Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 498
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
Deva-Co, много ти е яко стихотворението  smile3501 smile3501 smile3508

# 241
  • Стара Загора
Моля спазвайте добрия тон.
Уточнения правете на ЛС иначе щев зема мерки. Форумът не е арена за словестни битки а за обмяна на опит.
Лека вечер.

# 242

Здравейте милички!!!!
TABBY-честит ви месечко.За килограмите и ние имахме период в който не наддавахме ,а отслабвахме,тъй че- споко Heart Eyes
Момичета моля ви от сърце НЕДЕЙТЕ Peace Peace Peace
Млечко ,честито ви нови обувки,дано да си ходкате с тях и да не падате(или поне по-малко) Blush
Дева- Ко   bouquet  bouquet  bouquet страхотно е!!!!!Чакам продължение.
Сега и аз да си кажа.Вчера купихме колан за прохождане,като се прибрахме и я пробвах Shocked рев,рев сяда на дупе и цццц,няма ставане.Днес отиваме в парка,реших пак да я пробвам и  hahaha hahahaкато подгони тези гълъби,няма спирка.Тича и крещи по хората. Mr. Green А аз така се зарадвах,горкото ми кръстче вече е в почивка Simple Smile
Това от мен .Лека и спокойна нощ милички Heart Eyes

# 243
# 244
Привет момичета!
Добре дошла на мама Роси!
Добре сме сутринта тъкмо щях да пиша и малкия ми цъкна компа  #Cussing out после направихме една дъъълга разходка,взехме си татито от пазара  Laughing/там имаме тараба/ и вкъщи.
Искам да запитам с какво перете дрешките на малчовците?Ние от няколко дена имаме едно червено петно на брадичката си и ме съмнява,че е нещо алергично  newsm78и освен за всичко забранено за ядене дадено волно или неволно си мисля за праха за пране,който е Бонукс лимон.Първо си мислех,че е протрито от постоянните му търкания по мокета ама сега се съмнявам.
Дева-Ко много е яко стихотворението ти  bouquet
Табби честита ви количка и аз много си я бях харесала ама после и аз незнам що се отказах.Иванна все по-красива става  Heart Eyes
Всички дечица са много хубавки Ени,Сами,Ивчо,Нана,Виктория,Алекс,Ники,Ани ох дано не съм пропуснала някой  Praynig
Меца удобни ли са тези каиши,че и аз мисля в понеделник да купувам?...че моя кръст вече го няма толкова ме боли.Много смешна муцунка сте направили ние постоянно я правим тази физиономия чак понякога се чудя да не му стане навик  Grinning
Момичета аз няма да кажа нищо по наболелия въпрос/спора/само,че и на мен ми прави впечатление,че понякога определени хора забелязват само определени хора/незнам дали ме разбрахте/ Аз лично ако пропускам нещо не го правя умишлено и аз си имам фаворитки от вас, но не мисля че съм го показала И омаловажавам другите.Извинявайте ако съм обидила някого!!!Спирам дотук отивам да правя торта за утре за тати.
Лека нощ и целувки!

# 245
Набързо да пусна малко снимков материал,Любе много хубави клипчета  Peace

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121767&photo=53
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121767&view=1&photo=57

# 246
добра вечер, момичета!
Прибираме се от кръчма, което рядко ни се случва за съжаление и съм зверски преяла   261uu
Имам ужасни болки в краката, днес обикаляхме със Стефи поне 4 часа. И въпреки, че се намазах със слънцезащитен крем, носа ми розовее леко и съм с ТКЗ-се деколте  bombs

Емси и Яна, обръщам се към вас. Стефи също се отнася към фините господа - 75 см и 8,500кг или както на последък писах, за 5 месеца е качил 1 кг. Но Док каза, че няма нищо обезпокоително, доста енергия хабят децата ни. Менюто му е доста калорично, поне 2 пъти на ден каши, а понякога и 3 пъти, пълни памперса 3-4 пъти. Изглежда детето има доста добър метаболизъм и се радвам, че е така. Не искам да е като майка си - цял живот гладна и дебела  Blush
Емси, ако не се лъжа дори ти спомена, че Божидарко хапва с голяма охота, а? Я недей се пренавива, не ти стига и притеснението около Т. Успокой се и нещата ще вървят по-добре  bouquet

Дева
, страхотно е стихчето! Много весело и точно казано. Поздравления   bouquet

Млечко, обувчиците са наистина хубави  и подходящи. Обещавам, че ще се обадя, тъкмо да разменим и опит по неприятния ни проблем.

Сонка, Дими е истински малък господин Laughing

Пера с ТЕО Бебе. Харесва ми аромата и изпира добре. За всеки случай имам и ПЕРСИЛ Сензитив.

Въобще малките ни мушморочета са вече почти дечица. Нали като минат първата годинка, оставят зад гърба си бебешкия имидж?! Simple Smile
 Чудесни снимки на пораснали дечица, които така умело застават точно като за снимка Simple Smile Стефи като види фотопарата, не мърда и чака  Mr. Green

Тия дни имах ужасно напрежение и притенения свързани с работата ми, които се пренесоха и у дома. Всичко това ми дойде твърде множко, затова подминавам негативите тук и карам на пред.

хубава петъчна вечер. за съжаление утре е работен ден, за който не знаех и бях направила план за мен и Благоверния. но както става ясно той изпада от плана  Mr. Green Както винаги остава само Стеф Heart Eyes

сладки сънища   smile3524

# 247
Така, казах, че с единствения си пост по въпроса аз лично приключих с тази "тема" , и наистина изобщо не искам да се случва това, но виждам, че в очите на почти всички аз съм трън, затова искам да напомня как започна всичко, пък тогава ме съдете...
_albeni_, това което показваш на снимката са пантофки, а не обувки за прохождане. Добре е обувките, с които ще ходи бебето да са от естествена кожа, да имат твърдо на глезена и да го обхващат стабилно. Ето такива например:

На което TABBY аз ама съвсем не съм се обидила, откъде го решихте това, незнам, и просто си отговорих:
Окей, пантофки - пантофки  Peace , на нас ни вършат много убава раута  Laughing , не си кривим крачето и не ме притеснява, че не са специални за прохождане, ако има проблем (дано няма де), ша си купим и такива, по принцип така сме планували... Лека нощ на всички, не ме бийте, простете, че съм непросветена  Mr. Green
И понеже ми беше приятно във вашата компания, си позволявах да си пиша ей така, лиготийската, без да съм предполагала, че ще дразня някой с това, защото както казах и в предния си пост, а и други са на това мнение (не с точно тези думи, но е същото), аз не гледам кой как пише, а кой какво пише, все пак сме тук, за да си помагаме с мнения, с патила и с лични наблюдения над разни ситуацийки с бебоците... Но както се оказа, съм подразнила ама страшно много с този си "лигав" език Вили 1... Нямаше да се стигне до тук, ако просто на лични ми беше казала всичко това - какво мисли, кое я дразни и така нататък, нямаше да се обидя и щях да зачета мнението и, разбира се! Но искам всички пред себе си честно да си помислят и да си кажат как биха постъпили на мое място, ако някой ги нападне така пред всички... И аз съм човек, и аз се съобразявам с останалите, стига всичко да е поднесено по подходящ начин. А ето и поста, който аз не съм предизвикала с абсолютно нищо друго, освен с приятелски език...

убава раута ..., не ме бийте, простете, че съм непросветена  Mr. Green
Албени , много моля за извинение , но искам да попитам това правописни грешки ли са или нарочно пишеш по този начин. Thinking
Ако е така не мога да се сдържа и да не проявя даскалски манталитет , но е хипер дразнещо поне за мен. ooooh!Може би така си говориш , а може би го считаш за забавно ..не зная , но те моля ако е удобно пиши както всички останали .Иначе разбирам ентусиазма ти да пишеш често и да споделяш и нямам нищо против , но ...
Съжалявам че така започвам деня ..не ми обръщайте внимание на поста , но не обичам такива работи.Не искам да се конфронтирам с никого и да давам повод за пореден скандал.
Или може би някой би благодарил на Вили за снизхождението и да няма нищо против той да пише  newsm78  Простете, че ви налазих темата, може би (както наскоро стана известно това изказване), трябва да съм по-ниска и от тревата и да съм ви благодарна наистина, че ми позволихте да пиша във вашата тема ???

Най- много се дразня от факта, че скоро са се появили в темата ни и вече се мислят за голямата работа. Знайте, че тука имам мами, които пишат още от самото забременяване, а също така и такива, които вече не пишат тук, защото е пълна простотия с тези "изблици на ярост". Не ме разбирайте погрешно, ясно ми е, че сме в свободна страна и всеки си има права. И хич не ми пука кой, какъв е тук всички сме равни и дали си учител, доктор или инженер е без значение.
А защо тогава "тук всички сме равни и дали си учител, доктор или инженер е без значение."
Ами ето заради всичко това и аз си позволих да поправя Вили 1 ...за да и покажа колко е неприятно да става пред всички  newsm78  Да, озъбих се малко, признавам, но ми стана обидно, че не е на лични...
Ами това е от мен, изобщо не искам да натоварвам майчетата с това, надявам се и Хера да не се разсърди, но мисля, че след всички негативи по мой адрес, всеки би постъпил така, особено ако не ги е предизвикал с нищо!!! И този втори пост по темата наистина ще бъде последен от мен...

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 00:58 от _albeni_

# 248
  • София
Дева-ко, много сладко стихче Simple Smile

Млечко, много са готини новите обувки на бебко. Аз в София не съм виждала такива.

Анни, какъв слънцезащитен крем ползваш за лицето? Данеби факторът да е бил по-нисък, та затова да си се зачервила. Аз започнах да ползвам на Exfoliac 25 фактор и засега съм доволна.

Таби, Сонка, аз отдавна съм свикнала с пренебрегването, не ми пука. Но тук уж сме се събрали заради децата ни, а когато пускам снимки те са забелязвани само от 4-5 мацки, с които е станало ясно, че си допадаме. Доскоро четях всички постове и се стремях да отговарям на всеки, когато съм имала какво да кажа. Вече не си правя труда. Чета избирателно, отсявам интересното от посредственото и ми е по-добре.
Неестествено щеше да бъде да се харесваме всички. Свят шарен, хора различни. Радвам се, че се запознах с момичета, с които сме на една вълна и продължихме общуването извън тази отчетна. Има още няколко мацки, с които би ми било приятно да се запозная и в реалността, кой знае, с времето и това може да стане  Simple Smile

Чушчице, пак нещо се губиш... дано новините около теб са добри  Praynig
Муцунка, скоро не си пускала снимки на принцесата ти.
Агнеша, Ива78, Пинк, Ноел, Нушинка, Веселушка, как сте момичета?

# 249
_Albeni_ Hug
Deva-Co много хубаво си го съчинила Grinning

# 250
Добро утро и от мен !
Чудя се какво да отговоря ...ами не понасям лиготии не правописа сам по себе си ми е бил проблем .Просто лигавия език , изкълчването на думите и тона .
Няма да пиша това на ЛС , защото така съм преценила .
Люба и аз съм икономист по образование , но не знам какво общо има това с темата , като казах че съм с даскалски тон нямах предвид че съм учителка , ама карай.
В този подфорум е пълно с хора ...хамелеони , който постоянно си менят мнението и настроението с една единствена цел да се харесат на всички , което си е лично тяхна работа .Техните постове и аз ги подминавам или ги чета по диагонал.
 Тук намерих наистина приятели и добри познати   и съм радостна и щастлива че ги познавам.
Правилата на форума са ми ясни , благодаря за напомнянето Пепи. Mr. Green
  Сонка , така е сблъскваш се с презрение , с невидимото отношение на другите спрямо теб или видимото де -както е в случая или с непохватните опити да ти се присмиват ...както се случи.
Не съм в настроение да продължавам поста си  , освен това няма да кажа драматично -напускам ви и повече няма да пиша тук като една съфорумка , защото е смешно и излишно.
Ще пиша когатои и ако искам , това е.
Желая ви хубав ден. 

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 08:34 от Вили1

# 251
Добро утро....и дано наистина да е добро,пожелавам го на всички....и се надявам здравият разум да надделее,а не за пореден път тук да се изливат негативните емоции/нито му е мястото,нито ще ви олекне/....и съвсем добронамерено ще  ви кажа две-три неща:
Стана практика едни и същи хора да си разтоварват напрежението....което е най-малкото нечестно и некоректно спрямо останалите пишещи и четящи тук......Едно е да споделиш проблем,да попиташ как да постъпиш,да поискаш подкрепа....но съвсем различно е да влизаш за да  насметеш някой или да покажеш колко си принципен и перфектен......Просто не  е това мястото-в живота има много по-подходящи мест/а  ако някой иска да го прави във форума-просто има много по-подходящи подфоруми и теми.....ако няма-винаги може да си пусне такава/ .....Аз също съм тук почти от началото и  и също открих доста свестни хора,за което съм страшно благодарна........научих много/въпреки,че обикновенно си позволявам да изказвам мнение,но ми се струва,че след 9 бременност,две живи и здрави деца,и малко по-дълъг жизнен опит все нещо съм научила и все мога да бъда полезна с него и на някой друг/,опитвам се да помагам със съвет  винаги когато  имам възможност/но пък не  сие налагам,защото категорично мнение мога да имам само относно моите деца и семейство/........знам,че  сега за пореден път ще бъда обвинена в хамелеонщина и лицемерие-но честно казано това ни най-малко ме притеснява,по-скоро ме притеснява,че има мами които вместо да се радват на децата си и на това което им е дала съдбата търсят винаги лошото......поводи за кавги и удобен момент да "нахапят"/както и такива които непрекъснато се оплакват,а като гледам колко време отделят да правят интриги и да дебнат кой,какво и как е написал,се съмнявам ,че им остава много време за друго  Thinking/  ........е,приемете,че има и хора дето това не ги вълнува......и искат да гледат на живота от положителната му страна...........има момичета които са далече и нямат възможността да общуват с много мами с деца на тяхната възраст и проблеми и имат нужда от този контакт......има и мами които отдавна спряха да пишат ,просто защото не им се ще да влизат в безмислени спорове......и някои от тях откровенно ми липсват/защото имаше доста ценни и интересни хора-от които може би щяхме все нещо да научим/
Отделен въпрос е,че наистина вече се оформиха групи/някои от нас се срещат наживо,други контактуват на Лс,през Скайп,Кю и т.н. и там си казват това което имат  и искат да си кажат/.....но и в живота е така-неможеш да харесваш всички......както и неможе всички да те харесват....не и необходимо....но да се правят забележки,че някой не ти  похвалил снимките...или че не ти е обърнал внимание на постовете си е просто комплексарщина.......приемете,че като се опитваш да си гледаш децата и къщата както трябва,понякога е възможно и да не забележиш всичко/а пък ако и четеш по диагонала е напълно вероятно/......но,да го правиш на проблем,след като ти самият подминаваш досат постове newsm78
За съжеление децата ми се събудиха и отивам да им се радвам.......а ако съм допуснала грешки или неточности-моля да бъда извинена/от положително настроените и желаещите тази тема все пак да продължи да съществува/

# 252
  • Ямбол
 Здравейте, мами!
 Вчера бяхме на консултация и резултата е:+100 гр и +2 см и вече сме 7600 Embarassedи 73 см.Очаквах по голям прираст, че си хапваме добре, но кантара показа това.Емси, напълно те разбирам Hug
 Навън Слънчо се показва и днес отново сме цял ден на разходки.
Прах за пране използвам Персил Сензитив.
 Всички бебчовци са пораснали , да са живи и здрави!
 Аз съм една от тези, които често прескачат да поздравят някого или да отговорят на някого, т.к. по рядко се включвам.Но всички сте ми равни на сърцето след като не ви познавам на живо. Изпращам ви една виртуална прегръдка!!!
В спора няма да се намесвам.Отдавна съм спряла да забелязвам такива неща.
Приятен и слънчев ден!!!

# 253
  • Бургас
Люба, smile3501 newsm10

Аз също съм забелязала, че нито липсвам на някой, когато спра да  пиша, нито пък ми отговарят винаги и ми забелязват снимките на бебчо. Ама, това не ме "натъжава", дори напротив. Влизам тук за да се разсея малко от ежедневието и да обменя опит, не да ми оценяват детето като "много сладко" . Аз си го знам, че е такова и това е достатъчно.  Peace

Хайде, лек ден и от мен! Много целувки на ВСИЧКИ СТРАХОТНИ БЕБОЦИ в темичката  и по един  smile3525 на техните нацупени и не дотам майчета!

# 254
  • на брега на Дунав
......................................................................................
Нормално е понякога да пропускаме си мисля аз  newsm78. То е ясно защо и не подлежи на коментар. Млечко права си и аз също гледам да не се натъжавам, ако някой е пропуснал нещо написано от мен или някоя снимка на Сами, защото и аз волно или неволно също съм го правила. Натъжава ме по-скоро факта, че хора, които се "сърдят", че не им е било обърнато внимание за нещо правят същото, ей това не го разбирам. Натъжавам се също, че за толкова кратък период намерихме един милион причини да се захапем за пореден път и се натъжавам защото страхотната идея на темичките ни и на този форум за пореден път бе стъпкана. И не на последно място се натъжавам, защото колкото и да искам да продължавам да пиша, понеже наистина тук има страхотни мацки, понякога се чудя дали да го правя.
Лек ден ви пожелавам на всички  дано съумеем да намерим начин все пак да съхраним добрия тон в темичките ни.   bouquet

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 19:02 от КорНиШонка

Общи условия

Активация на акаунт