Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 34 804
  • 640
  •   2
Отговори
# 570
  • Вестерос
И според мен няма да е добро продължение, още повече, че хуморът му вече не е така вървежен. Иначе и аз мисля да подхвана по някое време книгите за Корморан.

Попадна ми, че ще има някакъв мини сериал по Агата Кристи на Нетфликс, обаче не откривам новината да я споделя.

НОВИ

Talamasca: the secret order
It: welcome to Derry
DMV
Chad Powers
Murder before Evensong с Матю Луис ака Невин Лонгботъм
Legenden/The Asset
The chair company
Styx
Piendone: uno sbirro a Napoli
Boston Blue
Sheriff country
Sullivan's Crossing с Чад Майкъл Мъри, от 2023 е, но не знам дали съм го слагала по списъците. Изглежда добре

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 16:45 от Tiffany А

# 571
Таламаска има лоши ревюта по официалните сайтове, но е по-скоро средняшки. Изгледах двата излезли епизода - във втори се случиха много повече неща, в сравнение с първи.
Води се хорър сериал, но честно казано,
Скрит текст:
не ме интересува, когато убият персонажи, които са показали за 5 минути. Ако беше някой, който съм гледала поне 10 епизода и съм свикнала с него, тогава можеше да се разстроя, ако го прегази влак или се случи нещо друго.
Хиперактивната млада жена (не й запомних името) беше толкова странна, че не мога да повярвам, че е наистина мъртва. Дори след като в превюто я дадоха в моргата - очаквам да възкръсне и да скочи на патолога.

Втори сезон на One piece има обявена дата - 10-ти март. Има да почакам.

# 572
  • Вестерос
На мен по описанието ми прилича много на Sanctuary, който препоръчвам.

# 573
  • Бургас
Гледам KIN-
https://www.imdb.com/title/tt13444408/
много хубав, толкова хубаво си играят ролите актьорите.

# 574
Благодаря за препоръката. Ще го погледна непременно. Виждам, че в главните роли са двама мои любими актьори - Чарли Кокс (Деърдевил) и Ейдън Гилън.

# 575
По препоръка на моята майка започнах да гледам Kin накрая на втори сезон съм, на един дъх изгледах първи.
Много хубаво играят!

# 576
  • Sofia
В момента гледам от корейските Продай обладания си дом, Зад твоя допир и Паралелни светове

# 577
  • Beyond the stars
Къде гледате Kin? Че ми се струва симпатичен.
Иначе съм на Nobody wants this. И вторият сезон е симпатичен като първия.

# 578
  • Бургас
Къде гледате Kin? Че ми се струва симпатичен.
Иначе съм на Nobody wants this. И вторият сезон е симпатичен като първия.
Аз се регистрирах в Pickbox и там го гледам.
Има много британски и скандинавски сериали / моята слабост /.

# 579
Изгледах финала на Slow horses,
Скрит текст:
горкият Ривър; може би Лам трябва да му каже, че Диана Тавърнър категорично не го иска, та да не се надява повече.
Иначе - добър финал, имаше забавни моменти, също и тъжни - това с финалната сцена (обаче аз бях сигурна, че историята ще се окаже истина, след като Катрин изрично попита, та не се изненадах). Дейвид Картрайт можеше да помогне повече.

И Тавърнър най-после постигна целта си. В сериала е представена като компетентна и дори симпатична - особено напоследък, но тя реално е злодей. Четох за неща, които тепърва ще стават, с нейно пряко участие... Макар че в сериала може да ги променят.

Впрочем,
Скрит текст:
Уилан не отива никъде - може да не е в следващия сезон, но в книгите си има собствена сюжетна линия.

# 580
  • София
pppqqq, чела ли си книгите? Къде могат да се намерят? Имам предвид останалите на английски. Преведените ги имам и съм ги чела.

# 581
Не, четох форумите на Гудрийдс, а също и някои неща в Редит. Малко набързо, колкото да видя някои спойлери.
Всички книги ги има на английски за безплатно сваляне в OceanofPDF, сигурно и на други места.

Още миналата година четох за
Скрит текст:
инцидента с розовата боя и ми се видя доста вулгарно (без да знам конкретните обстоятелства в детайли) - не знам някои хора в Редит на какво толкова се радваха, но не трябва да се учудвам, че чувството за хумор на либералите е такова... Извинявам се, в случай, че обидя някого тук.

Но други неща ми бяха забавни.

# 582
  • София
Благодаря, намерих ги.

А, за
Скрит текст:
розовата боя наистина си е смешно. Не се бях замисляла, че и там има символика.
И как свърши с близък кадър на ходилото на Лам. Истина ще е, че той е бил измъчван от агентите на Щази.
Иначе, сюжетът винаги е предвидим. Случва се нещо, МИ-5 се дънят, а куците коне оправят работата. Но диалогът е страхотен, както и чувството за хумор.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 00:56 от АРТЕМИС

# 583
Kin го гледам по Еон тв на Pickbox

# 584
Честно казано, не съм сигурна дали този момент изобщо трябва да е смешен или по-скоро криндж - за да ги представи като агенти на хаоса.

Допълвам - започнах 19-ти сезон на Мистериите на Мърдок - изгледах един епизод и беше толкова схематичен и безличен, че вече го забравям.
Явно е, че на актьорите също им е писнало,
Скрит текст:
Джулия вече почти не се появява и си седи в Лондон, Джордж ще се развежда (защото актьорът не иска повече да участва в сериала, а е трудно да оправдаят отсъствието му - поне такова е обяснението в Редит)р
а Яник Бисон (Уилям Мърдок) още преди две години каза във видео в Инстаграм, че се е изморил от тази роля, но явно стои, за да си взима чека.
Премиерата на 19-ти сезон дори не беше дразнеща, просто беше скучна.
Няма и следа от това, което беше сериалът - разплитане на сложни престъпления, разпити на заподозрени и свидетели, прилагане на интересни изобретения, малко романтика и много напрежение и високи залози във финалните и премиерните епизоди.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 13:32 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт