Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 299
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
В различните държави каталогът на платформите е различен (важи и за собственото съдържание на дадената платформа).

# 151
  • София
Някой виждал ли е някъде сериала El Internado - испански тийн? Даваха го до 4 сезон по Арена на Виваком, но го спряха. При бананите има 5 сезон, но 6 и 7 никъде не ги намирам.

# 152
https://seasonvar.ru/serial-2077--CHernaya_laguna_psyunfe-1-season.html
Ето тук всички сезони, но за съжаление на руски.

# 153
  • София
Благодаря, с руския малко тегаво, но ще го пробвам.

# 154
  • Галифрей
Някой виждал ли е някъде сериала El Internado - испански тийн? Даваха го до 4 сезон по Арена на Виваком, но го спряха. При бананите има 5 сезон, но 6 и 7 никъде не ги намирам.

Има ги всичките сезони с бг превод аз наскоро го отрих в темата за испански сериали. Не се мъчете с руския гадайте си ги на български

https://kalotixia.com/search?keyword=%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0 … D1%83%D0%BD%D0%B0

# 155
  • София
Свалих 5 сезон от бананите, ще го изгледам и тогава ще продължа с тези сайтове.
Благодаря ви, момичета.

# 156
  • Галифрей
Аз наскоро бях гледала целият, як  държи в напрежение.  Йон Гонсалес и Бланка Суарес страхотна химия имат,любима екранна двойка ❤

# 157
  • София
Да, нищо и никакво тийнейджърско сериалче, а те държи в напрежение. Испанците са майстори в изразяване на емоциите.
Но аз бих гледала носталгично и други тийн сериали - например Ориндж каунти, Кръгът на Доусън, но май би няма в платформите.

# 158
  • Галифрей
Така си е този сериал има толкова много неща а и образователно. През цялото време отговорът им е пред очите на най-видните места. Бащата на Иван най- гадния противен злодей,как ми искаше да го набия! 
Голяма емоция и екшън.
А не може да не ги няма тези сериали има ги.

# 159
  • Бургас
Някой знае ли защо са свалени Западен свят, Гомор от НВО?
Може да има и други сериали..

# 160
Мисля, че Западен свят беше свален отдавна - даже пишеше за това по сайтовете. След като съсипаха последните сезони, рейтингите са паднали много и не се е гледал дори на платформата.

# 161
  • Вестерос
Oще не съм изгледала последния аз, даже  не помня до къде гледах..

# 162
Най-накрая се реших на "Игра на калмари". Учудващо за мен ми хареса. Подходих с голямо предубеждение...

# 163
Много ми харесва и на мен екранизацията на "Института",въпреки че знам края пак ми е интересно и държи в напрежение.Кинг няма да позволи втори сезон без да има книга,това не е Мартин за пари да се продаде.Според мен няма да има,нито той е споменавал да предвижда писане.Но има потвърждение за друг сериал по негова съвременна книга "Приказка" чакам го  с нетърпение Blue Heart.
Приключих с Хаус аз,от 10 години не го бях гледала,много любим Relaxed.
Сега съм почнала поредицата за Бриджит Джоунс за да си припомня преди новия филм,с глас и се смея на моменти.

# 164
Бях забравила, че Монк има епизод със Снууп Дог. И следващият е с Алфред Молина?!

Някой ден и аз ще гледам пак Хаус, но мразя, ненавиждам драмата с Къди. Според мен, цялата им връзка се разви по най-отвратителният начин по нейна вина. Тя започна да го тормози за хапчетата, при положение, че не беше нейна работа.

Харесвам Бриджит Джоунс. Преди няколко месеца хванах предпоследния филм по една телевизия (този с бебето).

Общи условия

Активация на акаунт