Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 344
  • 739
  •   2
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Новият Супермен?

# 211
  • София
Ами да. Там се случват едни неща с едни порали...
А и двама от героите в Супермен участват в сезон 2 на Миротвореца.
Самият Миротворец също участва (макар и като камео) в Супермен.

# 212
  • Вестерос
НОВИ
Dos tumbas с Професора от Казата
Alien: Earth
Irish Blood с Алисия Силвърстоун- адвокатски
The Twisted Tale of Amanda Knox
Scheda
The terminal list: Dark Wolf
King and Conqueror с Джеймс Нортън (Сидни от Гранчестър), Николай Костар Валду
The boy that never was с Колин Морка ака Мерлин от едноименния сериал
The Rainmaker с Лана Парила- адвокатски
Outlander: Blood of my blood
Pssica
The Stolen girl
We were liars

Dexter: original sin е спрян, няма да има втори сезон, отказали са се

# 213
Преди малко изгледах " Wednesday " първата част на втори сезон , и на мен за разлика от повечето тук ми хареса . Даже мога да кажа че ми хареса повече от първи сезон. Мога да каже че този път не беше толкова ориентиран към детската аудитория , а вече за малко по големите . Страхотен финал Джена беше топ , тук искам да похваля и Катрин Зита Джоунс която също беше супер.  Както казах преди че ни е очаквал добър сезон и бях права . Чакам втората част и евентуално чакам с нетърпение за Лейди Гага както и за Гундолин Кристи която разбрах че също ще се завърне.  За сега на сериала му давам една оценка 8 / 10 . Мислих повече , но искам и да видя втората част и евентуално ако е толкова добра мога или да понижа , или да вдигна.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 17:21 от Жасмина 94

# 214
  • София
Аз с голямо закъснение от няколко години изгледах 1 и което е излязло от 2 сезон на Wednesday....запали ме. Много ми хареса!И си познах кой е mastermind-а от средата на 1 сезон - някак Кристина Ричи хем е там, ама хем не е главно действащо лице, уж в миманса, ама не съвсем...normie, а не outcast в Nevermore (първият такъв) - беше си леко подозрително присъствието и, но аз си я харесвам много като оригиналната Wednesday от едно време и се радвам, че са я вкарали в сериала. А the Thing - как може ръка да ми влизе така под кожата, да се вълнувам като му се случи нещо лошо...направо не знам - ръка, но толкова пълнокръвен образ?! А Тим Бъртън си е Тим Бъртън...той няма слабо!Аз по принцип не обичам да гледам сериалите, когато се вдига голям шум около тях (с известни изключения), а по-късно...да им се насладя максимално. И аз чакам Гуендолин Кристи и Лейди Гага, а Джоана Лъмли направо ми пълни сърцето...толкова я харесвам, такова присъствие...Да идва по-бързо 3 септември!

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 20:21 от Valena25

# 215
  • Вестерос
И на мен втори ми хареса повече

# 216
Гледам https://www.imdb.com/title/tt0408381/
Лек и симпатичен английски сериал с приятен хумор.
Старичък е, но има цели десет сезона, които се гледат почти неусетно.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 18:53 от Кукувиче гнездо

# 217
Аз гледам сериала с Джейсън Момоа "Chief of war" интересен ми е...
И чакам нещо по интересно да изскочи  ..

# 218
  • Разпиляна във въображението
Загледах High Potential в Disney+. Не е лошо сериалчето, но ми се гледа нещо от типа на Тед Ласо.

# 219
Аз чакам Slow horses, след три седмици.
Иначе, в момента не гледам нищо ново.
Започнах по тв корейския Срещнах те случайно (My perfect stranger) - не съм го гледала, когато е излязъл, не знам защо, сигурно съм си помислила, че е романтичен. Интересно ми е, напомни ми малко за Порталът.

# 220
Аз чакам нещо от сорта на " Wednesday " . Гледа ми се мистерия и комедия и лека доза хорър но да не е прекалено . Тази събота изгледах " Отчаяни съпруги " и определено ще ми липсва наистина . Ако може и подобен сериал като него . Но да не е от сорта на " Подли камериерки " . Знам че е Ева Лонгория е продуцент на сериала , но този изобщо не ми хареса.

# 221
Най-накрая изгледах 3-ти сезон на Калмарите, не беше зле и се радвам че приключи. Дали ще има американска версия, тепърва предстои да разберем.
От новите неща гледам The Rainmaker (Ударът), но  сериала е далеч от нивото на филма. Захаросан, на моменти слаби реплики с една особена типична за захаросаните сериали интонация, която актьорите използват (нещо като бранд им е)

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 21:23 от borosbg

# 222
И аз изгледах High Potential. Свеж, приятен и неангажиращ.

# 223
Загледах High Potential в Disney+. Не е лошо сериалчето, но ми се гледа нещо от типа на Тед Ласо.

Май няма нищо от типа на Тед Ласо. 😭

# 224
  • Bayern

Май няма нищо от типа на Тед Ласо. 😭
Виж този
https://www.imdb.com/title/tt14879018/
Running Point

Общи условия

Активация на акаунт