Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 277
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте. След като изгледах Squid Game освен че ми харесва като цяло замисът на сериала напоследък започнах да гледам и други корейски(не очаквах да ми харесат защото съм свикнал с американските и т.н.) филми и сериали.
"The Silent Sea" е друг сериал преди седмица го изгледах. Само 8 епизода е но може да ви допадне.а

# 106
The Twelve 3
Irish Blood

# 107
  • Варна
За малко оставих ,,Библиотекарите" и , след няколко филма, почнах ,, Карем, готвачът на Краля".
    https://www.imdb.com/title/tt6418084/
Не е исторически, документален сериал, а, опирайки се на на факти( наистина), разказва за млад готвач, който се старае да оцелее в онези тъмни и опасни времена.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 23:33 от Пеева

# 108
  • Sofia
Гледам "Декстър презареждане" и за сега държи ниво и интерес, но аз по принцип харесвам поредицата и съм малко пристрастна.

# 109
  • Вестерос
Aз чакам да го пуснат в скай да се изкефя на макс, както се казва.
Иначе напредвам с Доусън, не е зле, но си личи, че е някаква тийн бозичка Grinning Картината е потрес, което е нормално за толкова стари сериали.
След това ще мятам Уейнздей втори сезон.
Гледам си и епизодите на Позлатената епоха, много ми харесва сезонът.
Както и последните епизоди на Секса, жалко, че свършва, харесвам си го въпреки всички нелепости и глупости само да не убият Кари в последния епизод, за да е наистина край.

# 110
  • Варна
За малко оставих ,,Библиотекарите" и , след няколко филма, почнах ,, Карем, готвачът на Краля".
    https://www.imdb.com/title/tt6418084/
Не е исторически, документален сериал, а, опирайки се на на факти( наистина), разказва за млад готвач, който се старае да оцелее в онези тъмни и опасни времена.
Много ми хареса на мен Карем. Надявам се да има втори сезон.

# 111
  • Варна
 Вероятно ще има, в IMBd споменават Ротшилд, цар Александър,  но не ги мернах в С1.

# 112
Не бях обърнала внимание на актьорския състав в „Институтът“. Чакам вече съвсем с нетърпение да излязат всички серии и ще си го пусна.
Някой беше споменал втори сезон - ако всичко от трейлъра го има в първия, в книгата няма материал за още един.

За Декстър също чакам да си го гледам накуп, леко бях разочарована от края 😒

Сега вкъщи приключваме Белият лотос, много скучен ми дойде. Много.
Самостоятелно си повтарям д-р Хаус, така и не ми омръзва. После мисля да заредим за общо гледане Добрият доктор, чух добри отзиви за него, макар че, като го засичам от телевизията не ми е грабвал вниманието, ма то и с Шелдън беше така, пък сега ми е любим.

# 113
Хора току що изгледах първият епизод на вторият сезон на " Wednesday " и мога да кажа че ни чака силен сезон . Хареса ми първият епизод . Джена Ортега отново беше топ.  Този сезон определено ще виждаме повече от семейство Адамс. Има нови герой , така че наистина ще бъде доста интересно. Очаквам и появата на Лейди Гага както се споменава но това ще бъде във втората част на сезона когато ще го пуснат есента . Не искам още да давам оценка, но наистина започна силно .

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 21:54 от Жасмина 94

# 114
  • Berlin
Моето впечатление от първия епизод почти обратното. Всъщност, харесва ми участието на Стив Бушеми (ака Марк Антъни😂).

# 115
Разни хора разни мнения . Аз ще си го гледам сериала с голямо удоволствие .

# 116
  • Berlin
Аз също.

# 117
  • Вестерос
Te не пуснаха ли няколко серии наведнъж?

# 118
  • Berlin
4 са сега.

# 119
  • Beyond the stars
Моето впечатление от първия епизод почти обратното. Всъщност, харесва ми участието на Стив Бушеми (ака Марк Антъни😂).

+1, даже се замислих "аз това ли гледах преди и наистина ли ми хареса толкова".
Ще се гледа де, ама не ме очарова нещо на първо гледане.

Общи условия

Активация на акаунт