Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 21 303
  • 393
  •   2
Отговори
# 360
И ние гледаме Арису. Не ми въздейства като предните сезони, но не е и зле. Във всеки случай ми е 100 пъти пО от Скуид гейм

# 361
  • София
Арису е Алис на японски. Не ми се искаше да има отново американска адаптация на този сериал, но уви... иначе добър 3 сезон, но 1 и 2 бяха далеч по-добри.

# 362
Аз съм с 2 епизода напред от House of Guinness - не е зле. Музиката ми напомня на Mobland, ама говорим за Ирландия през 19ти век.Grinning

# 363
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък не съм впечатлена от сезон 3. Давам му 5/10.
Оставя у мен чувството,че е скалъпен набързо и недоизмислен.

Игрите бяха заплетени (например тази със зомбитата въобще не я разбрах).

Не се обясни добре защо жена му влезе пак в игрите - доброволно ли беше, професора ли й инжектира лекарството.. Това беше големият минус на сезона, ако не могат да ми обяснят базови причини за случките,които ще гледаме през целия сезон,за какво говорим?
Като се върнаха, помниха ли игрите? Останах с впечатление,че Арису знае,но другите герои не помнят.
Разговора с шефа пак не го разбрах (последния епизод). Искаш ли да останеш,не искаш ли,какво ще се случи ако останеш бла бла?

Края пак с американска препратка както Squid games. Ясно ми е,че си отварят врата за потенциален американски сезон и при едните,и при другите.

# 364
И аз съм разочарована от финала на Арису, повече от този на Калмарите. Изгледах преди два месеца първите два сезона и са ми пресни - сезон 2 особено беше супер динамичен и завладяващ заради героите. Чишия ми е любимец номер 1, после Куина и Ан, Арису ме дразнеше с отчаянието и че всички все го спасяваха. Усаги беше готин образ. Сега изведнъж тя взе ролята на Арису - омъжена, щастлива жена, взе да се самоубива, защото не може да прежали починалия си преди години баща? Той беше умрял и преди сезон 1, и тя беше мотивирана да оцелее и да е силна и без него. Никаква логика. Арису много по-добре този сезон - зрял, улегнал, водеше ги в игрите. Но макар и интересни, игрите бяха някак необяснени и за мен - особено тази с влака. Каква беше стратегията и как целият отбор на Арису оцеля? И със зомбитата също имаше минуси. Най-големият минус - каста. Много липсваха старите персонажи. В Скуид Гейм ми харесаха повече героите от сезон 2 и 3. И вече върхът на сладоледа - копирания финал на Калмарите, ама буквално с бебето и американската Алиса. Можеха да минат спокойно без сезон 3. Или да го изпипат със жокер картата, но Арису и Усаги да се върнат в игрите не нарочно, а при друг инцидент. Или поне Ан да върне доброволно една група от старите играчи, за да разберат кой стои зад Граничния свят.

# 365
  • Beyond the stars
Има ли бг субтитри в Apple tv ? Знам, че нямаше ама ми излизат разни реклами, та се зачудих.

# 366
Имат, ама дали всички... 🤔
Chief of war го гледам с бг субтитри.

# 367
  • UK
Не съм попадала на филм/сериал на Апъл без бг субтитри.

Нетфликс пуснаха  Special Ops: Lioness, от доста време го чакам, ще го пускам тези дни.
 Започнах Task по Скай тв, три епизода са излезли за сега.

# 368
  • Beyond the stars
Супер, много мерси.
Ще взема да пусна един trial и ще преценим.

# 369
  • Разпиляна във въображението
Яд ме е, че по skyshowtime "Костюмари" нямат субтитри.

# 370
Не знам дали британския крими-сериал
Strike по книжната поредица на
JK Rowling, е коментиран тук, но за любителите му- очаква се новият седми сезон да се появи през 2026 година. Ще е по предпоследната книга от поредицата за детектива Корморан Страйк(C.B.Strike), The Running Grave.
Много увлекателен сериал, страхотна химия между главните герои, музиката-запомняща се.
По HBO Max могат да се гледат и 6 сезона.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:14 от Digte

# 371
  • Sofia
Ще чакам с интерес и новия сезон. Книгите са страхотни, но и екранизацията на поредицата е топ. Кастът  е великолепен,  Х. Грейнджър и Том Бърк са перфектни в ролите си....Много добро пресъздаване на сюжети, атмосфера и т.н на книгите.

# 372
  • Beyond the stars

Там пък до сега не съм засичала нищо без субтитри.

# 373
  • Разпиляна във въображението

Да, и аз се изненадах.

# 374
  • Sofia

Да, и аз се изненадах.

Има доста без субтитри - исках да гледам със сина ми Под купола и 12 маймуни и установих, че са без субтитри. Писах на администраторите, уж казаха, че ще оправят нещата, но вече 6 месеца продължават да са без субтитри. Тъпо е, защото не ми се дърпат от торентите заради детето...

Общи условия

Активация на акаунт