безболезнено зъбоникнене.Ние сме вече с 6 зъбчета.Тинтири,добре дошла отново.Едно голямо
и да си отпочинеш добре.Аз маи пак се отплеснах,чао за сега милички...
безболезнено зъбоникнене.Ние сме вече с 6 зъбчета.Тинтири,добре дошла отново.Едно голямо
и да си отпочинеш добре.Аз маи пак се отплеснах,чао за сега милички...
На мен ми казаха,че трябвало с чиста монета да чукнеш зъбчето на детето да са здрави 

немога да си отворя албума
- честито и безболезнени следващи, а на такива беззъби моми кат нас
(ако изобщо има де), ами ша чакаме, кво друго ни остава, пък дано леко "покарат"...
, та сега ша си закупим да си имаме и за по-нататъка
, аз го затрих тотално от живота си, не си хаби нервичките по него, че ша ти требат за малчо 
та по този повод и една "ART" снимчица
(дано не ме смъмрят, че е голяма...)
, ние вече закусихме сега ще поспим малко и ще ходим на разходка. Напоследък попарата не ни се харесва много
. Какви закуски правите на мъниците?

. Ако някой има въпроси за бъдещето... тук може да попита http://vyprosi.hit.bg/index.html
да пием ?

Здравейте мили мамички.Честито на новите прически, на първите зъбчета, на първото акане в гърне, и на всичко първо което ни се случва.
Прочетох за разходки в морската градина,еееееееееееееееее завидях ви благородно
Аз имах преди години едно гадже от Бургас-морската градина беше любимото ми място за разходки, а пък брат му беше от варна-и там същата работа.ЕЕЕЕЕЕЕ тва си е Бургас грамофона, морската градина и морето.Варна фонтаните морската градина и морето.ЕЕЕЕХХХХХХ спомени.Ние пък тук тук си имаме Кремиковци,разни голями болеварди,и други такива забележителности
Маитап дано да не се обиждате.Butterfli аз не давам кой знае каква разнообразна храна, но попарка,грис, каша от препечено брашанце,сандвич, и на нас с тази алергия това ни е менюто
Днес времето не е много хубаво мой доста майки ште се позапишат.Да не ставам досадна сега вие пишете,аз започвам да
Довечера пък сме на рожден ден в дк. Приказка без край.Засега чао от нас на вас.
и от нощта с Нана , която беше рев , на ръце , висене на цица , събуждане поне 10-15 пъти ....бебешки неволи.
А ти да пишеш по -често 
...та ще да го отложа !
. Ама много съм разсеяна да си кажа правичката, незнам как е при вас ама мен ме гони една ....
. Туй беше за оправдание ако пропусна някой 

.

Миналата седмица направих огромна грешка,като реших да опитам още веднъж с фризопепа.Реакцията беше катасрофална-разтройство със слуз и хоп.....пак сме на изходна позиция
Толкова мъчно ми става като чета какво хапват вашите бебоци ........да са ви живи и здрави
! Поне едно нещо ме зарадва тия дни-на консултацията се оказа,че въпреки вс е наддала и пораснала :сега сме 7.780кг и 74.5 см
и деня в които го разкарат ще изчистя вс основно и ще си я къпя там.Голяма мъка ми е разнасянето на легени и корита,но нямам избор.
ще го краднем -ама след време (като си го порастеш и тогава
та се чудя каква да си взема.Бях гледала една др на чиполино,ама като я видях на живо и се отказах на бързо.гръбчето е един фазер с подплата -без дюшече без нищо.Струва ми се мнг неудобно
а и повечето нямат пълно легнало положение,а често спи на вън.
Посъветвайте ме за лятна количка ,която да е удобна и не толкова скъпа
и съжалявам за дългия пост!