Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 35 703
  • 652
  •   3
Отговори
# 555
Сега гледах премиерата на Таламаска, утре ще излезе втори епизод. За мен не е зле - малко банално, но това се очаква от този тип сюжети. Обаче не вярвам сериалът да издържи дълго, освен ако не е евтин (а не ми изглежда от най-евтините).

Гледала съм доста подобни сериали (като Грим, Библиотекарите, Свръхестествено и т.н.) - не изискват голяма ангажираност, по-скоро са за убиване на времето.

# 556
А потвърдиха ли продължение на Dexter:Ressurection?А на Pitt?
Животът на Чък е от миналата година,на мен не ми допадна много екранизацията,но със сигурност не е провал като Тъмната кула.
Заека го зарязах,много "нагласен" ми идва.
Мисля да видя Strike като легнат децата тази вечер.

# 557
  • Бургас
От седмица време съм захапала да гледам ,,Кобра 11 обади се,,
Много хубаво сериалче. Но кога станаха толкова много сезони се питам!?
Стар сериал е, излъчван по телевизиите, но пак  ми е интересно да го гледам.
Поради липса на друго.

# 558
Dexter ще има нов сезон, потвърдиха го!
Лично за мен най-голямата загуба е че не подновика Wheel of Times, за сметка на Rings of Power

# 559
  • София
Dexter ще има нов сезон, потвърдиха го!
Лично за мен най-голямата загуба е че не подновика Wheel of Times, за сметка на Rings of Power

За много малко неща сме на едно мнение с Боро. За Slow horses  и Wheel of Times Laughing сме твърдо за.

# 560
За Колелото и аз чух някъде, че тъкмо е станал добър и са го прекратили.
Безос налива пари в Пръстените и въобще не го интересува дали се гледа. Той за една тъпа сватба даде 20 милиона - бълха го е ухапала...

# 561
Колелото е кошмар, за който не искам да се сещам. Изобщо не трябваше да се случва. Другият ми ужас е адаптация на Хрониките на Амбър, която уж вече е в продукция.

# 562
Нещо интересно (макар и маловажно) за Slow horses - актьорът, който играе Гимбъл (кандидат кметът - може би не му пиша името правилно) - Christopher Villiers, се появява в друга, подобна роля в най-първия епизод на сериала.
Някой е попитал създателя на шоуто защо е избрал да го кастне отново, на което той отговаря, че 1. е забравил за това и 2.защото го харесва Simple Smile

Между другото, много от актьорите са избрани - ролите са им предложени. За това е ставало дума в различни интервюта още от преди.

# 563
Препоръчайте нещо като Dept Q по нетфликс, моля. Очаквах да има поне два сезона, но уви...

# 564
  • Sofia
Изгледах излязлите по SkyShowtime серии на "Devil in Disguise"- историята на Джон Гейси. Много мрачен, реалистичен и те хваща за гърлото определено. Но не съм очаквала история за сериен убиец на млади момчета да е нещо по- различно от екстра тежка. Добре е направен обаче. Очаквам и останалите 4 епизода.

# 565
  • София
Гледам в момента I, Jack Wright https://www.imdb.com/title/tt31259038/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm … q_i%252C%2520jack. Хубав е, аз съм почитателка основно на британското кино.
И в същото време много ми напомня на тези два филма:
https://www.imdb.com/title/tt1869347/?ref_=nm_flmg_job_1_accord_2_cdt_t_6
https://www.imdb.com/title/tt8946378/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_7_nm_ … _q_knives%2520out

# 566
Чудноватият дом ще го сваля да го гледам, Вади ножовете го гледах преди години и не ме впечатли.
Иначе сериала I, Jack Wright е добре направен, допадна ми.

Добавям нещо, че не мога да пусна отделен пост.

Изгледах 1-ва серия на Welcom to Derry. Въобще не съм впечатлен, дори леко съм подразнен. Остана в мен едно чувство, че това ще е антология и след справка в IMDB май ще се окажа прав, почти всички актьори са за по 1-2 епизода.
Тук вече тотално ме изгубиха, въобще не харесвам антологиите когато са епизод за епизод.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 10:24 от borosbg

# 567
Толкова ми е скучно, че мисля да започна 19-ти сезон на Мърдок ... 
Пробвах Букър, като се чудех до колко ще е засегната джендър тематиката, оказа се, че не само е засегната, а е централно разположена Simple Smile Въобще не ми пречи и не ме дразни (когато не е променен класически сюжет), просто интересът ми към тази тема е нула.

# 568
  • Вестерос
Ще има продължение на Малкълм догодина.

# 569
Няма как да направят нещо толкова успешно като оригинала,след 20 години нито хумора ще е същия,нито актьорите.Защо трябва да развалят страхотния сериал?!
Аз започнах Корморан,как съм го пропуснала не знам много ми харесва,мисля и книгите да прочета.

Общи условия

Активация на акаунт