Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 20 973
  • 390
  •   2
Отговори
# 1
Благодаря за новата тема . Очаквам вече с нетърпение " Wednesday " втори сезон . Смятам че този сезон ще бъде по добър и от предишният.

# 2
  • София, България
Продължавам да гледам And just like that, изумена съм от тоталната липса на химия между Кари и Ейдън.
Ако мога да кажа все пак нещо хубаво за сериала, то това е отново върналата се нормална физиономия на Шарлот, в първи сезон беше нещо ужасяващо.
Аман от тези лесбийки! Миранда просто взима златен медал за най-досаден персонаж, досаден е направо ефимизъм.

# 3
За този култов сериал няма ли отделна тема? Буквално отвлече темата в последните страници.

А относно настоящата: извинявам се, но това е отбиване на номер с първи пост, водещ към старата тема.

# 4
  • Галифрей
Благодаря за новата тема! ❤

Е хайде сега ако трябва ще сложа линкове. Ако не можете са намерите някой сериал аз ще  го намеря.

Сега в този дъждовен ден съм на вълна британски сериали

# 5
За този култов сериал няма ли отделна тема? Буквално отвлече темата в последните страници.

А относно настоящата: извинявам се, но това е отбиване на номер с първи пост, водещ към старата тема.
Извинявам се, но не мога да разбера вашето негодуване. Хем негодувате ,че няма нова тема, хем оформянето на тази не ви харесва. Значи според вас трябваше да не правя нова тема , а до оставя администраторите да заключат стара. Разбирам, че не е оформена както я оформя Tiffany А, тя го прави по-добре. Тогава защо не го направих вие? За напред няма да пускам нова тема на тази тематика, така няма да има вечно недоволни.

# 6
Не смятам че е отбиване на номер . Пък и сега сериала е доста коментиран . Все пак е последен сезон и край на една ера . Да би трябвало да има тема , но ако не е направена защо да не се обсъди тук , нали темата е за сериали . " And Just like that " не ми е топ в списъка . Пък и сега очаквам други сериали които бих гледала с удоволствие. Аман от недоволни наистина,  мрънкахте че трябва да се направи тема , а сега сте недоволни че друг човек е направил .

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 12:34 от Жасмина 94

# 7
  • София, България
Какво значи отбиване на номер? Естествено, че ще има линк към предходната тема, нали така се прави? Ако някой беше копирал линковете от предходната тема, после Тифани ще дойде да се обяснява, че са нейни. Или сега се подмазваме на някой, който си позволява за размахва с пръст и да обяснява на цял форум, че не трябва да пишат в темата 10 дни. "Домакинът" на темата си позволява волности, които са достойни за намеса на модератор, това е бг мама, а не частна собственост на Тифани.

Обсъждаме сериал, за който няма тема, в момента е актуален и се обсъжда в правилния раздел и тема, не говорим за рецепти за манджи или кандидатстване след 7-ми клас.

П.П. А Тифани вместо да обяснява и забранява кой какво и къде да пише, можеше да отдели 30 секунди, да направи един копи пейст и да пусне темата тя, става и от телефон.

# 8
  • Berlin
Пропуснала съм, че е имало призив да не се пише накрая в предната тема. Не виждам какъв е проблемът някой друг да пусне нова тема, след като авторът на предните няма възможност за това. Може да се копира първи пост на предната с най-основното и да се сложи тук, ако нещо ви липсва. Иначе никъде няма правило този първи пост да е нещо повече от просто един 1ви пост на тема. Да, по-готино е и има много информация, но "на хубавото" лесно се свиква. Wink

# 9
Благодаря за новата тема!

Изгледахме двата излезли епизода на хавайската сага, хвана ни интереса, макар че историята е много далеч от нас като специфика - племена, татуировки, кой какъв е... Едва ги навързах. Ще чакаме и следващите епизоди.

https://m.imdb.com/title/tt19381692/

# 10
Благодаря за новата тема! ❤

Е хайде сега ако трябва ще сложа линкове. Ако не можете са намерите някой сериал аз ще  го намеря.

Сега в този дъждовен ден съм на вълна британски сериали

Аз съм в момента на " Любов и смърт " в дъждовните дни винаги си пускам сериали които са по сиви и криминални . Гледам и от време на време чат пат някой български сериал когато ми стане по носталгично . " Любов и смърт " го препоръчвам за ценителите на криминалните сериали по истински случай е . Колкото и да харесвам близначките Олсън, всички предполагам сме израснали с техните филми и сериалът " Пълна къща " но сестра им Елизабет е просто топ в този сериал .

# 11
  • Галифрей
Реших да си направя маратон с вечната класика от британският  хумор “ Какво ще кажат хората” (1990-1995)
Обичам го този сериал от малка съм го гледала никога не ми е омръзвал. Култов от всякъде и запомнящи се смешни фрази от г-жа Бюфет пардон Букет 😁❤

# 12
  • Sofia
Гледам в момента доста приятен сериал - "Your friends & neighbors", с Джон Хам. Забавен, интересен и още от първи епизод ме грабна.
https://www.imdb.com/title/tt30459041/

# 13
  • SA
Диана Бишоп, любим сериал ми е и на мен този и сигурно съм го гледала повече от 5-6 пъти и всеки път ми харесва все повече и повече. Много от фразите са си направо култови, а Патриша Рутледж е страхотна в ролята си. Жалко, че май няма много почитатели този сериал у нас (поне аз не познавам такива).

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 13:56 от Kameloth

# 14
  • Разпиляна във въображението
Аз съм на "Бандите на Лондон" skyshowtime и искам всички да умрат.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 14:28 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт