или сериал , но не вярвам , след като и самите актриси се сбогуваха . Жалко че Саманта не се появи , искаше ми се да я видя и нея за последно .

# 131
  • София
And Just Like That (2021 - 2025)
https://www.imdb.com/title/tt13819960/

САЩ / Продукция на HBO Max / 3 сезона / 33 епизода / Статус: Приключил

има спойлери за финала и 'съдбата' на Кари Брадшоу

Едвам го влачех. Мъка голяма. Радвам се, че бързо го приключиха, че имаше някакви напъни за 5 сезона.
''Сексът и градът'' ми беше любим сериал, а този пълна трагедия. Така е когато смесиш новите ценности със старите. Получава се един горчив миш-маш.
Няма да се разпростирам повече, не виждам смисъл, нито имам желание.
Надявах се поне Кари да се събере с писателя, ама от друга страна щеше да е прекалено бързо и лесно. А и явно искаха тя да остане сама със себе си и щастлива, което е и силно послание за не малко жени. Разбирам ги. Няма драми. Не самият финал за Кари е проблем. А буквално всичко...
Е, поне феновете получиха щастлив край (това с Кари е 50 на 50 според личната трактовка на всеки), макар че като гледам какви са оценките, не са особено доволни хората...
-
Финален епизод: 4
Оценка на сезон 3: 3
Цялостна оценка на сериала: 2

# 132
Аз също исках да се събере с писателя но и така завърши добре за нея според мен . Мен ме подразни че не включиха Ким ( Саманта ) никъде все едно изобщо не е съществувала . Както и Тузара . Можеха да направят една хубава ретроспекция с кадри от оригиналният сериал който беше топ . " And Just like that " не беше . Ще си направя маратон със оригиналният сериал,  за да се насладя на добрата игра , прекрасният Ню Йорк ( мечта ми е голяма да отида там )  и най вече модата която допълваше и самият сериал . Черпя всички с един коктейл Cosmopolitan Любимата ми група момичета от сериал . Жалко че не ги видяхме всичките в това продължение . Липсваше ми химията която имаха тези жени . Както си казаха наистина бяха сродни души .

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 21:48 от Жасмина 94

# 133
  • Вестерос
И аз го изгледах, за мен Кари не искаше да е сама, това е за пред другите. Тя си го и каза, че се е надявала да не е. Някак си примирено ми дойде, а не мислех, че е такава да се премирява. Да, човек се променя, но беше тъжно. Дадоха ги всичките, кой как си продължава. Саманта можеше да се появи с един мейл, както в първи сезон със смс.

# 134
Аз се радвам честно казано че не продължи връзката си с Ейдън. По добре сам от колкото да си обвързан със пасивно агресивен манипулатор който през цялото време се прави на жертва за да те наказва за  изневяра случила се преди повече от 20 години . За мен Кари тук показа развитие колкото и да я опреквахме преди дори и аз доста често съм я опреквала . Кари за мен трябваше просто да изчака след това което се случи с Тузара , а не да се хвърля в ръцете на Ейдън след като връзката им не заработи нито от първият нито от вторият път. Връщането му беше най голяма грешка според мен . Аз също харесах Дънкан и исках да станат двойка . Но и така съм съгласна за Кари . На мен поне не ми изглеждаше толкова нещастна в избора си .

Общи условия

Активация на акаунт