Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 499
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Ади много сте пораснали и сте много сладки  Heart EyesАз като търсих лятна искам много неща за малко пари  Joy и най-накрая се спрях на Бертони по-горе ни има снимани.Общо взето е добра,лека и става легнала само едно ми е кофти че малко му висят крака като заспи  Rolling Eyes
Корни ама и двамата малчугани са приказка все тъй да са  Peace
Благодаря мами ,че сте ни аресали  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДопосле,че ще ми изгори мусакичката  Wink

# 152
  • Den Haag
Момичета бързам да се похваля днес и второто зъбче  tooth се е показало  newsm44 newsm44 newsm44 леле ама те като гъбки никнат  smile3521

Ани и ние се преместихме вече в банята, че Вики изплисква всичката вода от легена, та сега поне на воля рита в банята и става като море  Wink

Корни и Ади много са ви пораснали дечицата, пу -пу да не им е уроки, все така усмихнати да растат  Hug

Вили 1 мерси за закуската   bouquet

# 153
Привет о т нас!
Сонка,Ади,Албени,Корни, срахотни са ви дечицата,вече не бебчета,а малки човечета.пу-пу Hug
Бътерфлай, за закуска давам или попара/не я любим много/,или грис и добавям плод,а днес дадох за първи път на Плазмон кус-кус,но не се посрещна добре,въпреки че сложих масло и сирене Sick Така,че Вили,не само Нана не го харесва,като се разхвърчаха тези топченца срещу мен  #Crazy #Crazy #Crazy
Днес обикалях магазините за да търся обувки на Тея, и нищо неможах да избера/то не че има някакъв избор/,но тези ,които са с твърда подметка и обхващат глезена са много затворени,все още няма пролетно -лятна колекция,а другите са мекички и засега/т.е преди да проходи/ но са от изк.кожа,та накрая май ще и взема едни такива докато започнем да ходим по-стабилно навън.Ако някоя мама от Варна знае къде има бебешки обувки-качествени ,нека свирка Peace

# 154
Ей,тия зъби като гъби никнат......дано всички новопоникнали зъбчета да са бели и здрави..... Praynig
novalexa ,честита ви радост...и като идваш пак към Пловдив се обади.... ние вече не планираме да се разболяваме за тая година/обещаваме/ Wink
Корни,мерси за комплимента...ама и аз се изявявам в кухнята/основно на месенко  и точенко/...ама и бая енергия горя...та не ми се отразява......А,Сами е хубав и с новата прическа/то аз съм малко пристрастна,ама Embarassed/...а за Еми,естествено,само суперлативи..... Hug
Ади,Сонка,Албени,novalexa-страхотни снимки.....и страхотни дечица.....
Ани,ние откак сме се родили/Ивчо де/се къпем само в банята....през зимата пусках печка/вентилаторна/ да обърне въздуха....но тоя номер със стаята ми е много сложен/не обичам да си отварям допълнително работа/.....
За количка-нашата сте я виждали-води се лятна и определено е много здрава и удобна-щом Иво го изгледах дотук само с нея/а се надявам и до кпрая да ни издържи/....и с баткото доста съм я юркала....като нова струваше някъде към 130лв....но в Продавалника съм виждала такива -запазени на прилична цена/но стария модел-по-новите изглеждат по-добре,но не са толкова здрави и практични/...лека е,пере се много лесно,има напълно легнало положение и е страшно маневрена............./сега чакам от Чиполино да ме почерпят нещо за рекламата/
Закуската при нас е попара,овесени ядки с плодов сок или "Трохо" -пак с плодов сок.....понякога варя и кус-кус...ама нещо не всеки път се харесва.......
Ади,абе вие още ли си съжителствате с кучето.....твоето свеки така ли не разбра,че животните са хубаво нещо...но внучетата са още по-хубаво.....
Дидолинка нещо пак се загуби Thinkingако чете-да се разпише

# 155
  • Den Haag
Наистина Дитка-Бандитка къде изчезна  Rolling Eyes

Момичета, днес хич ви няма, хич не се разписвате  Tired. Май аз ще закрия деня  Whistling

# 156
Наистина ми се иска да пиша по-често, но нямам възможност. В Пирдоп нямам никакви такива екстри, мога само да отскачам до работата и оттам да драсна някой друг ред.
В момента изкарваме четири зъбчета наведнъж отгоре. Crazy И сме малко луди. Кречетим постоянно какви ли не съчетания Joy
Ядем почти всичко, вече обожаваме зелена салата с краставици и репички, извара с яйца, пилешка и телешка супа, всякакво зрънчо, въобще махнах кашите и минахме на плодово мляко или данет дуо или киселче за следобедна закуска.
Как се справихте с бубите по главичката, момичета? Нашата коса е много дълга и това с мазането нещо не става. Confused

# 157
Новалекса, под буби" имаш в предвид така наречените крусти, трескички и т.н. Стефи ги има още, мажа и пак се появяват. Главата му пак е жълта. А относно косата-отдавна го издокарах с мъжки фасон  Laughing
Любе и всички останали които къпете в банята, най-вероятно имате вани и е по-удобно, не че ги къпете във ваните, а просто ги ползвате за поставка на коритцето или нещо подобно. Нашата баня е неудобна, трябва да слагам столчета иначе ще ми се схване кръста. И без това имам още болки в кръста. Пусто няма ли да отминават. Чувала съм, че докато кърмя ще е така.
Дидке, разминахме се с разходката до центрото, времето се обърна изведнъж, а така се подлъгах сутринта от силното слънце.  Tired

лека и спокойна    bouquet

# 158
Здравейте мами.Да пиша и аз нешто набързо, защото имим много работа да рисувам,да рисувааааам.Първо много са ви готини сладурите яд ме е че немога да испратя снимки на моя малчуган засега.Честити зъбки дано да никнат безболезнено занапред и да няма проблеми.Сега да кажа за банята  bath  ама няма какво да чакате бе мацки,поне при нас е едно къпане едно плацикане малееееееее.Къпем се и в коритото в банята и под душа мием си дупето под чешмата. АБЕ ЗАВИСИ КАК ДОЙДЕ, НО Е ГОЛЯМ КУПОН.Сега да се обърна към Adi 5.Пиши нещо повече за проблема с фризопепа че не съм запозната.Ние също сме на тази храна и явно имамеедин проблем.Ние ходим при доц. Маринова и засега имаме напредък защото се захранихме с месо.Пиши може да сме си от полза. smile3506Иначе продължавайте мами да снимате малчовците си и да пращате снимки много ми е гот и ми деиства разпускашто като ги гледам малките бонбони. smile3509ЗАСЕГА ЧАО bye

# 159
  • Den Haag
Добро утро Hug Hug Hug
novalexa намажи ги със зехтин половин час преди баня и после с гребенчето среши косичката така малко по малко ще се изчистят  Peace
Ани и ние вчера се подлъгахме излизахме, а то ту студено, ту топло, ту вятър духа едно никакво и към 2 се прибрахме. Сега пак е слънчево дано днес е по-добре. Ако излизаш свиркай  Whistling
Deva-Co отбивай се по-често когато можеш  Hug

# 160
Здравейте!
И на Деница и никнат четири горни зъба, та е весело и гледам да сме пвече навън, без значение какво е времето.
В момента съм я оставила с една ябълка на пода в кухнята да гледа пернята, та се е кротнала.
От 2-3 дни и тя е с подстриган бретон, че не съществува, аксесоар, дето да може да се задържи на главата и.
... Къпем се и в коритото в банята и под душа, мием си дупето под чешмата....
И при нас е така. Като пътуваме не ми се мъкне и корито, и я свикнахме под душа. И понеже отворих дума за пътуване, я кажете вие какви столчета за кола имате? Досега возехме Деница със столчето от количката (като Таз се върти в него), но вече си купихме колани за задната седалка и сега вися в темите за столчета всяка една свободна минута.
По въпроса за обувките съм си наумила да карам лятото на село, а там двор широк, да щапа боса. А за навън ще и взема по-какви да е, понеже няма да ги ползва много
А за лятна количка и аз се замислих, че и нашата е 15 - 16 кила, ама още не ми е накипяло достатъчно. Засега мисля да шия слинг от тия за двете рамене, че са по-удобни за планина.
Анни, снимките са много хубави; ако още ти се ходи по такива мероприятия, в продавалника има един самар за 30 лв.
И съвсем официално отправям една покана към всички, на които има се ходи по баирите, да си спретнем една разходка до хижа Рай (от Калофер).

# 161
Добро утро    bouquet  bouquet
Много сладки бебенца сте фотографирали Heart Eyes
Честити зъбчета!Ние имаме двечки с тенденция за трето тия дни Laughing
В банята се къпем ,ние имаме вана и слагам коритото в нея та ми е удобно.
За обувките вече купих на Колев и Колев с ципчето отдолу и съм много доволна от тях.Не запарват крачето и имат твърда гума отзад.Ще кара с тях.
Крустите ги преборихме едва когато я подстригахме гола глава Rolling Eyesвече си има малко косичка и няма крусти PeaceИзлизаме с шапки и не се вижда че няма косичка,а лятото вече ще има.
Ади зимната ми количка е комбинирана TCM,много тежка е,но аз я оставям в гаража и не ми е проблем,а лятна пак взехме ТСМ върви по -трудно че са малки гумите,но пък е много лека около 5 кг.,(може и по -малко)и има седнало и легнало положение и Ани спокойно може да си легне и да спи в нея.Има голям багажник.Някъде около 50 лв. струва Grinning
Тинтири Hugпочивай повече!
лек и слънчев ден!

# 162
  • Варна
Здравейте!
Момичета, имаме си рожденничка- Dani_ip. Тя не е писала отдавна, дано сега като има повод за черпене да се появи.
Дани, да си жива и здрава, и да имаш всичкото щастие на света!

Тинтири -Минтири, бързо възстановяване!

Вещичке, и аз обичам разходките и природата, но ни е далече. На лято ако дойдем за повече дни до Казанлък може да си направим една среща с поход.

Корни, Еми е станала страхотна малка госпожица, много ти е хубавка  Heart Eyes И Сами е сладурче и половина, искам да го намачкам и нагушкам  Hug

И ние се къпем в банята- до скоро слагахме коритото върху стойка, но сега вече е на земята, че много шава и се изправя. А за крустите- и Криското си има понякога. Мажа със зехтин няколко пъти и отминават.

Моето мрънка, май най-накрая му се доспа....

# 163
Здравейте бързам да се отчета докато Диди спи  Laughing
Ходихме днес пак на преглед и сме с нови сиропи Вентолин и Солволан та да видим сега чак в понеделник сме на преглед.Инъче сме доста жизнени и тръгнахме вече по белите  ooooh!
Честит рожден ден на Дани!
Анита вие как сте бяхте се позагубили?
Гледам и други мами ги няма как сте момичета всичко ок ли е ?Таталинка,Пинкче...И ние се къпем още в стаята,но се замислям и аз за баня,че то шило стои ли  GrinningИ мен един кръст ме болиии направо ужас  Sad
Айде чао за сега,че се събудихме.

# 164
  • Варна
Добре сме Сонка, благодаря   bouquet Криското оздравя вече и използваме максимално хубавото време да сме навън. А и нали имам да свалям още доста сантиметри и килограми- гледам да сме повечко време по разходки. Дидкото защо е на Вентолин? Ние го пиехме за бронхиолита. Аз върнах една-две странички назад, но не видях да си писала, че сте болни  newsm78 Дано всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт