Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Хаус съм го гледала целия преди време. Сега си го пускам за фон, като го дават по някоя от телевизиите.

Чудя се на The Expanse. Гледала съм първите два сезона преди доста време, но всичко съм забравила. Дали да го захвана отново...?!

# 166
  • Варна
 Днес набързо отметнах ,,Вашингтон Бляк" 8 еп.по 30 мин.  https://www.imdb.com/title/tt10059166/
  Непретенциозен, приключенски, с малко драма, става за разтоварване. И за пореден път се ,,уверих" , че отлични стоматолози е имало през XVIII, XIX век...Wink

# 167
Аз чакам останалите епизоди от " Wednesday " да ги пуснат онлайн. Както и " The institute " . Вече от седмица няма епизод на Институтът а сериалът ми хареса страшно много .

# 168
Как няма,още снощи гледах 7 епизод на Института.
Бриджит вече са 4 филма,изстискаха я докрай идеята.

# 169
Да, аз гледах последния филм - самият филм не е лош, обаче е ненужен. Авторката е имала някакви проблеми и е решила, че и Бриджит трябва да има. Четвъртият филм е по книга, а третият е направен само за пари.

Впрочем (коментирах по този въпрос в една от филмовите теми), забележете как в третия филм почти всички приятели на Бриджит имат по едно-две деца. Това е напълно забравено в четвъртия филм, защото е измишльотина на режисьора.

# 170
The Expanse си заслужава гледането, рядко добра sci-fi продукция.
Почнах да гледам и Пришълецът, едват изтраях 1-ва серия и приключих с това недоразумение, изтрих директно 2-ра.
Снощи изгледах 1-ви епизод на Ударът по Гришъм. Сериалът определено не е на нивото на филма от 1997, но ще му дам шанс - голям фен съм на книгата, чел съм я няколко пъти.
Естествено майката на Дони Рей е черна... а Брузър е жена... но това са неща, които ги преглъщаме в духа на новото време.
Дразнещо е че ще излъчват само по 1 епизод на седмица, дори не пуснаха 2-3 в началото за зарибяване.

# 171
Как няма,още снощи гледах 7 епизод на Института.
Бриджит вече са 4 филма,изстискаха я докрай идеята.
Видях че ги има . Ще гледам епизодите днес .

# 172
  • UK
Епизод и половина изгледах на Пришълецът и май няма да го продължавам.
  Продължавам си с Rookie, от време на време Хаус.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 14:55 от GreenP

# 173
  • Варна
  Пропуснах да споделя мнението си за ,,Smoke"      https://www.imdb.com/title/tt24163532/
  Бях спряла на еп.8, чакайки еп.9 и /може би/ еп.10, защото някак не ми е ОК да са само девет. Но, съвсем честно, можеше да са шест, по-стегнати. Обаче финалът е много добър!!!

# 174
Аз съм на " Отчаяни съпруги " да гледам го през уикенда когато го дават по Star Chanel, но от време на време гледам някой и друг епизод който ми е харесал най много . След две седмици свърша по телевизията , но със удоволствие ще го гледам пак целият някой път . Хубав сериал който наистина открих , а преди на него гледах с пренебрежение .

# 175
  • Вестерос
Нещо ново се задава

# 176
Още един глас за The Expanse. У дома всички сме фенове. Дори имам цялата серия от книги.

Напоследък гледам повече стари, познати сериали за разсейване.

# 177
  • Вестерос
Много го харесвам и аз

# 178
  • София
Инвазия с трейлър за трети сезон.

# 179
Беше ми безинтересен "Отчаяни съпруги" докато веднъж случайно изгледах един епизод с главно действащо лице предимно Ева Лонгория. Тя на паркинг пред мола натупа с чантата си един инвалид в количка в спор за мястото на паркиране. После случайно бутна от яхтата и уби съпруга си (богаташ някакъв),след което се опита комично да замаскира следите. И още куп хем сериозни,хем смешни ситуации. Yum

Общи условия

Активация на акаунт