Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Страхотен финал на "Институтът",надградиха и си оставиха цяла порта не вратичка за втория сезон 🤣.Много ми хареса,очаквам с нетърпение и екранизацията на "Приказка" 🥰.

# 196
# 197
  • Разпиляна във въображението
Коя е предисторията на "Миротворецът"? Пуснах първи епизод на първи сезон и те ми дават "преди това"?

# 198
Сандман 2 е шедьовър и само разбирачите го отчитат. Това не е шутър, в който лошите се гледат лошо. Това е страхотен сериал, в който и гарванът те гледа лошо и ахъ да каже Nevermore! Пир на готическата красота, която  и Burton би режисирал.
9/10

# 199
  • Berlin
За съжаление, Нийл Геймън е тотално компрометиран и едва ли ще се екранизира вече нещо по негови творби. Иначе Том Стърджис прави брутален образ като Сънчо, ама и баща му не му отстъпи, хехе, много ми беше приятно да видя Руфъс Сюъл. М/у другото Смърт, същата актриса, се появява и в Dead Boys Detective.

# 200
Коя е предисторията на "Миротворецът"? Пуснах първи епизод на първи сезон и те ми дават "преди това"?
Два филма са-"Отряд Самоубийци 1&2".

# 201
  • Разпиляна във въображението
Ох, не! Имам мъгляви спомени от 1, а до 2 не съм се допирала.

# 202
Гледах два епизода на Black Summer
https://www.imdb.com/title/tt8923854/
Налага се сам да си представиш какво се е случило преди първи епизод.
След това някакви хора тичат, пищят, от време на време спират за момент, после отново тичат и пищят без видима цел.
Зомбитата хич не ми харесват.
Скучно. Съмнявам се, че ще гледам още от сериала.

# 203
  • Beyond the stars
На 28.08 пускат втория сезон на "My Life with the Walter Boys".
Много приятно тийн сериалче.

Продължавам с "Wednesday" аз, леко се подобрява положението след 1 епизод и пак ми се струва по-слабичко на фона на първи сезон.

# 204
  • Mediterraneo
По- слабичко е, но с нетърпение чакам втората част на сезона Simple Smile

# 205
Ще гледам епизодите на " Wednesday " когато се качат всички епизоди и мога да ги гледам онлайн . Така направих с първият сезон . Буквално го изгледах за няма и ден.  Но гледах първият епизод сега на втори сезон и не ми се видя чак толкова слаб , но щом казвате . Лейди Гага би трябвало да се появи сега във втората част , и нямам търпение да я видя .

# 206
И аз чакам целия сезон на куп,принципно втори сезон рядко държи ниво и интерес,като се сравнява със силен първи е така.
Аз почнах "Smoke",не помня кой го препоръча но ми допадна трилър,по действителен случай.Нарочно не чета повече инфо,не бях чула за случая,след сериала ще се разровя.

# 207
В момента си припомням "Ratchet " . Базиран е на героинята от филма " Полет над кукувиче гнездо " . Който не е гледал филма и сериала го препоръчвам . А Сара Полсън както винаги е топ . Който е гледал "American horror story " знае .

# 208
Вчера излезе статия, че според книга за сериала "Дневниците на вампира", която предстои да излезе септември месец "I Was Feeling Epic: An Oral History of The Vampire Diaries" излиза, че преди ролите на Деймън и Стефан Салваторе да бъдат поверени на Иън Сомърхалдер и Пол Уесли, е имало други избраници за ролите. Себастиан Стан е трябвало да играе Деймън, а Стивън Стрейт е трябвало да играе Стефан. Себастиан обаче вече е бил обвързан с друг проект - сериала "Крале", където участват още Иън Макшейн и Маколи Кълкин, а Стивън Стрейт е отказал ролята на Стефан. Нито съм гледала "Дневниците на вампира" (въпреки, че знам, че у нас беше доста популярен заради Нина Добрев), нито пък съм фен, но новината ми стори интересна и реших да споделя.

Линк към статията:
https://ew.com/sebastian-stan-the-vampire-diaries-casting-secret … xclusive-11795429

# 209
  • София

The Suicide Squad от 2021 г.
Първо го изгледай него.
Иначе писах ревю за епизод 1 от сезон 2. Мисля, че ще ти станат ясни доста неща. В същата темата за DC съм писал и ревюта за сезон 1. За всички епизоди ако не се лъжа.
Значи гледаш The Suicide Squad, след това сезон 1, след това Супермен и след това започваш сезон 2.
https://bg-mam.ma/p/1403796/50141969

Общи условия

Активация на акаунт