МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ОЧАКВАНАТА РОЖБА
Вили, благодаря за думите

Тинтири- Минтири, стискам палци всичко да мине и скоро да си забравила за случилото се

Чушчице
за теб и Нана.
за Марти и теб и ние много падаме и сме целите сини.
,ние нито се изправяме в кошарата,нито пък се опитва да излезе от паяка,поне засега
Но на всички вас Чушчице,Вили, и да не пропусна някой едно голямо

! 
. Момичета, косите ни ще почнат да побеляват прогресивно. 

Когато ЕНи имаше лишеи по кожата ги мазах с Линола фет, но и спрях за една седмица да я къпя с шампоан, а само с вода. И проблемът изчезна. Виж, може да е от някоя козметика.

/
-страхотни сте .....
и подкрепа .И аз ви
всичките!

А Ивчо така както го описваш -активен и палав 400 грама са си направо върха.Явно добре си хапва дечко.
за което браво на него.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64800&photo=34
Нощес пак цяла нощ рева, а денем просто не знам как да се справям с него! 

. Сега ми се моли тука да го взема и май няма да пиша много. 
.
не е за вярване направо. Честит рожден ден и от мен миличка и лека бременеене
.

странно,защо плачат и двамата от водата,да не би да са имали инцидент с нещо мокро

Простете за набъркването ни в пространството Ви, дано приемате нови попълнения
ама ей на, вече повече от година обитавам тоз форум, пък все не ми е останало време да се замета насам в отчетния. Сега тъкмо съм я сложила на кукуто, подпряна с големи възглавници да не се катурне, че лошо, щото е на дивана
, а бебка се казва Белослава
, родена е на 11-ти юни 2006 - 3 дни след предполагаемия термин (според нас с тати термина трябваше да е към 17-ти юни, щото знаем точно кога си я правихме
... ама не, "ти нищо не разбираш, айде на системи, че преносваш" ) Е, роди се 3150 и 49 санта, без признаци на преносване естествено... Само дето ни измъчиха
Приятно ни е
, свършила си работата на кукуто и се гепила за облегалката на стола, който сложих отпред да я подпира при евентуално предно салто, гледа ме и ми се хили... Ние все още си щъпуркаме с паяка, не можем сами без придържане с две ръце, ама да си призная, да се изправя не сме я учили
не че нещо, ама решетката на легълцето ми пречи и не я слагам, подпирам с фотьойл...