Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 21 375
  • 393
  •   2
Отговори
# 345
  • Beyond the stars
Изгледах на един дъх Fool me once ( https://filmizip.com/seriali/2667-fool-me-once-season-1.html). Много ми хареса! Страхотна игра на актьорите, интересна фабула, държи те в напрежение до края, макар че ми стана доста тъжно във финалната сцена ( да не издавам, за който е решил да го гледа). Мишел Кийгън много ме впечатли, и се наслаждавах 8 серии на любимия british english.
Ще помоля, ако може да споделите подобни сериали.

The Stranger, Stay Close, Safe, The Woods.
Има доста по книгите на Харлан Коубън. (и самите книги са много добри, по мое мнение)

# 346
Здравейте, много ми е любопитен The Institute, но пише, че е хорър. Искам да питам, колко точно е страшен? Ок съм със Squid Game, The Yellowjackets, Alice in Borderland, но те не са типични хоръри. Ако е sci-fi е добре, но разни боди хорър, не е. Много съм любопитна за филма и реших да ви питам.
Поздрави 😀

# 347
Не е хорър точно. По-скоро психотрилър, типичен за филмите на Кинг.

# 348
  • Русе
Започна пети сезон на Slow Horses. Както винаги динамичен и интригуващ от старта.

# 349
  • Разпиляна във въображението
Точно сложих  "The Savant" в листата си в Apple TV+ , а те вчера взели, че го отменили. Много ме е яд.

# 350
  • Bayern
Здравейте, много ми е любопитен The Institute, но пише, че е хорър. Искам да питам, колко точно е страшен? Ок съм със Squid Game, The Yellowjackets, Alice in Borderland, но те не са типични хоръри. Ако е sci-fi е добре, но разни боди хорър, не е. Много съм любопитна за филма и реших да ви питам.
Поздрави 😀
Щом си издържала на гнусотиите  в The Yellowjackets, пускай  спокойно  The Institute

# 351
Shakespeare And Hathaway: Private Investigators 5
Alice in Borderland Season 3

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:28 от Danifin1

# 352
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Alice in Borderland Season 3 го започнахме днес, солидни първи епизоди. Утре ще продължим.

# 353
  • София
И ние изгледахме снощи първите 3 епизода. Довечера ще го свършим. Отново се очертава динамичен и интересен сезон.

# 354
  • Варна
Само 6 еп. ще са, да?

# 355
Оо, бях забравила, че излиза този месец. Благодаря за напомнянето и приятно гледане!

# 356
  • София
Да, само 6 епизода са.

# 357
  • Berlin
Въйййй!😀 Почваме го задължително!

Иначе решихме да пробваме Фондацията. Както нищо не съм чела на Азимов и нямам никакви очаквания от сериала, така спокойно мога да кажа, че мноооого ми харесва. Simple Smile Е, чудя се за някакви неща, ама може да потърся странична информация впоследствие.

# 358
  • Русе
Започна "За всички създания, големи и малки" - 6ти сезон

https://www.imdb.com/title/tt10590066/

# 359
  • Варна
Седя си на чаша вино и премислям ,,Алис ( коя е? Последната сервитьорка? ( още еди сезон?)
Арису бе ,,той", евентуално...)  в покрайнинищото", или как ?
... От този сериал разбирам, че всеки мой избор определя житейския ми път. А, нИ знаех....
 Но се пак има  Наблюдател, Кукловод, Съдник, Палач, Помощник, статисти= не ти пука за тях ... Жертваш се за когото обичаш. И?

Общи условия

Активация на акаунт