Слагам закуската и да се отчета

Голямото
и най-малкото
юначета спят...Миши снощи е заспал в 23 и нещо, и цяла нощ бе на
.Вече няколко дни подред едва заспива и цяла нощ се буди...Ей за това ви казвам - разждайте по още едно докат сте младички, че това безсъние
Днес прави 10м и от толкова време не знам какво е това сън без събуждане 
Ей сега тук мога и правя да заспа

За обувчиците - аз като Анни съм купила едни маратонки за камофлаж

Вики проходи без обувки и искам и Миши така
....ама дано стане де, че те са толкова различни в отглеждането 
Ако и Шошо бе като ВикЧе мога още 5 да отгледам

...майтапя се разбира се
иначе бих 
За къпането - още от раждането само 2-3 пъти съм го къпала в стаята - понеже сме с локално парно и баничката е много топла - за това да си свиква там.
Deva-Co - радвай се, че носи шапки
Аз съм им фен, както и на кърпите, но Миши никак не иска да му слагам.От Вики има поне 20 и аз купих още 2-3, но
ударих на камък с него...
...отивам да събуждам голямото бебе

Със здраве да си я ползва Иванна. 

И сега е 8.980 кг. Да не говорим че декември беше 9 кг, а миналия месец 8.900 кг. (т.е. - 0.100), а сега само 80 грама е качил.

, пък и аз ут дие да знам кък са пиши "убава раута" , ам чи ни йе ли правилну тъй какту съм гу написала
Сега ще се опитам да ви развеселя малко... Сутрин рано щом погледна към кошарката до мен,
две очички все ме гледат и ми казват -добър ден.
Имаме си нии програма, бърза умна и добра, нищо че не казва мама-става страшна веселба.Пижамата се маха веднага, и гърнето трябва да е под ръка,И докато вършим работа в гърнето, мама прави ни пюрето.Че добричко е детето, ще измием и дупето.Това са наште занимавки, изпълваме всякакви прищявки.
След което тръгваме да лазими от всичко дет не трябва да се пазим.
И започва мама да умува , на компютъра да сяда или да рисува.Тук е мястото да кажем и за форумчето наше да разкажем.Няма скука или драма,регистриран ли си в БГ мама.Всичко пише тука за децата-кореспонденция с други мами от страната.Сякви плетки, примки, бримки,побликуват на децата снимки.
Пишат за обувки и пантофи, за разни пюрета със картофи.За мази ла и за колички и колко палави сме ние всички.За проходилки и за зъби, и как растеме като гъби.Врели некипели разни,не питат ни дори дали това ни дразни.Искат мнения,съвети за температурите проклети.И да не направиш нещо ново, веднага в поста е ГОТОВО.За нас това е облекчение,за тях голямо развлечение.Ще се мисли отмъщение,а вие мами следва продължение.