и му се сърдя.Благодаря ви мили,че сте ме аресали с новата глава
Ох и ние сме от отбора на шугавите 

.
.
. Дет вика Любето много готина мадама си имаш и определено и ние се включваме в отбора на феновете с моя младенец 
.
. По някое време му хванал цаката ама аз от приказки не съм го видяла и набързо се захранихме със портокалов сок
. Та вече можем да пием със сламка де, туй ми беше мисълта. Имаме си й нова прическа от преди няколко минути, че бритона все му влизаше в очите и аз реших да се изживея като стилист, та като клъцнах и като мръдна и един перчям заформих
. Ще взема да го снимам и ще се покажем после. Днес не ми е ден на писане май, че щом седна и мъника всепочв ада реве, та отивам да си обръшаме внимание, че вече е червен от напъване. Оставям ви сладурки, много целувки на мъничетата.

Имам да пиша дисертация и използвам всяка свободна минутка, но пък вечер след 6 не можете да видите колко бързо се обличам и бягам навън да купонясвам
С мъжо сме ергени (кой кат' нас!), но пък малкия дзвер страшно ни липсва.. добре че има скайп! Тамън сега ги дебна да се включат за сутришна скайп сесия 
Здравейте мами.Незнам зашто не ми се отварят снимките.Пробвах и аз сега и неможах,незнам какво да направя, ще се допитам пак и ште пробвам.
М\у другото моят Дени е с алергия към белтъка на кравето мляко и незнам какъв слънцезащитен крем да взема.
Ако някоя майка се есблъсквала с този проблем моля за съдействие и съвет.
Също искам да питам удобни ли са тези колани за прохождане, някой ползва ли от вас,кажете направо сме неудържими, а поне да свалях килограми.
Постоянно се изправяме падаме плачеме и както плаче пак се изправя.ПОМОГНЕТЕ HEEELP!
Още снощи исках да Ви отговоря, но момата беше толкоз изморена от разходки и емоции и като се обличахме след баня
(най-омразното и нещо на света даже и преди слагането на пампито - тоооооолкова обича да е голичка) се захласнахме в плача си и чак ми припадна за няколко секунди в ръцете (знам, че е нещо нормално, даже съм давала "акъли" по темата, и ни се случва за 2-ри път, ама аз естествено се разтреперих и се разплаках след това и тати с голям зор ме успокои)... И след това не ми се пишеше...
- за съжаление
сега сме на квартира в Изгрев (и двамата с тати сме от Силистра, ама от доста години си живеем в Пловдив - той от 13, аз от 8 )
И със Zorri, ако иска разбира се...
, ний с тати година и половина въртяхме либофф той от тука, аз у Русчука, по влаковете ни познаваха вече, ама ей го на - резултата ми се хили от проходилката 
Целуфффки от нас за всички сладки дупенца 
. Та значи аз до онзи ден имах проблеми с аватара, защото снимката беше качена в снимка.бг, обаче като се разрових в предишни теми, разбрах, че проблема е точно в сайта им
, ту се вижда, ту не се вижда и го смених, ще ти дам линк, ако искаш да го смениш и ти, много е добър http://photobucket.com/, ще отнеме малко време да си направиш акаунт и да си качиш снимки там, но става бързо и няма да съжаляваш 

То моето диване опита вече картофи, не е фатално.
.
. Иначе аз лично съм "ЗА".
.
.
. Мислех да пусна снимки, ама май няма да стане сега, че после сме на културно мероприятие с половинката и ще го раздаваме флюбено и свободно щото мама ще гледа децата. Айде до утре милички. Целувки на бонбонките.