Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 499
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
КоТето ето да ги видиш по-добре,но не се лъжи,не са хубави.Обувала съм я няколко пъти и не бях забелязала,но днес видях ,че крачетата й са мокри .Така че по -добре търси нещо по-хубаво.А те са като цървулки и са подарък от леля й(аз не бих й купила такива).И пак си минаваме на ''Колев''(от тези със ципче и връзки),те поне не спарват.За тези на'' Денди'' и аз съм чула добри отзиви,но не знам ,че правят и за малчоци,като нашите.http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2627501
Честито на озъбилите се  tooth безболезнено зъбоникнене.Ние сме вече с 6 зъбчета.Тинтири,добре дошла отново.Едно голямо Hug и да си отпочинеш добре.Аз маи пак се отплеснах,чао за сега милички...

# 136
Привет момичета и от нас!
Ние засега сме добре ще видим док във вторник какво ще каже.Днес при нас вали и решихме да отидем с нашия тати на село,Диди спа доста там.
Тинтири добре се завърнала бързо оздравяване  Hug
Пеперудке честито зъбче все така да ви избиват  PeaceНа мен ми казаха,че трябвало с чиста монета да чукнеш зъбчето на детето да са  здрави  Thinking
Коте,Меца,Анни,Млечко имате очаромателни малчугани  Heart Eyes
Млечко как ги направи тез колажи обади и на мен  Praynig
Любе Laughing кефиш ме
Оф какво става с тази снимка.бг  #Cussing outнемога да си отворя албума
Лека вечер ви пожелаваме и целувки на всички

# 137
  EmbarassedLaughingвреме за писане няма...има огромен куп чинии за миене и по тая причина-специално за вас черпя една снимка на Ивайлю от вчера-
Пеперудке...и аз искам да се запознаем...пък Сонка искам да я видя пак...ама пусто ,как може да живеете толкова далече/не ви е срам/

# 138
Здравейте и от мен. Имам си племенничка от 5 април, сестра ми роди Дарина 3,600 кг и 57 см. Ние се водим за ръчичка и се опитваме сами да ходим. Много сме своенравни и малко инатче си падаме. Ето ви много нови снимки.
http://novalexa.fotovisia.com/r.php?d_id=32098
http://novalexa.fotovisia.com/r.php?d_id=32542
Целувки на всички набори и наборки! Heart Eyes

# 139
Здравейте маминки  Laughing На сдобилите се с чисто нови зъбчета  tooth - честито и безболезнени следващи, а на такива беззъби моми кат нас  Flushed (ако изобщо има де), ами ша чакаме, кво друго ни остава, пък дано леко "покарат"...
Люба, разбира се, като се наканим към градската да ходим, че дават кофти време другата седмица и май ще има "вЪрти из маалата", ще ти пиша на лични да се разберем  thumbsup
mle4ko, на "Денди" обувките знам че са много добри всичките им модели (една приятелка маминка работи там) - и здрави, и удобни, обхващат глезена хубаво, мисля че няма да съжаляваш, ние с такива едни прохождаме, а и всички мамчета около нас са доволни, само че тук като им правят разпродажба, са на дооооста добри цени  newsm78, та сега ша си закупим да си имаме и за по-нататъка thumbsup
sonka, сайта на снимка.бг е мнооого бъгав и често има такива проблеми  Rage, аз го затрих тотално от живота си, не си хаби нервичките по него, че ша ти требат за малчо  smile3560
А ние днес бяхме на ART DAY в стария град, имаше и музичка, и винце, и приятни хорица, ама пустото му време  newsm61 та по този повод и една "ART" снимчица  smile3509 (дано не ме смъмрят, че е голяма...)

# 140
  • Den Haag
Добро утро Flutter, ние вече закусихме сега ще поспим малко и ще ходим на разходка. Напоследък попарата не ни се харесва много  Sick. Какви закуски правите на мъниците?

Любе хайде грабвай дечурлигата и идвайте на море   grinning039

sonka Hug

novalexa честито, да ви е жива и здрава и много да радва мама и тати  Heart Eyes

albeni  много сте сладки  Flutter

Тинтири добре дошла и вече само хубави неща да се случват   bouquet

# 141
Здравейте и от нас.. Hug. Ако някой има въпроси за бъдещето... тук може да попита     http://vyprosi.hit.bg/index.html

Шегувам се разбира се Laughing... малко да се разсеете, че в това лошо време не е много за разходки.
Хубав ден на всички.

# 142
Добро утро !По едно кайве   food010  да пием ?
Аз само набързо да се погледна,че ще бягаме да си взема майчинството  Joy
И да пусна и аз снимков материал,че вчера не можах

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121767&view=1&photo=32
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121767&view=1&photo=33

# 143
 StopЗдравейте мили мамички.Честито на новите прически, на първите зъбчета, на първото акане в гърне, и на всичко първо което ни се случва. smile3501Прочетох за разходки в морската градина,еееееееееееееееее завидях ви благородно smile3508Аз имах преди години едно гадже от Бургас-морската градина беше любимото ми място за разходки, а пък брат му беше от варна-и там същата работа.ЕЕЕЕЕЕЕ тва си е Бургас грамофона, морската градина и морето.Варна фонтаните морската градина и морето.ЕЕЕЕХХХХХХ спомени.Ние пък тук тук си имаме Кремиковци,разни голями болеварди,и други такива забележителности smile3533Маитап дано да не се обиждате.Butterfli аз не давам кой знае каква разнообразна храна, но попарка,грис, каша от препечено брашанце,сандвич, и на нас с тази алергия това ни е менюто  newsm64   Днес времето не е много хубаво мой доста майки ште се позапишат.Да не ставам досадна сега вие пишете,аз започвам да  newsm79 1ironing wash hang 1dishesДовечера пък сме на рожден ден  в дк. Приказка без край.Засега чао от нас на вас.

# 144
  • Den Haag
sonka много сте хубави  Flutter
Deva-Co хубаво си е на морето  Hug, мерси за идейките за закуската  Peace

# 145
  • Ямбол
Здравейте!
Аз скоро не съм писала, че времето хубаво и по цял ден сме по разходки.В събота бяхме на сватба/по късно ще покажа и снимки/.
При нас всичко е о.к.
Добре дошли на новите мами и техните бебоци!
Butterfly,за закуска Кари яде попара, АМ+плодово пюре, готови пюренца с овесени ядки/от мен приготвени не иска/,банан+АМ, бисквитки+АМ+плодово пюре, давала съм и от кашите "Лека нощ", плодови дуети.Може и грис, кус-кус/ние не ги обичаме/ .
Тинтири, радвам се, че си добре
Днес времето е облачно.И сигурно ще си стоим в къщи.
Сонка, много ти прилича новата прическа!
Млечко, незнам дали си получила съобщението ми на ЛС.Може да ми изпратиш снимките на емейла ми, има го и в подписа ми.
Лек ден!

# 146
Здравейте и от мен !
Аз днес съм без настроение , но то ще да е от времето навън. Sad и от нощта с Нана , която беше рев , на ръце , висене на цица , събуждане поне 10-15 пъти ....бебешки неволи.
Тинтири добре дошла отново Hug
Elisir тази кристалната топка нещо според мен не ми дава точни отговори ....разбирай не каквито аз искам  Laughing
Butterfly за закуска не давам попара , защото не се харесва никак , но за сметка на това пък давам грис със сирене и масло , плодова каша с плодово пюре , овесени ядки - със сирене или плод и сега ще пробвам един кус-кус на плазмон , който пробвах веднъж през зимата , но тя не го поиска.
novalexa честита ви радост ! Да е живо и здраво малкото съкровище!   bouquet А ти да пишеш по -често  Wink
Имах още работи да ви казвам , но Нана нещо мрънка и няма оправия  ooooh!...та ще да го отложа  !

# 147
  • на брега на Дунав
Здравейте и от мен. Голям съм хидиот то не стига че малко се разписваме напоследък, ама ако ви кажа колко пъти препрочитам постингите от вчера за да отговоря на всички и баси като почна да пиша и всичко ми е изхвръкнало от кратуната  Sick. Ама много съм разсеяна да си кажа правичката, незнам как е при вас ама мен ме гони една .... ooooh!. Туй беше за оправдание ако пропусна някой  Mr. Green.
Тинтири Минтири,  слава Богу че всичко при теб е минало добре.  Hug
Албени, наше село се казва СИлистра, ама ти нали по-късно почна да пишеш в темичките ни, та не си ми виждала стария подпис където си го пишеше. Айде чакаме да се запознаем с мадамата.   Laughing.
Любе, ама не е честно скъпа с това финно телце само комплекси ни създаваш пък. Оле кога ще се отслабва незнам с тия сладки дето съм се развихрила да правя у дома как ша стане тая работа не ми стига акъла.
Сонка и вие сте много готини, абе въобще всички сте страхотни.  Hug
Новалекса Честита ти племенничка   bouquet
Ето малко снимки и от нас, че отдвана не съм пускала. Да ни видите офъканото бритонеско. Мале как можах така да го фъкна незнам  Joy.

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 13:48 от КорНиШонка

# 148
споко Корни и аз си "оставих ръцете" както се казва докато подстригах Стефи
Много са ти пораснали дечицата, а Еми научи ли се да чете?! Че до скоро сричаше чудесно, а и като се има в предвид че няма още 5  Shocked Направо ме изумява детенцето ти.
Аз съм се наканила да правя чийзкейк, разрових се за рецепти във форума и ще взема да "сглобя" една, в зависимост от продуктите ми. Хич ме няма в кулинарни бранш, по ми харесва "солената" кухня", така да я нарека.

Албени
, пропуснах да те приветствам с добре дошли, ти и твоята принцеса. Много е чаровна, пу-пу  Grinning
Тинтири, браво че свърши  Hug
Стефи,  яде  основно каши с плод или плодово пюре, на обяд зеленчуково пюре с месо или без, НО за 5 месеца е качил 1 кило  Confused Яде по 4 пъти "твърдо"+кърмата, а аз имам толкова много, сякаш в4ера съм го родила. Пусто не намалява ли с месеците  Rolling Eyes А и как ще намале, като си виси на гърдите ката час, въпреки че се дърпам понякога, но спасение няма  Mr. Green Пампите "пълни"  Mr. Green поне 3 пъти на ден. Педиатърката, каза, че е хаби мн. енергия. Да , тя предположи че е така, докато аз твърдя с 2 ръце- не се спира това дете. Днес се прищипа на чекмеджето. Това може да се брои за първата му "трудова злопулука". Дано поне се случва по- рядко

Говорите за банята
. Аз къпя Стеф още в стаята, банята още не съм я ползвала, макар че понякога така рита, че всичко е във вода. А вие къде- в стаята лил банята? За сега няма страх от водата или от самия процес, но ако му се спи, голям зор виждам докато мине цялата процедура.

Да го даваме по-ведро от към метеорологията, идват слънчеви дни  Peace

# 149
Здравейте момичета   bouquet
 Може и да сте ни забравили,ама аз съм упорита и ще пиша от време на време  Laughing-когато мога де!
 С нашето захранване нищо не се получава-все още сме на кърма и каша-5-6 хранения за денонощие Whistling Миналата седмица направих огромна грешка,като реших да опитам още веднъж с фризопепа.Реакцията беше катасрофална-разтройство със слуз и хоп.....пак сме на изходна позиция  Cry Толкова мъчно ми става като чета какво хапват вашите бебоци ........да са ви живи и здрави  Hug Praynig ! Поне едно нещо ме зарадва тия дни-на консултацията се оказа,че въпреки вс  е наддала и пораснала :сега сме 7.780кг и 74.5 см  Party
  Ани и аз къпя Ади в стаята,но това е само защото кучето все още е тук  #Cussing out и деня  в които го разкарат ще изчистя вс основно и ще си я къпя  там.Голяма мъка ми е разнасянето на легени и корита,но нямам избор.
  Корни много е пораснал Сами пу пу -мнг е чаровен с  тази широка усмивка  Heart Eyes Wink ще го краднем  -ама след време (като си го порастеш и  тогава  Laughing )
  Момичета с какви колички сте ? Аз се чудя дали да не си взема лятна,че комбинираната ми(чиполинската Лола) е 14 кг и Ади почти 8 става 20 и няколко си кила(с тенденция за нарастване),а всеки ден я качвам и свалям сама по стълбите поне 4 пъти и мнг ме боли кръста  Sad та се чудя каква да си взема.Бях гледала една др на чиполино,ама като я видях на живо и се отказах на  бързо.гръбчето е  един  фазер с подплата -без дюшече без нищо.Струва ми се  мнг неудобно newsm78 а и повечето нямат пълно легнало положение,а често спи на вън.
Днес гледАх  Ето тази :   http://www.giordanibaby.com/galleria.php?pdt=301&folder=ppesante  и ми хареса много,но  цената си и е  височка -290 лв с  покривало и дъждобран,с нацяло легнало положение и е 8 кг.Др която ми харесва е    http://family-bg.com/prX_545.htm?osCsid=9cbc3ff776c54441be401db997558efa  тази ,но и тя е 280 лв  newsm78 Посъветвайте ме за  лятна количка ,която да е удобна и не толкова скъпа  Praynig
  Благодаря предварително  Hug    и съжалявам за  дългия пост!
    Целувки на сладките муцунки

Общи условия

Активация на акаунт