Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 498
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро спящи красавици и красавци  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Слагам закуската и да се отчета Wink

Голямото  smile3524и най-малкото   sleepuu юначета спят...
Миши снощи е заспал в 23 и нещо, и цяла нощ бе на  breastfeeding .Вече няколко дни подред едва заспива и цяла нощ се буди...Ей за това ви казвам - разждайте по още едно докат сте младички, че това безсъние ooooh!Днес прави 10м и от толкова време не знам какво е това сън без събуждане Weary
Ей сега тук мога и правя да заспа  smile3507

За обувчиците
- аз като Анни съм купила едни маратонки за камофлаж Sunglasses
Вики проходи без обувки и искам и Миши така newsm10 ....ама дано стане де, че те са толкова различни в отглеждането ooooh!
Ако и Шошо бе като ВикЧе мога още 5 да отгледам newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46

...майтапя се разбира се  341uu иначе бих  afwitch

За къпането - още от раждането само 2-3 пъти съм го къпала в стаята - понеже сме с локално парно и баничката е много топла - за това да си свиква там.

Deva-Co - радвай се, че носи шапки Wink Аз съм им фен, както и на кърпите, но Миши никак не иска да му слагам.
От Вики има поне 20 и аз купих още 2-3, но  no ударих на камък с него...

love001

...отивам да събуждам голямото бебе  fight

# 226
  • София
Добро утро, момичета!

Анни, това с раничката е много неприятно, но щом има решение е добре. Бисептола не е обезболяващо. Не знам какво лекарство точно е, но е като антибиотиците, така че явно затова са ти го изписали. Иначе има антибиотици, които са съвместими с кърменето.

Меца, обувчиците на снимките са на Richter. И аз съм им фен, но са малко скъпи. Ето тук има още модели: http://www.richter.nn-bg.com/products.html

Таби, честита количка на Иванна, със здраве да си я ползвате! Мерси, че забеляза снимките   bouquet (явно само на твоя комп се отварят...)

# 227
Dobro utro i ot nasTazi sutrin Cece mnogo plaka,za6toto mu rjazah noktite na ra4i4kite,javno mu e neprijatno.Blagodarja za dobroto posre6tane .Dnes e slan4evo navan,prijatni razhodki i interesni pregivjavanija na vsi4ki mami i beboci!

# 228
убава раута ..., не ме бийте, простете, че съм непросветена  Mr. Green
Албени , много моля за извинение , но искам да попитам това правописни грешки ли са или нарочно пишеш по този начин. Thinking
Ако е така не мога да се сдържа и да не проявя даскалски манталитет , но е хипер дразнещо поне за мен. ooooh!Може би така си говориш , а може би го считаш за забавно ..не зная , но те моля ако е удобно пиши както всички останали .Иначе разбирам ентусиазма ти да пишеш често и да споделяш и нямам нищо против , но ...
Съжалявам че така започвам деня ..не ми обръщайте внимание на поста , но не обичам такива работи.Не искам да се конфронтирам с никого и да давам повод за пореден скандал.
По повод обувчиците - дори и тези , с който децата си стоят у дома трябва да имат твърд форд , който да придържа глезена .Според ортопедите това е най-важното .Иначе най-добре е детето да си стой и проходи босо , както пише и Дидка че е проходило нейното момченце . Grinning
Добре дошла на Rosi 45     bouquet и ти пожелавам приятни моменти с нас !
Таталинка ма много добре си се забавляват нашите момичета бе ... защо им стоим по главите по цял ден аз не знам. Grinning
Таби много ти е хубава количката и днес в парка ще те чакаме да я покажеш  PeaceСъс здраве да си я ползва Иванна. Hug
Ами това е от мен за сега .
Целувки и слънчев ден. Flowers Sunflower

# 229
Роси,добре дошла и от мен...но ако пишеш на кирилица,ще ни е по-лесно да те четем/надявам се не го приемаш като заяждане,но ако нямаш кирилица,ползвай бутона Кредор-а /....а за ноктите-при нас баткото не обича да ги режем.....и пищи...но то неговото е от лиготия....../пък растат пущините,като за световно/.....а Ивчо  приема манипулацията безразлично....само дето се опитва да хване ножицата или каквото има там в близост/то при нас всичко е так-само и само нещо да докопа/...Така сме и със шапките-такова чудо не траем.....нищо,че и ние сме ги натрупали какви ли не модели и цветове......а вчера,като го изведох във вятъра го екипирах с качулка.....е,жилетката щеше сам да си съблече,само и само да я махне.....
Ани,много неприятно това с раничката....дано не те боли много...а неможе ли нещо съвместимо с кърменето да измислят???
Емси-пиши как сте днес???
Агнешка,ако ни четеш-липсваш ни...разпиши се Heart Eyes
Дидка,то  и аз се надявах Иво да е като Сами....ама имало и по-кротко....така,че вие провайте-пък може и някое по-лесно за гледане да се пръкне/от петте Mr. Green/
За обувките-и аз съм за прохождането  на босо краче.....ама като се стопли...и на чисто...а,дотогава-сме с ортопедични обувки/буйките нещо не ми вдъхват доверие/.....а според мен е много важно и материята да е дишашта-т.е. да не запарва крачето......че колкото и да не ви се вярва и бебешките крачета се умирисват......а и е вредно ....
Албени-като наминеш към Градската ще те осветля къде в Пловдив има хубави бебешки обувки/ако искаш де/...и не само това/ама ми е хозби раздаването на полезни съвети/...а ако си ходите към вашия край-може да скокнете към Добрич-там има страхотни........./а и се надявам като си идете и случайно срещнеш Корни,да и напомниш,че ние тук чакаме постингите и/това нашега.....има една приказка"Думам ти дъще,сещай се снахо....."та дано се сети да се поразписва по-обширно......
Ние поемаме на път с бандата....че днес и вятър няма и заводи не горят/то добре,че вчера не го докара до нас пушека/...а и къщата още е здрава....да я спася от срутване......
А,ако на някой му се гледа-тук има няколко клипчета от онзиденшния пикник-http://www.vbox7.com/play:b39eef4d

# 230
Ами вчера пак вдигна 38.6 температура и цяла нощ пак е ревал. Shocked

Доки ни каза да му давам Нурофен два пъти по 2.5 мл.

А на консултацията резултатите са плачевни за месец и половина е качил 80 грама. #Crazy И сега е 8.980 кг. Да не говорим че декември беше 9 кг, а миналия месец 8.900 кг. (т.е. - 0.100), а сега само 80 грама е качил. ooooh!

Иначе се храни, ако си спомняте бях ви казала и по колко, а някои от вас казаха, че си хапва нормално, а други че  е много.

Тотално се обърках вече. Tired

# 231
 Здравейте!!!!
Включвам се за малко,за една снимчица и бегам да готвя,а и малкото квичи нещо.
Ето я нашата народна артистка.Снимах я без да знам за физиономията... Joy Joy

# 232
Към всички маминки, сори за оффа, ама ме предизвикаха...
Вили1 ам чи ко да ти кажа, ми чи ний у нашие селу ан тъй си гуворим уа  newsm78 , пък и аз ут дие да знам кък са пиши "убава раута" , ам чи ни йе ли правилну тъй какту съм гу написала  newsm78  Въй, въй, ша зема да са запиша на курс пу грамотика, чи дан съ излагам тука приед гражданити ...
... дори и тези , с който децата си стоят...
... най-добре е детето да си стой и проходи босо ...
Таталинка ма много добре ...
... защо им стоим по главите ...
Да не говорим за пунктуацията (ох, много даскалски прозвуча, простете  #Crazy ), тоест за запетайките, като най-очевадно пропуснати, че тогава ще стане дълго... Извинявай, но да питам ли дали това са правописни грешки, дали така си говориш, или просто нарочно така си пишеш  Joy
И още нещо, абе аз по принцип чета кой какво пише, а не кой как пише  newsm78 , ама явно не всички са така...
С този си пост приключвам темата, поне от моя страна. И държа да кажа, че нямам ни най-малко намерение да се заяждам с който и да било, просто когато не ми е кеф, не пиша, нито чета...

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 14:43 от _albeni_

# 233
  • София
ам чи ко да ти кажа, ми чи ний у нашие селу ан тъй си гуворим уа  newsm78 , пък и аз ут дие да знам кък са пиши "убава раута" , ам чи ни йе ли правилну тъй какту съм гу написала  newsm78  Въй, въй, ша зема да са запиша на курс пу грамотика, чи дан съ излагам тука приед гражданити ...

Само едно въпросче: колко време ти отне изкълчването на речта в тези два реда?
Очевидно е, че ти е много близък този начин на говорене.

И аз не се заяждам, предизвикаха ме, смешно е  Wink

# 234
ЗДРАВЕЙТЕ МЕЦКИ.Не е моя работа ама Алвени и Вили1 недеите така не искам да ви се бъркам,недеите да спорите за нешта които всички допускаме\омишлено и неумишлено\.И аз дори в бързината докато спи малчо допускам грешки,но с цел да напиша повечко неща или да потърся съвет не се връщам да ги оправям.Толкова си е хубаво форумчето... Crazy Crazy CrazyСега да ви кажа,че си изгубихме бибката---------Как я е хвърлил незнам,факт е-няма я.Къде ли не я търсих.Той не се сеща за нея,сега добре .А довечера?ДАли да купя нова или да и слагам края. smile3504Сега ще се опитам да ви развеселя малко...                                                                                                                                                                                        Сутрин рано щом погледна към кошарката до мен,   1cribдве очички все ме гледат и ми казват -добър ден. baloniИмаме си нии програма, бърза умна и добра, нищо че не казва мама-става страшна веселба.Пижамата се маха веднага, и гърнето трябва да е под ръка,И докато вършим работа в гърнето, мама прави ни пюрето.Че добричко е детето, ще измием и дупето.Това са наште занимавки, изпълваме всякакви прищявки. amiiiiСлед което тръгваме да лазими от всичко дет не трябва да се пазим. newsm32И започва мама да умува , на компютъра да сяда или да рисува.Тук е мястото да кажем и за форумчето наше да разкажем.Няма скука или драма,регистриран ли си в БГ мама.Всичко пише тука за децата-кореспонденция с други мами от страната.Сякви плетки, примки, бримки,побликуват на децата снимки. smile3509Пишат за обувки и пантофи, за разни пюрета със картофи.За мази ла и за колички и колко палави сме ние всички.За проходилки и за зъби, и как растеме като гъби.Врели некипели разни,не питат ни дори дали това ни дразни.Искат мнения,съвети за температурите проклети.И да не направиш нещо ново, веднага в поста е ГОТОВО.За нас това е облекчение,за тях голямо развлечение.Ще се мисли отмъщение,а вие мами следва продължение. newsm44 newsm44 newsm44

# 235
Deva-Co smile3501 smile3501 smile3501/е,няма да ти гледам грешките-аз все пак съм икономист по образование Wink,а ти предполагам имаш чуство за хумор Hug/

# 236
  • Бургас
Здравейте момичета!
Наистина все се каня да пиша някой ред и все не ми остава време, но ви чета редовно.
Емси,не се тревожи за килограмите. Моят Алекс дори отслабна. Днес на консултацията ни казаха, че е 10,200 кг. и 76 см. По едно време, към февруари месец, беше 10,500. Може би сега изразходват повече енергия, а и твоят мъник като е болничък, естествено е да не наддава. Едно Hug от нас.
Всички бебоци, които са в темичката са адски сладички, а и мамите видимо вече са влязли във форма . Не ги изброявам, за да не изпусна някой сладур.
Елиа, ако четеш, моля те, обади се, че се тревожа / ти знаеш защо /.
Анни, на мен също ми откриха раничка и ми казаха да отида за горене, но след като ми мине следващия цикъл, а той все още го няма Rolling Eyes Закъснява нещо... дали е нормално, незнам... Ама и ние все още се кърмим сутрин и вечер и понякога и през деня 1-2 пъти. Хайде, чакаме те в Бургаската дружинка. Само ти липсваш.
Дева Ко, много хубаво стихче ли е какво е незнам, но страшно ми хареса. Ти ли си го съчинила?

Днес най-накрая купих обувки на Алекс и ви ги показвам. На пловдивската фирма  "Барт". Цената е разумна и качеството е добро - ест.кожа и ортопедичен форд.  Ето ги: http://images16.snimka.bg/002667364.jpg

И накрая - момичета, не си изкарвайте негативните емоции в темичката.  Rage Rage Достатъчно всички си имаме ядове и проблеми и влизаме тука малко да разтушим душичките. И сега като гледам как се заяждате, направо..... Недейте така, Praynig

# 237
  • Пловдив
Правила на Форумите

2. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

........................

10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

.........................
Модераторите си запазват правото да променят, преместват или да премахват постинги по тяхна преценка.
Счита се за меродавна тяхната преценка, а не тази на потребителите.

# 238
Здравейте и от нас.
Пак за консултацията, да се разпишем. Нашият Божидар за 2 месеца е качил ЦЕЛИ 200 гр  и вече е 7.800. Това дете не знам вече какво да му давам да яде, а си хапва уж. Движи се непрестанно, вече само с една ръка като го държа и си ходи, ама той си иска, не го насилвам. Иначе е пораснал с цели 3 см -  това поне означаве, че расте човекът.
Това е за сега от мен.
Много тъпо ми изглежда да се правят забележки кой как пише. Аз съм учител по български, но въобще не ми пука как пиша тук и се старая просто да ме разбират хората. Това е важно тук. Правилното писане на друго място. Или поне нека не се издирява. това натоварва.

# 239
Здравейте и от мен Simple Smile
Искам да се отчета за този месец и да Ви се оплача, че Иванна е отслабнала с 120 гр., а на височина е вече 72.5 см. надявам се отслабването да бъде от високата Т и хремата дето имахме и дано след 15 дни да имаме някое грамче отгоре  Praynig
Таталинке, какво да ти кажа и на мен ми пропускат, както снимките така и постовете, в който споделям притеснения по- един или друг въпрос. Вече не ми прави впечетление, а й кото гледам какво става ми се отщява да влизам.
Мисля, че този път се преминаха всякакви граници и аз няма да стоя на страни. Просто вече ми писна от глупости.
Албени, искам да те попитам, какво целиш с отговора си по- този начин и от къде на къде си позволяваш да поправяш грешките на другите? Защо не приемеш факта, че тези ПАНТОФИ не за подходящи за прохождане? Не мисля, че някой се е опитал да ти каже нещо лошо, нали все пак сме тук, за да си помагаме, ако не ти харесва дръж се естествено и приеми фактите. Всеки си знае, какво да прави, но когато задаваш въпрос или изказваш мнение трябва да ти е ясно, че ще има и хора, които не мислят като теб.Не се извинявам за думите си и искам да ви кажа, че нещата наистина са много смешни. Ооооо не го приемайте като заяждане, защото това е личното ми мнение.
Най- много се дразня от факта, че скоро са се появили в темата ни и вече се мислят за голямата работа. Знайте, че тука имам мами, които пишат още от самото забременяване, а също така и такива, които вече не пишат тук, защото е пълна простотия с тези "изблици на ярост". Не ме разбирайте погрешно, ясно ми е, че сме в свободна страна и всеки си има права. И хич не ми пука кой, какъв е тук всички сме равни и дали си учител, доктор или инженер е без значение.
Пепи, на всички са ни ясни Правилата на Форума, но има моменти, в които се прекалява и човек не може да го подмине. Нали все пак всеки има мнение и може да си го изразява, когато и където поиска. (не искам да се засягаш, нищо лично към теб)
Пожелавам ви лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт