Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 498
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Стискайте ми палци, момичета! След малко тръгвам за болницата, а лапарото е утре сутрин. Дано всичко мине добре. Живот и здраве другата седмица ще пиша. Целувки на всички бебоци!

# 76
Добро да е утрото и от мен !  kaffeetrmker_2
Преди Нана да е спряла да обикаля в кошарката  1cribи да си се забавлява там набързо да обясня за Мустелата.Значи "проблема " при нея е че самият крем стой като маска и розовее на лицето на детето , което накара една мама да му направи анти реклама , от която аз се възползвах. Mr. Green
Искам да благодаря на всички за отговорите  smile3525
Вчера обикалях и аз аптеките и разпитвах и накрая се спрях на един крем на Виши , който е с фактор 50+.Дано да съм направила добър избор  fingerscrossed
Янан  Hug и  от мен.
lida лек път , а всеки път като можеш се включвай да ни пишеш как сте  Laughing
Добре дошли на  мама Дева и на сладкото и бебе!    bouquet
Таби на Иванна много и отива шотландската поличка и елеченце  Wink а за обувките нямам думи - сладурски са !  Grinning
Анни това с крещенето като излезем на стълбището защо ли ми е много познато  newsm78 такива викове се чуват ,че сигурно събужда спящите на обяд съседи  Grinning
Boshi-Moshi много е сладка Ева да я нацелуваш от мен !  Hug
sonka стискам палци резултатите да са добри    Hands Thumbsup
Тинтири-Минтири стискам палци мила ! Вярвам че всичко ще бъде наред!  Hug
Хубав слънчев ден и много разходки с малките палавници ! 1stroller
Чакам снимки 
smile3509

# 77
  • София
Добър ден и от нас.
Вчера имахме "препятствие"... Чушка - бой падна и си разби устата много жестоко. За малко да отнесе шиенето. Такъв УЖАС  smile3514 newsm45 smile3514 скоро не бях изпитвала. Много е палав и просто вече не знам как да процедирам с него. Малко преди да падне вчера, успя да излезе сам от проходилката в рамките на някакви си секунди, докато отида до кухнята и се върна. Та значи връщам се аз от кухнята и гледам проходилката празна...
 Shocked #Shocked Shocked. Тук дете, там дете, няма го. И по едно време чувам аз възторжени възгласи из под масата и когато се навеждам, гледам нашичкия, как си гушнал един балон и му се радва и му се обяснява в любов... За падането не ми се обяснява, защото още не мога да дойда на себе си.

Тинтири-Минтири, много ще ти стискам палци. Всичко ще бъде ОК.

# 78
  • Варна
Добро утро и от мен!

Ние си изкарахме много приятно празниците, само дето се върнахме с хрема. Във вторник бяхме на консултация, всичко беше добре, изписаха ни сироп. Вчера обаче кашлицата се задълбочи и се оказа бронхолит /не съм сигурна така ли се пише/. Горкото едва дишаше. Сега си седим в къщи и се гледаме, пием Аугментин и Вентолин.

Тинтири-Минтири, стискам палци всичко да е наред  Hug

Съжалявам, че не мога да се включа по обсъжданите въпроси.....като дойда на себе си.

Приятни разходки на всички.

Чушчице, сега прочетох....милото дете, сигурно много се е изплашило, а и мама чушка. Голяма прегръдка и на двамата.

# 79
Чушчице ! Hug
Вчера и на мен не ми беше ден - Нана така си удари главата и то докато я държах че ми спря въздуха от страх.Като я гушках постоянно я опипвах и си мислех че сега ща потече кръв.Такъв рев му дръпнахме и двете  Cry.Е , нея баща и я утеши ама мене - никой !Аз по подразбиране съм си виновна ...но това е тема на друг разговор. Confused
Миличка още веднъж приеми виртуалната  ми прегръдка и нацелувай Марти от мен !  Hug Heart Eyes

# 80
  • София
Вили1, Анитa Hug Hug Hug

# 81
Тинтири-Минтири , дано всичко мине успешно! Praynig
 Hug Hug Hug

Вили, Люта чушка, не се обвинявайте, че не сте опазили палавите си дечица, така ще да е занапред! дано само всички се разминим от по-сериозни произшествия!

Анита, дано Агументина ви помогне и бързичко да ви мине! Praynig

Ето го и моя сърдитко!
http://snimka.bg/album.php?album_id=93128&photo=35

# 82
Здравейте-гледам отбора на "лудналите"мами се разширява....Добре дошли!При наспаданията са ежедневие,белезите също.....мама само обезопасява и все се оказва,че има къде да се ударим и да паднем Mr. Green..А,проходилката ,я прибрахме още преди десетина дни,че и ние се опитвахме да се измъкнем от нея/иповече я ползвахме за подпиране и за катерене,отколкото по предназначение/Чушчшице,Вили/и другите мами на палавници/-пожелавам ви да са ви леки травмите...и да ги пази Господ....че ние май неможем сами да ги опазим...
Тинтири,имаш и моята виртуална и мисловна подкрепа...дано всичко свърши барзо и безболезнено Praynig
Ние днес сме на консултация и следобед ще докладвам дали има прираст...но при това движени-предполагам,че ще е само на дължина пак Thinking...а ще идем и на зъболекар-че нещо ме притеснява втория кучешки зъб на Иво/първия проби леко,но втория така се е надул..и венеца е мораво син......и така страшноизглежда...та искам да го погледнат......

Момичета днес рожден ден има Харибо/предполагам,че тези от вас които пишат още от бременските теми я помнят/....та реших аз да и пиша едно Лс по случай празника икакво мислите вриждам-ми тя е в 33 седмица бременна и през май ще си имат бебе....Ей,сега ми е дно такова приповдигнато....радвам се все едно аз ще раждам.......А,на Харибо/ако има време да ни чете/,пожелавам много късмет,здраве и любов  bouquet Hug Heart Eyes Hug  bouquet.......

# 83
Здравейте момичета.
Тинтири - Минтири Praynig

Вили и Чушчица Hug Hug само мога да предположа как сте се почувствали, и аз се разтрепервам цялата като падне Вики ooooh!
преди два дена даже аз го ударих без да искам в ъгъла на креватчето му. Нали става по 100 пъти през нощта и го взимам да го приспивам на гърда и както го вдигам да го оставя в леглото му като го праснах по главата и като ревна  ooooh! ooooh! идеше ми да се  #2gunfire изплаших се да не съм му направила нещо, я сътресение леко, че доста силно се чу как дрънна главичката му.

Любе добре че си видяла че Харибо има Р.Д.  Да е жива и здрава. 
и  smile3501 newsm44 за бебока. Много хубаво че ще си имат второ.
Ама да няма още някоя бремелинка сред нас и да се спотайва. Мене честно казано ме е страх сега да забременея пак. Не че съм имала лоша бременност или раждане, не зная дали ще се справя с отглеждането... ама както и да е това е друга тема.

Може ли бърза питанка от мене. Вики от две седмици е станал много ревлив. И преди два дена мъж ми дойде да ме вземе от работа заедно с него, и вика хайде да се разходим из центъра. И уж всичко беше ок, ама след 20 минути като се почна един рев newsm45 едно тръшкане и нищо не иска, нито вода нито храна нито на ръце. Побърках се smile3511
Орева цялата Витошка, докато стигнем до колата да си ходим. И мъж му се скара и още повече се разрева. Та отплеснах се аз ама да ви разкажа случая. Като се прибрахме Вики като го видеше и се обръщаше на другата страна. Та да ви питам дали може да се породи някакъв стрес в детето по този начин, като му се караш, или да не иска единия от родителите си? Как смятате.
Емси Боби нали и той беше от по-неспокойните като моя син, още ли е така?

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 12:21 от ~Поли~

# 84
Здравейте!
Да се разпиша набързо и аз, докато спи бебата.
Тинтири-Минтири, стискам палци всичка да мине безпроблемно и бързо Praynig Praynig Praynig!
Вили , Чушчице, дано да нямате вече такива инциденти  Praynig Praynig Praynig!
Люба, това за Харибо е страхотна новина. Много се зарадвах като прочетох Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile! Аз скоро се бях сетила за нея и си викам, че не е писала от разказа и за раждането, ама то си имало основателна причина /сигурно не и остава време на милата/.
Все пак ако ни четеш мила Харибо - пожелавам ти много здраве, щастие и  не на последно място леко раждане  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile! И ако имаш време драсвай по някой ред.
Момичета, Руми не иска да яде манджите от кухнята, и пюрета не иска и готвено не иска. Направо не знам какво да я правя. Не знам какво да й давам за обяд. Иначе с кашите, попарите и млякото нямаме проблеми, но не искаме да обядваме готвено и това си е... Иска само сладки неща това дете. Направо съм в чуденки как да й разнообразявам менюто Shocked Shocked

# 85
Здравейте мили майчици.Благодаря ви за топлото посрештане. Сега като влязах във форума и прочетох как всеки ми е писал добре дошла-----сърчицето ми се размекна,приспах малчо и седнах да пиша.  newsm20   Вчера нямах време заштото работя в къщи ,,рисувам дамски блузи,, и по някога имам мн. работа.А пък днес нещо Дени-,,моето съкровище,, нешто ми вдигна температура, няма хрема, не кашля.Мисля си че е от зъбките, растът му 4 горни наведнъш. Cry

# 86
Понеже прочетох за разни инциденти искам да добавя -----по някога ние майките сме постоянно на щтрек и пак става по нещо затова господ да ги пази.Моя Дени е мн. живичък и палав и тази сутрин падна от спалнята ни с главата на долу и си ожули нослето и устата.АЗ много се уплаших, и винаги като стане нешто такова започвам да се обвинявам.Дано няма сериозни прблеми от тези инциденти заштото те започват да ни стават ежедневни. Thinking                                                                                                                              А снимки ще побликувам после заштото не знам как да ви кажа честно,но заради вас ще се науча.

# 87
Влизам само за да честитя:

ХАРИБО Честит Рожден Ден и от мен, желая ти щастие и много радости в живота.  Tada

От Люба разбрахме че чакаш втората си рожба Laughing, да ти е честито /макар и малко късно/ и леко раждане този път /ако не се лъжа, маи ти беше с доста екстремно раждане първия път/. Целувам те и всичко наи-хубаво ти желая  love001 newsm51.

# 88
Поли, все едно, че описваш моята беба. ТА вчера ни погоди същия номер, само дето си бяхме в нас. БАща и не и се е карал, напротив искаше да си играе с нея и като му я подадох и като се започна един рев....45 минути не можахме да я успокоим. Сложихме я в колата и на разходка докато тя не се умори и не заспа. Четох че децата навлизат в много капризен период и често и те самите няма да знаят какво искат, така че ... подгответе се #Crazy
Честито на ХАрибо  bouquet

# 89
Здравейте, мами!
Аз само да се отчета , че сме сополиви, но иначе добре. Явно сополите са си нещо нормално, щото вси
ки са така. Не знам дали е поради това, че може и зъби да ни никнат, щото още нямаме, или просто някакъв вирус.
Да ви кажа какво ми помага на мен със сополите.
Физиологичен разтвор - сутрин, вечер ама по много - цялата ампула я изтисквам в нослето и веднага се отпушва и изчиства всичко. След това слагам няколко капки за хрема и това е. Има голям ефект. Също така страшно много ми помогна едно хомеопатично лекарство - който го е ползвал все е доволен. на мен една майка ми го каза и наистина ни помогна. Коризалия се казва, на Бойрон/ така се казва фирмата производител/ Стрива се хапченцето - то е сладичко и с малко водичка много му се услажда - по 3,4 пъти на ден това преди или след ядене. Пиша това, та ако може да минете без силните капки или антибиотици само заради хремата на бебо. щото на мен първия път ми изписа Зинат, само заради една хрема - да не станело по-лошо...
Поздрави на всички от нас!

Общи условия

Активация на акаунт