Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 498
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХАРИБО Simple Smile
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ОЧАКВАНАТА РОЖБА

Вили, благодаря за думите   bouquet
Тинтири- Минтири, стискам палци всичко да мине и скоро да си забравила за случилото се  Praynig
Чушчице  Hug Hug Hug

# 91
http://images16.snimka.bg/002613211-big.jpg           newsm30 newsm30 newsm30 newsm30                                                                   това е мойто златце.                                             

# 92
  • София
Душици, ние пак паднахме.... от спалнята, за 2-ри път днес..... Confused Cry Embarassed #Cussing out #Cussing out

# 93
Здравейте мами!
Днес ходихме при доктора чакането беше дълго,но човека каза  че или е от носоглъдката или от прекаран вече бронхолит/и аз незнам тъй ли беше/ изписани някакви противоалергични капки и вторник пак ще ни чака.Вили Hug за теб и Нана.
Аз пък ходих на фризьор и цял ден си изгубих там ама нали станах убава  Mr. Green  бебо се гледаха с тати.Като се прибрах така ми се зарадва и много ме гушка та изникна ? в мен -като съм го записала на ясла за октомври как ще си стоя без него  Sad
Чушке Hug за Марти и теб и ние много падаме и сме целите сини.
Емси ,Табби СТРАХОТНИ ДЕЧИЦА

Честит рожден ден на Харибо и леко раждане!

Лека вечер на всички

# 94
Добра вечер и от мен!
Лелеееееее,като чета какви номера и бели правят вашите бебоци,се чудя мойто нормално ли  е да е толкова кротко newsm78 newsm78 newsm78,ние нито се изправяме в кошарата,нито пък се опитва да излезе от паяка,поне засега Naughty Но на всички вас Чушчице,Вили, и да не пропусна някой едно голямо  Hug Hug Hug
Сонка, чакам снимки с новата прическа Wink
Анитка,
как е Криско,подобрява ли се вече,пиши че да не ви мисля Hug
Тинтири -Минтири Praynig Praynig Praynig
Лека и спокойна нощ  bouquet

# 95
  • София
Здравейте и от нас!

Честит Рожден Ден на Харибо и поздравления за очакваното бебенце   bouquet!

Тинтири- Минтири ще стискам палци всико да бъде наред!
Люта чушка и сладък Марти и от нас едно голямо гуш Hug
И Ники вчера си удари два пъти главичката докато си играеше на паркета и си поплака малко.
От две седмици му се е появило над дупето нещо като лишейче,което ту избледнява ту става пак червено. Някоя мама имала ли е този проблем с бебчо?
А в последно време и Ники е станал един ревльо. Плаче ако не му дам нещо или ако го оставя в кошарата сам /а преди си играеше самичък там/.
За слънцезащитния крем  - аз му взех Sebamed с фактор 40. Тази седмица му давам храна от кухнаята и за сега си хапва.
А ето малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118700&photo=8
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118700&photo=9
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118700&photo=11

Целувки!

# 96
  • Варна
Честит рожден ден Харибо! Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам! А също така леко раждане и едно прекрасно бебе!

Котето, по-добре е вече. Днес пак ходихме при лекарката, вече диша доста по-леко. Препоръча ни повече разходки на чист въздух и май ще се изнесем към вилата за няколко дни. Чакаме си първото зъбче, дори вече го напипвам. То е провокирало цялата тази история...то и при Тея май беше така.

Големи палавници станаха тези деца...и моето все удря някъде главата. Запасила съм се с арника, а личната лекарка ми изписа и мазило -пак с Арника за по-тежки случаи. Дано не се налага да го ползвам.

Лека вечер и сладко спящи дечица!

# 97
  • София
Здравейте, момичета!

Да ви се похваля за новите умения на моята бузанка - вече може да се качва на дивана сама. Днес я бях оставила за малко в заградено от мен пространство между диваните и като се връщам какво да видя - Ени качена на дивана и дърпа едно цвете, което е в близост до него  Shocked Кръвта ми се смръзи и изтръпнах при спомена за първото сериозно падане от дивана... Вече само в кошарката мога да я оставям, разбойничката. Но предполагам след време и от там ще излиза....
По този повод пращам силна прегръдка на Вили и Чушчица за преживяванията с малките пакостници  Hug. Момичета, косите ни ще почнат да побеляват прогресивно.
Друго, което забелязвам в поведението на Ени е, че напоследък става все по-привързана към мен. А до скоро не беше така - все тая й беше кой ще я гушне и дали аз съм наоколо. Но сега вече си ме търси мен, иска аз да я приспивам, се в мен се гуши... Странна ми е тази промяна в нея и ми е хубаво Simple Smile

Тинтири, успешна операция и бързо въстановяване   bouquet

yanan, дано манипулацията е лека и за двама ви  Praynig Когато ЕНи имаше лишеи по кожата ги мазах с Линола фет, но и спрях за една седмица да я къпя с шампоан, а само с вода. И проблемът изчезна. Виж, може да е от някоя козметика.

Ади, много сила и вяра ти пожелавам. И все забравям да напиша, че товите яйца много силно ме впечатлиха - като картини бяха, браво. Предполагам ти си ги рисувала. С това ли се занимаваш по прицип?

Лида, не се ядосвай, че няма да имаш нет, за сметка на това ще си на хубаво място, с любими хора. Пък ако имате път и към София през лятото може да свирнеш да се видим.

За слънцезащитните кремове - днес взех на Авен, 40 фактор, за чувствителна и склонна към алергии кожа. За сега не мога да дам мнение, но четох, че това е една от най-добрите медицински козметики.

Сонка, и аз чакам снимка с новата прическа Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 23:10 от Tatalina

# 98
Ами ще покажа ,набързо като се прибрах се нафотах на самоснимачката но нещо пак мътни станаха  newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121767&photo=24
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121767&photo=24
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121767&photo=26
а тука е Диди и аз пак http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121767&photo=15
Много съм различна  Rolling Eyes  чакам вашите обективни мнения щото не това си представях,но е пак задоволително

# 99
Ха,добра ви нощ и от мен.....ама от гледане и гладене,чак сега сколасах....ако взема да довършвам купчината с дрехи...мога и до утре да откарам/рядко ми се случва такова натрупване,ама с тия празници...../
Гледам веселбата продължава...Чушчице,вземи и ти се запаси с Арника/а и другите мами/ и давай след падане/....ние я ядем в промишлени количества....
При нас пък има голям проблем с къпането.....напоследък като се почне едно пищене/ и двамата...ама пищене да ви чуят ушите/...тая вечер вече и аз крещях и сега и глава ме боли.....та ако знае някой лек за това/незнам какво им стана и на двамата-уж толкова обичаха водата и къпането newsm78/
За синината на венеца-и зъболекарката и лекарката се произнесоха,че било нормално-образувал се хематом който би следвало да се разнесе при изникването на зъба......
На консултацията също пищяхме-но ни измериха-9кг на 79см...или прираст-а е 400гр...главата е твърда-демек рахит нямаме..ено лишейче имаме и ние-но това било детска екзема...т.е. кожна реакция на храна,препарат за пране или нещо друго....и ни предписаха едно билково кремче...като го пробвам ще кажа има ли ефект.....
Сонка и Янан  bouquet-страхотни сте .....
Лида-телефона ми го има в тефтерчето.....,а ти като си дойдете ,ако искаш ми прати твоя-пък аз почвам обработката на Асен да ме метне до Благоевград/той пътува поне веднъж на две седмици до там/
Хайде-лека и спокойна... Hug

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 01:23 от Анонимен

# 100
Добро утро и усмихнат слънчев ден от мен !   kaffeetrmker_2  Nature Sun With Face
Мили мами , много ви благодаря за виртуалните  Hug и подкрепа .И аз ви  Hug всичките!
Люба , много се зарадвах за Харибо и жалко че не съм видяла вчера че има рожден ден ...но дори и с малко закъснение искам да и пожелая да е жива и здрава , да има леко този път раждане и да е една щастлива мама на двама. Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Люба   защо пищят децата от водата идея си нямам , много странно ми се стори  newsm78 А Ивчо така както го описваш -активен и палав 400 грама са си направо върха.Явно добре си хапва дечко. eat за което браво на него.
Сонка много добре изглеждаш.  bouquet
yanan много е готин този Ники ! Сладурко миличък. Heart Eyes
sonka пиши как сте след прегледа във вторник.А какви капки ви изписа - Нана пиеше Фенистил .Три пъти на ден по 8 капки - колкото е теглото и.Докато  бях изчезнала за малко един от проблемите , който имах беше точно Нана -получи възпаление на гласните струни и започна да хърка много страшно - все едно че има хрипове в гърдите ..косата ми се беше изправила .. Shocked и така я лекуваха с противоалергичните капки Фенистил.
Между другото искам да ви споделя една случка от вчера в парка.Значи , тъкмо излизаме със слънцед и си търсим пейка , където да се наобядва сама , защото иначе като види народ става мисията невъзможна и минаваме близо до една прясно окосена трева , сядаме на една пейка и като си погледнах детето - очите зачервени , подути като понички и от тях направо капят сълзи , от носа пък течеше вода .Явно направи някаква алергична реакция - разходихме се където нямаше  косена трева и нещата отшумяха.Много неприятно  Thinking
За финал да покажа една снимка на Нана където се усмихва , защото на всички до сега изглежда супер намръщена  Winkhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=64800&photo=34
Целувки и  хубав , слънчев и прекрасен пролетен ден!  Nature Partly Sunny smile3503

# 101
Люба, пък ние пищим като се опитам да го извадя от водата! Rolling Eyes

Много се радвам за новината, която ни пусна за Харибо! Да са живи и здравички с двете дечица, малко ще и е трудно, но дно има кой да и помага!

Поли, да все същите нерваци сме! ooooh! Нощес пак цяла нощ рева, а денем просто не знам как да се справям с него! Tired

И е истина за този период, който настъпва с пълна сила и до колкото знвам ги държи поне до 2-те години! Shocked Много са истерични малките, като ги гледам в парка, всички са така!

Дева-ко, не можах да видя снимките ви! Sad

Дирдрие, виждам че ни четеш, но скоро май не си писала, или аз съм пропуснала!? Hug

Сонка, благодаря ти! Hug

# 102
  • на брега на Дунав
Здравейте и от мен. Големи палавници тия дребните наистина. И с моя дребния цяла сутрин се боря, то не беше рушкане на цветята, после дръпна покривката от масата и всичко що е върху нея бе пометено  ooooh!.  Сега ми се моли тука да го взема и май няма да пиша много.
Тинтири Минтири дано всичко е минало успешно  Hug
На всички ранени  разбойници по едно голямо  Hug.
Харибо направо е герой страхотна новина  Joy не е за вярване направо. Честит рожден ден и от мен миличка и лека бременеене  Hug.
Е, не ме оставя да пиша, айде после пак ........ #Crazy

# 103
Привет и от мен!
Анитка, права си ,точно от зъба беше провокирано разболяването на Тея,доста им се понижава имунитета на дечковците при зъбоникненето и затова се получава така.А вие ,хващайте пътя към вилата и дано скоро оздравее напълно и да се видим в Морската Peace Praynig Praynig
Сонка, много ме кефиш.фешън си Peace
Люба,  newsm78 странно,защо плачат и двамата от водата,да не би да са имали инцидент с нещо мокро newsm78 newsm78 newsm78
Вили, много неприятна случка с окосената трева,но наистина тя е силен алерген,когато е прясно окосена,доколкото съм чувала се отделят някакви вещества със силен мирис.
Хубав ден от нас,ние излизаме  bouquet

# 104
Здравейте, майки-зайки-байки  wavey  Простете за набъркването ни в пространството Ви, дано приемате нови попълнения  hahaha  ама ей на, вече повече от година обитавам тоз форум, пък все не ми е останало време да се замета насам в отчетния. Сега тъкмо съм я сложила на кукуто, подпряна с големи възглавници да не се катурне, че лошо, щото е на дивана  Laughing , и реших да поправя пропуска : аз съм Албена  bowuu, а бебка се казва Белослава  reverance, родена е на 11-ти юни 2006 - 3 дни след предполагаемия термин (според нас с тати термина трябваше да е към 17-ти юни, щото знаем точно кога си я правихме  Two Hearts ... ама не, "ти нищо не разбираш, айде на системи, че преносваш" ) Е, роди се 3150 и 49 санта, без признаци на преносване естествено...  Само дето ни измъчиха  Rage Приятно ни е  smile3525
Между другото току-що се изправи съвсем самааааааа  newsm44, свършила си работата на кукуто и се гепила за облегалката на стола, който сложих отпред да я подпира при евентуално предно салто, гледа ме и ми се хили... Ние все още си щъпуркаме с паяка, не можем сами без придържане с две ръце, ама да си призная, да се изправя не сме я учили  newsm78  не че нещо, ама решетката на легълцето ми пречи и не я слагам, подпирам с фотьойл...
Та това е общо взето за нас, май доста дългичко стана, ама не можах по-кратко... Ако някой иска да види нашта красавица, под снимките съм сложила линк към албума и  newsm47
Респект към всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт