Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 498
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Албена,естествено,че сте приети в нашия мил отбор......пък и аз прегледах албумчето-определено ви одобрихме момата-пък гледам сте и градски-ако имаш желание....ние и наживо се изявяваме/поне аз и Пепита/...аз съм от Кичук Париж,но ходим и в Градската градина......

# 106
  • Бургас
Ехооо, здравейте и от нас!
Малко се позагубихме, но от хоцкане време не ми остава да седна тука.
Надявам се всички бебоци да са добре!
Приветствам новодошлите мами!  bouquet
Гери ди, хайде казвай къде да ти мятам снимчиците от Великден. Ако искаш пиши на лични да се разберем.

П.С. С Гери Ди се запознахме в Ямбол по празниците, за което много се радвам. Исках да ви се похваля  Laughing

Пожелавам ви приятни слънчеви разходки и много положителни емоции!

# 107
Здравейте и от нас. Сега нямам комп и затова не съм писала отдавна. Ние сме добре, имаме 4 зъбчета, ходим, дори се опитва да ми избяга от време на време. Направихме прощапулник и си хвана парите мойта мома. Непрекъснато сме навън, а скоро в борисовата градина се покатери и на парзалката Йоанал Сега любимото и е да минава през отворени врати, да се катери по пейките или където може и да изкачва стълби. Опитва се и да се налага от няколко дни и да се тръшка, но аз гледам да не и обръщам внимание , че да не се лигави и да не смята че ще и мине номера.
Това е засега от нас, като мога пак ще намина

# 108
Здравейте и от нас хайманите  Laughing
Цял ден сме по разходки ама сега съм малко бясна на нашия "мил" татко дето е излязъл без нас  Crossing Armsи му се сърдя.Благодаря ви мили,че сте ме аресали с новата глава   bouquetОх и ние сме от отбора на шугавите  ooooh!
Любе ние плачем като го изкарам чак комшийте ни чуват сигурно.
Вили1 изписани Ксизал капки и Хидрокортизон схлорамфеникол капки за очи ама ние ги слагаме в носа/поне аз така разбрах/.
Привет на Албени и бебе Белослава!Ама какви очи имате направо убиец може да потънеш в тях  Heart Eyes
Мимик браво на Йоанка ами да правилно се ориентирала към паричките  Grinning
Сега ви оставям ,че лудото пак почна да руши  ooooh!

# 109
Здравейте мили момичета... времето е страхотно и ние почти не се прибираме... Всичко при нас е добре, имаме си 5 големи зъбчета и шестото май тръгва.
Добре дошли на новичките мами  bouquet.
Цецко е голям разбойник и беладжия... направо вече хващам гората с него. Ние много обичаме да се къпем... не знам защо при теб е така Люба. Ама се надявам да минава по-бързо.
Приятна вечер и много целувки на сладките бебоци Hug.

# 110
  • на брега на Дунав
Добре дошла Албена   bouquet. Дет вика Любето много готина мадама си имаш и определено и ние се включваме в отбора на феновете с моя младенец  Mr. Green, само се чудя тъй както сте градски дали ша са класираме, че то любов от разстояние върти ли се  Mr. Green. Ама не е честно искаме си една мадама от наше село пък   Crossing Arms
Иначе за ревовете в баняти и ние сме включени. Като влезе във ваничката немя проблем ама почна ли да ми поливам вода на главата и се почва един рев  ooooh!.
Да се похвалим и ние с едно ново умение от днес. Отиваме на разходка и хоп присядаме на едно барче. Самуил като вижда чашата със сок и естествено си иска човека и аз айде да не му откажа викам ще му дам малко от чашата. Да, ама той ествествено не можа да пие само се оля пък мерака за сок не секна. Взех една сламка и му я сложих на чашата и спокойна, че той не умее да пие ами само си я гризка и дърпа ама не успява да глътне. По едно време наша Корнелийка както се разбъбрила като поглежда към чашата той моя я ошушкал до дъно  Joy. По някое време му хванал цаката ама аз от приказки не съм го видяла и набързо се захранихме със портокалов сок  newsm62. Та вече можем да пием със сламка де, туй ми беше мисълта. Имаме си й нова прическа от преди няколко минути, че бритона все му влизаше в очите и аз реших да се изживея като стилист, та като клъцнах и като мръдна и един перчям заформих  ooooh!. Ще взема да го снимам и ще се покажем после. Днес не ми е ден на писане май, че щом седна и мъника всепочв ада реве, та отивам да си обръшаме внимание, че вече е червен от напъване. Оставям ви сладурки, много целувки на мъничетата.   love001

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 19:28 от КорНиШонка

# 111
Ейййй ,изчетох ви най-после!!!От скиторене нямам време да седна на компа.Като излезем на обяд та откараме до вечерта по парка..Гледам за слънце защитните  пишете-аз взех днес на малката Eucerin 25 фактор.Консултанта в аптеката ме посъветва,че не фактора е от такова значение,а самото мазило(или нещо такова де),та този правил някакъв филм в/у кожата и предпазва от лъчите.Бях решила иначе да Виши или нещо на Мустела,но ще пробваме това..малко се отплеснах..Ох трябва да ставам,че ми се причуват някакви мрънкания от спалнята...лека нощ на мамите и сладки сънища на бебоците Hug Hug Hug

# 112
Хайде и аз да се разпиша... Grinning
Добре дошла на мама Албена!Пиши в кой квартал в Пловдив си.Аз съм до гребната база.
Бяхме на консултация и мерките ни са:73 см.,9.300 кг. качила  е само 100г. ,но пък сега е по енергична,хич не стои мирна.Добре че поне сама си прави шоуто,като я пусна да пълзи из къщата си има шкаф нейн .който веднага отива да си го отвори и да извади отвътре разни играчки.Има си и телефон(нашия стария)и с него много играе вдига слушалката вика LaughingХит тия дни е да си бута количката(къщната,лятна)из коридора , да се държи за нея и да ходи.Ползва я като проходилка.
Взех и обувки за прохождане 16-17 номер на Колев и Колев.
Ани също плаче жално в банята и е най-щастлива като излиза и я омотавам в хавлията.....Приспа ми се ....Лека нощ на още будните мами!

# 113
Здравейте момичета,

тук съм и ви чета нон-стоп, просто съм пристрастена към форума Grinning

Рядко имам време покрай бебо да се отпусна и да пиша на компа. Вечно съм stand by да го пазя и гушкам, ако не го опазя Laughing Той сега се изправя и се пробва да стой прав, поклащайки се, ама не е стабилен и пада като талпа миличкият ми Laughing Та ако за миг се разсеям и има рев.

Освен това тия дни съм се отдала на работата, миналата седмица бяхме в Добрич на гости на свеки и оставихме малкия мъж там, от 2 дни съм без дете Cry Имам да пиша дисертация и използвам всяка свободна минутка, но пък вечер след 6 не можете да видите колко бързо се обличам и бягам навън да купонясвам Sunglasses С мъжо сме ергени (кой кат' нас!), но пък малкия дзвер страшно ни липсва.. добре че има скайп! Тамън сега ги дебна да се включат за сутришна скайп сесия Grinning

Хайде лек и слънчев ден!

# 114
  bouquet  Здравейте мами.Незнам зашто не ми се отварят снимките.Пробвах и аз сега и неможах,незнам какво да направя, ще се допитам пак и ште пробвам. ThinkingМ\у другото моят Дени е с алергия към белтъка на кравето мляко и незнам какъв слънцезащитен крем да взема. newsm78 Ако някоя майка се есблъсквала с този проблем моля за съдействие и съвет. Praynig Също искам да питам удобни ли са тези колани за прохождане, някой ползва ли от вас,кажете направо сме неудържими, а поне да свалях килограми.  Grinning Grinning GrinningПостоянно се изправяме падаме плачеме  и както плаче пак се изправя.ПОМОГНЕТЕ HEEELP! smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 115
Благодарим на всички майчета за приема и за хубавите думи  newsm51 Още снощи исках да Ви отговоря, но момата беше толкоз изморена от разходки и емоции и като се обличахме след баня  smile3514 (най-омразното и нещо на света даже и преди слагането на пампито - тоооооолкова обича да е голичка) се захласнахме в плача си и чак ми припадна за няколко секунди в ръцете (знам, че е нещо нормално, даже съм давала "акъли" по темата, и ни се случва за 2-ри път, ама аз естествено се разтреперих и се разплаках след това и тати с голям зор ме успокои)... И след това не ми се пишеше...
Zorri, ами ние сме от маалата  smile3511 - за съжаление  Sick  сега сме на квартира в Изгрев (и двамата с тати сме от Силистра, ама от доста години си живеем в Пловдив - той от 13, аз от 8 )
Люба , и ние се изявяваме "на живо" в градската градина и не само там, трябва да си чукнем среща някой ден с отличителни знаци  Whaasup  И със Zorri, ако иска разбира се...
sonka, убиваме от разстояние направо, а после - айде надълбоко в езерцата  Heart Eyes
КорНиШонка, абе те младите си знаят бе tongue, ний с тати година и половина въртяхме либофф той от тука, аз у Русчука, по влаковете ни познаваха вече, ама ей го на - резултата ми се хили от проходилката  Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде до скоро, с мамитата от Филибето ще се видим по градинките, с другите ще си форумуваме  smile3521  Целуфффки от нас за всички сладки дупенца  Kissing Heart
Само да допълня, Deva-Co ,мила, току що успях и ти видях златцето, бонбонче е сладко  newsm53. Та значи аз до онзи ден имах проблеми с аватара, защото снимката беше качена в снимка.бг, обаче като се разрових в предишни теми, разбрах, че проблема е точно в сайта им  Rage , ту се вижда, ту не се вижда и го смених, ще ти дам линк, ако искаш да го смениш и ти, много е добър http://photobucket.com/, ще отнеме малко време да си направиш акаунт и да си качиш снимки там, но става бързо и няма да съжаляваш  newsm10

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 16:05 от _albeni_

# 116
Здравейте милички!
Аз днес ходих на шопинг и накупих на буболинка малко дрешки ,ето ги:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87932
А като гледам в това хубаво време ,всички са по разходки,така че по-късно ще се включа пак Peace
Албени, боже, какви красиви очи има малката бонбона,от кой ги е наследила newsm78

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 19:00 от коТето

# 117
  • Варна
Здравейте!
Добре дошли на Дева-Ко, Албени и малките им съкровища   bouquet

Ние сме добре, педиатърката каза повече разходки на чист въздух и днес цял ден съм в морската. Едвам си стъпвам на краката от ходене. Казаха ми също, че е вирусно и не съм сядала на кафета с други мами, ами изтърках асфалта и обувките си по алеите край морето.

КоТето, линкчето нещо не е наред, писах ти на лични. Аз ги разгледах, страхотни са. Направо се влюбих в туниката /или май му викат топ/ с лилавото панталонче. Нашето гадже пак ще е номер 1  Heart Eyes

Пепи, изгуби се нещо...добре ли сте?

Люба, беше ни показвала едни надуваеми басейни при майка ти. В такива няма ли да се престрашат да се къпят и да играят твоите юнаци? Ако ти се събират в банята разбира се.

Корни, добре, че си била на кафе, т.е. сок, а не на биричка с картофки Wink То моето диване опита вече картофи, не е фатално.

# 118
  • на брега на Дунав
Ей, на голям хайманлък са се отдали всички  Mr. Green. Здравейте майки душички и малки душончета  Hug.
Deva-Co аз съм ползвала колан за прохождане, но с дъщеря ми. За мен лично е голямо улеснение и ако има нужда ще го ползвам и при синчето. само трябва да му се хване цаката и да се внимава много понеже таткой на Еми без да сиака в началото като не беше свикнал още отпусна повечко "поводчето" и Еми получи първата си тротоарна екзема  Blush. Иначе аз лично съм "ЗА".
Албениииииии, има шанс значи да се вредим. Е, това е приказка вече сега остава да запознаем младите  Joy hahaha.
Анитка аз не съм от стреснатите мами тъй че не се притесних толкова от преждевременното даване на сок пък и картофче да беше, няма лошо душата, няма да ги храним всеки ден с това я. Нека си вкусват децата, те не са вече толкова малки  Hug.
Отивам да вечерям сега, че мойто мъжи приготвя вечеря и ме вика. Кой като мене а  newsm68 newsm44.  Мислех да пусна снимки, ама май няма да стане сега, че после сме на културно мероприятие с половинката и ще го раздаваме флюбено и свободно щото мама ще гледа децата. Айде до утре милички. Целувки на бонбонките.

# 119
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113546&photo=78

Общи условия

Активация на акаунт