Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 21 756
  • 397
  •   2
Отговори
# 330
  • София
Алекса Кроу нов сезон по Стар Крайм от 01. Октомври.

# 331
  • Вестерос
ПОДНОВЕНИ
We Were Liars
Daredevil: Born Again за трети
 Tulsa King
The Morning Show
Hacks за пети последен сезон
Foundation
Big Little Lies
Berlin ER

# 332
Изгледах на един дъх Fool me once ( https://filmizip.com/seriali/2667-fool-me-once-season-1.html). Много ми хареса! Страхотна игра на актьорите, интересна фабула, държи те в напрежение до края, макар че ми стана доста тъжно във финалната сцена ( да не издавам, за който е решил да го гледа). Мишел Кийгън много ме впечатли, и се наслаждавах 8 серии на любимия british english.
Ще помоля, ако може да споделите подобни сериали.

# 333
  • София
В Nitflix има много сериали по Харлан Коубън, така че имаш много за гледане.

# 334
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Black Rabbit (Netflix) зарязваме го след еп 2. Много е вулгарен, всяка трета дума е fuckin.
Ако харесвате счупено семейство,убийства и мафии,може би ще ви допадне. Не знам,гледа ми се нещо забавно.

# 335
  • София
Утре от 22:00 ч. по Стар Ченъл е премиерата на нов криминален сериал.
С мацката от Манифест.

Ловци на убийци (Hunting Party)

# 336
Аз вече го изгледах. Не е кой знае какво. Типична кримка.  Мое мнение.

# 337
Започна 2ри сезон на американския High Potential.
Първият сезон беше лек и приятен, надявам се и 2ри да е такъв.
Не съм гледала френската версия.

# 338
  • Разпиляна във въображението
Зарадвах се, че High Potential го дават по бг канал, но по един епизод на седмица?! Май ще го изгледам на платформата.

Турих финала на "Фондацията". Ако не друго поне е много красив и изпипан сериал.

Очаквам Slow horses на Apple. На същата платформа ме очакват the Morning show, но някак не ми се пуска още. Там предстоят още няколко сериала и филми и просто се радвам, че мога по всяко време да ги пусна и гледам. Голямо удобство са платформите.

# 339
# 340
  • София
Зарадвах се, че High Potential го дават по бг канал, но по един епизод на седмица?! Май ще го изгледам на платформата.

На коя платформа го има?

# 341
  • UK
На Дисни+ е  High Potential, но също излиза по епизод на седмица, всяка сряда.

# 342
  • София

На коя платформа го има?
По Star Life го дават, миналата седмица беше 1-ви епизод, може още да го има в архив.

# 343
  • Галифрей
Видях,че има нов сезон 8 на Хъдсън и Рекс и  пуснах епизода и видях,че са сменели стопанина и кучето.
Тъжно, че кучето което преди е играло Рекс  е починало и актьорът който играеше Чарли напуснал сериала мъчно му било на човека 😔
Сладури бяха ❤

# 344
Гледах 2-3 епизода на Семейство Хардейкър, но нещо не ми е много интересно...

Общи условия

Активация на акаунт