Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 331
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Беше ми безинтересен "Отчаяни съпруги" докато веднъж случайно изгледах един епизод с главно действащо лице предимно Ева Лонгория. Тя на паркинг пред мола натупа с чантата си един инвалид в количка в спор за мястото на паркиране. После случайно бутна от яхтата и уби съпруга си (богаташ някакъв),след което се опита комично да замаскира следите. И още куп хем сериозни,хем смешни ситуации. Yum
Хареса ми " Отчаяни съпруги " доста добре се смесва и комедията и драмата и мистерията в този сериал . Мойте любимки от съпругите са именно Габи и Бри , но искам и да добавя Иди Брит също . Жалко за Николет Ширидан че е имала проблеми с продукцията,  защото персонажа и беше готин . От съпругите обаче не понасям Сюзън , аз бих премахнала нея а не Иди  . А за любима двойка в сериала мога да кажа че са ми Карлос и Габи при тях имаше израстване и това ми хареса . Определено ще ми липсва сериала защото свикнах да го гледам през почивните дни. Но обаче Майк си остава най красив от мъжете .

# 181
Тази Инвазия е толкова скучен сериал, 2 сезона супер флегматично действие.

# 182
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Браво на Нетфликс,че са организирали силен есенен сезон за сериалчета. Жалко,че точно тогава започват и нашите реалити шоу програми и ще е интензивно.

Ние започнахме ТРАССА по препоръки от тук и го зарязваме на еп 6.
Загубих интерес.
Скрит текст:
Убиха любимата ми инспекторка!! , още в 3-ти еп се разкри схемата за трафик на млади момичета
и честно казано не намирам мотивация и интерес за края. Сигурна съм,че има полицай замесен (може би този,който дава вътрешно инфо на Светла). Евентуално ще си пусна последния епизод

# 183
  • Варна
 Ако ви се гледа шпионски екшън, препоръчвам https://www.imdb.com/title/tt26672404/
 Обикновено гледам 1,5 скорост, ама  се наложи да намаля до норм. за някои сцени.
 Щях да му дам 10/10, но е с финал, който предполага втори сезон, а знаем, често оплескват/окепазяват продълженията.

# 184
  • София
Преди време бях попаднала случайно на един британски криминален сериал по БНТ във вечерните часове и ми стана толкова интересен, че направо изгълтах няколко сезона онлайн - Шетленд. Действието се развива на Шетландските острови. Препоръчвам горещо!

# 185
Шетлънд е по-скоро шотландски...

# 186
  • София
По моя информация от днес Шотландия все още е част от Великобритания.

# 187
Усещат се шотландските културни особености във филма,което е добре и интересно...

# 188
  • Вестерос
Dept Q е подновен

# 189
Аз две поредни вечери заспивам на "100 години самота", май ще го зарязвам...

# 190
Хайде пак поредния сериал за любимият ми класически композитор Моцарт. Този път как ли ще доиздокарат историята? Thinking

Цитат
Amadeus will be released on Sky and NOW later this year.

# 191
  • Варна
Вчера приключих ,,Red Election"   https://www.imdb.com/title/tt13696808/
  Шпионски, еп.10  по 50 мин.  Първите шест можеха да  се редуцират до два-три. Не харесвам продължително запознаване с героите, обстановката, пейзажите и прочее. Никой от актьорите не успя да ме убеди в ролята си.   Малко съспенс, екшън и развитие в 7до 10 еп. И, както напоследък правят, възможен е С2.

# 192
Признавам си,не го очаквах.Но предвид рейтингите е напълно очаквано.Дано все още Краля помага на сценаристите и да не окепазят втори сезон,като няма реално друга книга.

# 193
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The Gilded Age 3 - в духа на първите два сезона.Не ми харесва това,че Берта не знае граници що се отнася до семейството. Отношението на Джорж е съвсем логично и той няма да й прости нежеланата сватба. Не смятам,че ще се стигне до развод.
Ненужните драми на Мариан относно Лари също ме издразниха.
Останалото беше очаквано добро. Историята около Пеги (за разлика от предишните сезони) много ми хареса.
Феноменално добър сериал,които бих сложила в личния топ 5.

# 194
  • Варна
Ако сте пропуснали, Уаканда си има анимация ,,Eyes of Wakanda"
https://www.imdb.com/title/tt13968252/?ref_=tturv_ov_bk
  Четири епизода, по няма и 30 мин., много ...мхм, миличък прикуъл ( тъй ли се пише?).
Започнах и ,,Wild Cards"  https://www.imdb.com/title/tt29780951/, но такова клише...Май щен го остая за когато нямам друго...

Общи условия

Активация на акаунт