Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 21 430
  • 393
  •   1
Отговори
# 375
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ще чакам с интерес и новия сезон. Книгите са страхотни, но и екранизацията на поредицата е топ. Кастът  е великолепен,  Х. Грейнджър и Том Бърк са перфектни в ролите си....Много добро пресъздаване на сюжети, атмосфера и т.н на книгите.

За кой сериал говорите?
Върнах се една стр назад,но не споменавате такъв.

# 376
  • Sofia
За сериалите по книгите на JK Rowling за  Корморан Страйк(C.B.Strike), за него писах.

# 377
Втори епизод на Slow horses (сезон 5) беше много по-добър - нямаше либерална пропаганда (впрочем, проверих - повечето е добавено, не е в книгите) и имаше някои много смешни моменти.

Роди Хо знае как да борави с меч Joy

Между другото, апартаментът на Роди изглеждаше кичозен, но доста скъп, освен това, жилището на Стандиш, което дадоха в предишния сезон, изглеждаше малко, но приятно (ако човек свикне с това тъмно синьо-зелено).

А в същото време, Маркъс и Шърли май непрекъснато се нуждаеха от пари... Започвам да си мисля, че е заради начина им на живот, а не заради заплатите.

# 378
  • Вестерос
Почнал е втори сезон на Мurder in a small town.

НОВИ

Hotel Costiera
Billly the kid
Wayward
House of guiness
Chad Powers
The family next door
The Lowdown

# 379
Видях, че в сайтовете вече има втори епизод, чудя се дали да ги изтегля, или да чакам Епик драма...

# 380
Ние наскоро изгледахме (Мurder in a small town) първи сезон накуп в приложението на Епик драма, надявам се бързо да качат и втори.

# 381
  • Варна
Току-що изгледах ,,Аlien: Earth"            https://www.imdb.com/title/tt13623632/
 Хареса ми.   И музиката в края на всеки епизод   ROCK!!!
 Kато заклет фен на оригинала от (олеле!) 1979 и няколко след него, съм доволна от този сериал. Имаше достатъчно заемки, препратки, реверанси от/към оригинала. Така ми се искаше някоя снимка , документ с лейтенант Е.Л. Рипли, ама...Дали ще има С2?

# 382
Ще се гледа значи. И аз съм от феновете на Пришълеца, та ме беше страх да започна сериала.

# 383
  • Somewhere far away
Със сигурност ще има сезон 2.

# 384
  • Варна
А, не бих казала страшен, дори почти симпатизирах на извънземните...Wink Те убиват, хранят се, разможават се и така ...В този сериал дори се учат и ...Да не спамя, става за гледане.

# 385
  • Mediterraneo
Hotel Costiera го изгледах. Много свеж и приятен мини сериал. Определено си оставиха врата за втори сезон, дано не го чакаме дълго.

# 386
А, не бих казала страшен, дори почти симпатизирах на извънземните...Wink Те убиват, хранят се, разможават се и така ...В този сериал дори се учат и ...Да не спамя, става за гледане.

Доста му се чудих на този сериал, но ще го гледам, след като писа.

Кога се развива времево? Преди или след Рипли?

# 387
  • Варна
 Въобще не я споменаха.СРАМ!!! 2150 г.,ако не греша.

# 388
От създателите на Джефри Дамър.  Само че този път ще бъде за Ед Гийн .. Нямам търпение защото ако не беше този психар нямаше да ги има нито " Психо " нито " Мълчанието на агнетата" .

# 389
  • Галифрей
Вчера си отиде легендарната актриса Патриша Рутледж на 96 години. Тя има рицарска титла и имала много роли в театъра и телевизията и печелила голели престижни награди. По известна с ролята си на г-жа Бюфет пардон Букет.
Какво ще кажат хората ми е много любим сериал. Британска класика. Легенди.Сега тя отиде при останалите. Да почива в мир 🤍

Общи условия

Активация на акаунт