Седмокласна Изпитна - Четвърто класиране

• 40 372
  • 823
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Е, явно друго си искала да кажеш, ама нейсе!

Пишеш така, все едно сте имали колебание между ТУЕС и друго училище.

Наборът има бал за ТУЕС, искаше да учи там, директорката го отказа на Панаира на професиите, а аз си отдъхнах. Бях се подвела, че ще се върнат в училището, затова щях да се съглася, но самата директорка каза, че няма да стане. Да се опише реалната ситуация не е плюене, а излагане на факти. Това, че за някого училището не е подходящо, изобщо не значи, че не е най-доброто в сферата. От всяко дърво свирка не става, но малко родители избират баш по този критерий училище, начетохме се на "да не похабим бала"

# 346
  • Куциндрел
С какви раници ще ходят 8-класниците ви?
С каквато си избере. Миналата година взехме 3 раници по негов вкус, сменя ги според настроението. Сега каза, че ще помисли дали да ги ползва тях или не. И трите са черни, изчистени, едната се води скейтърска. Мисля, че се влияе по модата в класа и за това цели 3 броя купи миналата година.

# 347
Роуз тату, моят иска да си е с раницата от миналата година, която беше от тему или шейн и се оказа супер като качество. При положение, че за моя трябва да е високо дуракоустойчива....
Иначе мисля да му взема нова , де, като подарък за новата учебна година - то от тему излизат доста изгодно.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 18:58 от Moderator (Bubanka)

# 348
Моята девойка има желание да е с дамска чанта - 8ми клас (преди-подготве) не изисквал място за много учебници.... Не вярвам да и се получи

# 349

Роуз тату, моят иска да си е с раницата от миналата година, която беше от тему или шейн и се оказа супер като качество. При положение, че за моят трябва да се високо дуракоустойчива....
Иначе мисля да му взема нова , де, като подарък за новата учебна година - то от тему излизат доста изгодно.
Може ли линк? Щерката 1-4 и 5-8 клас беше с раници на "Булдозер", втората се поотърка малко, но на практика още е здрава и прилична, но се замисляме дали да не разнообразим. Да се има предвид, че се товари доста.

# 350
  • Отвъд алеята зад шкафа
Точно сега водя преговори раницата да не е чисто черна, изчистена и Найк. Искам да прояви собствен вкус.

# 351
Мама Ру, сегашната е такава: https://share.temu.com/DMXQ6RLKSwA  , момчешка е обаче. На твоята девойка едва ли ще се хареса.

Иначе има голям избор, така че ще си намери подходяща.

# 352
Онзи ден си взе чисто черна 😆, no name - без емблеми и марки за да може да си я декорира по свой вкус 🙄

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 19:32 от rire

# 353
  • София
"Моля прати ми 40 лв., харесах си раница за новото училище."
Чиста работа 🥹

# 354
С каквато и в 7-ми. Няма да сменяме. Ars Una e
Аз поръчах една голяма, с.дълбок преден джоб, да не изръси пак картата за транспорт.
За 5-то зависи от местата.
П.п. искаме от децата да четат с разбиране, а ние не вникваме в елементарен текст.

# 355
  • Бургас
И моята девойка ще е с миналогодишната, сив Найк.

# 356
  • Куциндрел
Каквато иска такава, аз не се меся, не се меся и за дрехи и обувки. Без това от невръстен го възпитавам да си избира той нещата, че да не се налага снахата да му купува гащи.

# 357
Аз пък чакам снахата, за да й го връча и да се покрия:))).

# 358
  • Куциндрел
Аз пък чакам снахата, за да й го връча и да се покрия:))).
Така, така, ама да не ни ги върнат снахите обратно. За това лъскам опаковката дет се вика.

# 359
  • София
Оня ден видях в стаята ѝ още да се въргаля раницата. Тя е от 2-ри клас може би. Супер здрава и готина, ама за малка кифла. Сега голямата кифла може би ще иска нова раница. Ще я чакам да се прибере в София и ще я питам. Първата година не виждам какво толкова ще носи по един език. И както казвате за 35-то, че ще е в УАСГ не знам къде ще имат физическо например... ще видим в началото на учебната година.

Общи условия

Активация на акаунт