Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 498
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
Привет,привет и от мен.....тук духа ужасно...но ако не излезем,май ще трябва да си търсим друга къща,че тая ще бъде срината до основи....та сега ще ти опаковам малчовците и ще бягаме навън.......
Емси-не ми се вярва да е от тапета температурата.....за свалянето и най-добре е да го обтриваш с влажна кърпа/мое лично мнение е еда е само с вода-оцета не се препоръчва-преминава през нежната бебешка кожа и може да навреди/......или направо с хладка вода да го изкъпеш.....отделно може да сложиш свещичка-ако имаш Вибуркол Н,или Ефералган..../педиатрите предписват и течен аналгин/но това е при много високи стойности на Т-и незнам дозировката как се определя/
Сега,понеже положението става все по-напечено и пищящо-да пусна две снимки от вчера и да бягам навън:

# 211
Благодаря на всички ви, мисля че поспадна температурата! Поне преди час като я мерих беше добре, но на мен все ми се струва да пари. Whistling
Не виждам да го мъчат зъбки, но каквото и да е причината, дано премина.
Купих Ефералган на свещички не се сетих за Вибрукола, че имах намерение да го давам като стане  напечено със зъбите. ooooh!

# 212
Zdravejte otnovo! Emsi,radvam se,4e ste svalili temperaturata.Moja sin ima6e skoro 39.8,no pediatarkata mi kaza da mu dam 3-4 kapki analgin ampula i naistina ima6e efekt.Ceci predi malko zaspa i az re6ih da pi6a.Dnes maj razhodkata 6te ni se razmine,za6toto navan mnogo duha.

# 213
Здравейте и от нас... Да, много духа, но за радост на нас не ни пречи да си седим в къщи и да се забавляваме някак си, е малко повечко се гушкаме и се лигавим, закачаме се, хилим се, слушкаме си детски песнички, ама тука из маалата ама нечовешки духа, бе  #Crazy
Mucunka , не се притеснявай, мила, и мойта щерка не може кой знай кооолко неща още:  маха за "чао" много сладко; дава "боц" от време на време; опитва се да ни имитира, като издаваме разни звуци с уста - цъка с езиче и прави "па-па-па" с устнички; като е гладна, вика "мамамама", а като иска да я взема, разперва ръчички и вика само "ма", и на баща си така вика при същите нужди  hahaha ; ходи на гърне и май това е, но не може да пълзи. Иначе много обича да ходи, като я държим за ръчички, чак се втурва да бяга маймуна му с маймун, не са е научило да ходи още, ша ми бяга  Joy . А иначе аз май на лични ти бях споменала, че на паяка си фораме като стой, та гледай  Mr. Green . За тези каиши като съм говорила с мамите на батковци и какички тука из маалата, всички ми казват, че е по-добре да се ползват чак когато детето вече се пусне само да ходи, защото иначе свиква, че нещо си там го държи и после по-трудно се престрашавали да се пуснат... Не знам, аз лично смятам точно така да направя, ще ги ползвам само за да я спирам да хуква, като проходи  Mr. Green , а до тогава си се менкаме с тати да я държим за ръчички...
За обувките и аз съм чувала напоследък мнението, че е хубаво детенцето да прохожда босичко, ама нашта мома от време на време ходи на пръсти и стъпва леко странично, ако е без обувки и за това обувчиците и са такива, дето обхващат хубаво глезена и са с твърда подметка. Малката спи, та ги снимах самостоятелно  Mr. Green Ето ги: http://i154.photobucket.com/albums/s254/ben4ok/P1030548.jpg
Дирдри, за гърнето, ами мойта мома, въпреки че си седи стабилно на гъзинката и даже от едно известно време, като се килне настрани, се е усетила и се подпира с ръчичка, за да запази равновесие, аз пак си седя до нея и я чакам, докато си свърши работата, но си я подпирам и с големите възглавници от дивана, за да не я крепя постоянно  Laughing (а, значи към уменията да добавя и че точно когато се представях за първи път тук, в този форум, я бях подпряла точно така и с един стол пред нея, че да не направи салто към земята, и тя си свършила работата, гепила се за облегалката на стола и се изправила сама  Joy ) Та мисълта ми беше да си я подпираш с нещо или да я придържаш, щото кат почнат да ходят, по-трудно се приучват от гледна точка на това, че не мойш ги накара да стоят, за да се учат кво аджеба се прай там... А така от рано като свикне, де да знам... Аз поне така реших и успяхме от първия път  Wink
Това е от нас, приятен ден на всички   bouquet
Ауууу, между другото, сега една мама ми каза по Скайп кофти новини. Маминки от Пловдив и околностите, гори завод за пластмаса в Съединение, в момента го гасяли, в обедната емисия на Канал 1 казали, в следващата емисия щяло да има подробности, но моля ви, с този вятър тук, не излизайте с малчовците, защото се било разнесло и насам !!!

# 214
Здравейте и от мен   bouquet
Емси, радвам се, че малкия юнак е по- добре. Когато Иванна вдигна 38.8 Т я свалих с оцет като я намазах само на петичките и й убух чорам, а също и тампони с ощет под мишниците и ги сменях през 30 минути Simple Smile
Добре дошла на новата мама и нейното бебче Simple Smile
Татлинке, страхотни снимки   bouquet
И аз знам същото нещо за обувките, както е отговорила докторката в запитването на Млечко и за това съм взела такива обувки на Иванна и моят съвет е такъв, защото това сега е най- важното Simple Smile
За уменията: Вече незнам какво съм писала, че прави Иванна, защото може толкова много неща, че забравям, а най- новото е гледа баща си и нещо му говори ама с интонация, ръкомахане и обяснения(само дето е на нейн си език и нищо не се разбира) Иначе е много смела вече се пуска да ходи сама и даже прави крачки и то стабилни и стои стабилно без да се клатушка напред- назад. На заека вика бай, че зай й е трудно още  Joy
Ето и няколко снимки от нас с новата количка, бирата в ръка и на татко й в работата Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73583&photo=92 - като Шумахер преди състезание  hahaha
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73583&photo=94 - в студиото на татко й  bowuu
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73583&photo=95 - и така пием бира ама педиатърката каза да не е студена  Naughty
Лек и усмихнат ден на вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 215
  • Бургас
За обувките и аз съм чувала напоследък мнението, че е хубаво детенцето да прохожда босичко, ама нашта мома от време на време ходи на пръсти и стъпва леко странично, ако е без обувки и за това обувчиците и са такива, дето обхващат хубаво глезена и са с твърда подметка. Малката спи, та ги снимах самостоятелно  Mr. Green Ето ги: http://i154.photobucket.com/albums/s254/ben4ok/P1030548.jpg
Албени, сори за оффа, но това не са ли пантофки newsm78
Под обувки разбирам кожени, които обхващат горе глезенчето. Такива имаме подобни два чифта, но мога да ти кажа, че лепките се скапаха още на втората седмица и детето само ги събува, докато е в паяка. За това сега е с терлици / сиреч босо /, а за вън ще вземам кожени, стабилни. Харесах много моделите на пловдивската фирма "Барт". Буйките, май ще ги забравим  Wink

# 216
Здравейте момичета.
Една бърза питанка имам. Какво ще кажете за обувцичите "Капчица" - Пловдив?
Харесах за Вики едни синички (в магазин на Мария Луиза), 29,00 лева струват. Не са много затворени ама не са и сандалки. №19 им е най-малкото, чудя се вашите малчовци кой номер носят, Вики има сега едни буйки ама са 17 или 18 мисля и пак са му малко големички. Та тия 19-ски не знам просто.

Сега отивам да ви изчета, и ще пиша по-късно пак по темите които обсъждате.

Емси миля видях за тревогите ти около Боби. Дано по-бързо свалите температурата.  Praynig Hug

Да ви кажа до сега Вики не ми е вдигал температура, и  Praynig дано скоро да не разбера какво е, но съветите които давате са ми много полезни да знам какво да правя bowuu

# 217
mle4ko, ами не знам, ама да ти кажа, страшно са ни удобни  newsm78 , ей сега ще ги снимам и на крачетата, ама мисля, че доста добре и обхващат точно глезена, нищо че са от плат, той е доста дебел и изобщо не ги събува, иначе имаме едни кожени, но те са ниски и с тях постоянно се гонехме и се редувахме с баща и кой да и ги обува за пореден път  #Crazy http://i154.photobucket.com/albums/s254/ben4ok/P1030550.jpg   А гледах точно такъв модел и на "Денди" има... Аз лично съм страшно доволна от тези, родих се, дет са вика  Joy

# 218
  • София
_albeni_, това което показваш на снимката са пантофки, а не обувки за прохождане. Добре е обувките, с които ще ходи бебето да са от естествена кожа, да имат твърдо на глезена и да го обхващат стабилно. Ето такива например:

# 219
  • София
Здравейте и от нас!

Ние днес бяхме на консултация и Ники е 8400кг и 75см. От май месец сме на кухня.
За гърнето - и на Ники е обикновено и почти свикна с него.
За къпането - и ние сме без вана,но го къпем в банята от половин година.Още слагаме ваничката на стойка. Ники много обича да пляска и рита във водата и ни прави и двамата /с мъжа ми/ вир вода Joy
За обувките - имаме буйки на КК и Ники много добре се опитва да върви с тях.
Тази седмица бяхме на Рожден Ден и Ники много се забавлява hahaha Ето и малко снимков материал.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118700&photo=23
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118700&photo=21

А пък ние с татито в събота бяхме на Рожден Ден в Пловдив и си изкарахме срахотно! За съжаление нямах време да се обадя на пловдивските мами да се видим. Ето малко снимки и от Пловдив /любимия ми град  bouquet/
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100469&photo=52
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100469&photo=50

Стискам палци малките юнаци Вики и Боби да оздравеят по-бързо Praynig

Целувки от нас!

# 220
Окей, пантофки - пантофки  Peace , на нас ни вършат много убава раута  Laughing , не си кривим крачето и не ме притеснява, че не са специални за прохождане, ако има проблем (дано няма де), ша си купим и такива, по принцип така сме планували... Лека нощ на всички, не ме бийте, простете, че съм непросветена  Mr. Green

# 221
   Здравейте,мами!!!
Да се похваля от консултацията-500гр. и 2см.Здрави сме , а това е най-важното.  За обувките,все още сме на КК с ципче и връзки,но искам да й взема нещо друго,в този ред на мисли Таталина на коя фирма са тези ,много са хубави.Къпем се в банята от самото начало,коритото е на земята,че е много буйна  и може се катурне от стойката.Добре дошла на новата мама Hug и бебока й Heart EyesНашите умения се сменят толкова бързо,че не мога да й хвана какво може и какво не.Днес прави едно ,утре съвсем друго и така,но не говорим много.Най-новото от днес е,че сама яде ябълка и то цяла и то с обелката.Открадна моята от масата и като се опитах да й я взема падна едно гонене,я после и един рев и пак й я дадох Twisted EvilОх,както всеки път аз пак се отплеснах.На болните бебоци ,бързо оздравяване Hug Hug Hug
Лека и спокойна нощ Heart Eyes

# 222
Мили мами зрасти.Днес бяхме на консултация Дени е 8900кг. и 74.5см.Наддал е 600 гр. от предния път, направо се чудя как е станало с тази подвижност. Flowers SunflowerИначе да ви кажа за обувчиците аз му взех преди вече близо месец на капчица номер 19,не са лоши удобни са,зависи вече от предпочитанията. smile3539Купихме си дънкова шапка с козирка\слънчева\ онзи ден smile3518едвам му я свалям от главата. smile3530рев та рев.Вънка вътре сме с нея.Незнам.Е хаиде Stop че да спим.И дано да спят всички малчовци спокойно, та и вие да поспите. smile3524

# 223
Deva-Co , радвай се, мойта мома зимната шапка си търпеше и качулка ако и сложа, пак търпи, ама си имаме една много сладка кърпа за главица с козирка, която се задържа на главата най-много 3 минути  Sad (та не знам кво ша я правим, ама трябва да се намери решение)

# 224
Добро утро   bouquet  Coffee

Най-после слънце се показа и тук. Съвсем пощуряхме и двамата със Стефи у дома.
Вчера бях на гинеколог. Резултата е голяма раничка, по нейните думи, трябва и да се гори, но самото горене се придружавало с последващо приемане на Бисептол, което пък било несъвместимо с кърменето. Но пък дочух, че не било задължително да се приема Бисептол, той всъщност е обезболяващ, та ще се гори след следващата менструация, като ще постискам зъби и ще мина без обезболяващи.

Обувки, Стеф въобще не търпи на краката си. Като излизаме му слагам декоративните буйки, само за топличко, но щом му открия краката от одеалцето, се почва върло опъване, събуване...Дори щом се опитам да го поразходя, си зяпа краката и стъпка дори не прави. Веднъж го качих на 1 люлка и вместо да се наслаждава на люлката, се мъчеше да си събуе обувките. Така че май му е рано, а у дома "перка" по чорапЦи  Mr. Green, поради нетърпимост към друго.

За номерата на обувките - различни са на фирмите и може да се стигне до разминаване. За това Поли не мога да дам съвет, а тия дето ги споменаваш не съм ги чувала. Аз харесах на КК сандалки, точно като белият модел, който показва Таталина, но в зелено. Ноемр 21 са и ми се ще да не избързвам. Имам 1 чифт харизани и са подходящи за прохождане, но на този етап Стефи не позволява.
Чувала съм, че е хубаво обувките, респективно сандалите да са с лепенки, в сравнение с връзките. Лепенките позволяват по-добро обхващане на крачето и е видимо по-удобно обуването.

Любе, като казваш че Ивчо ухажва биберона на Любчо, се сещам че Стефи тотално замени биберона с гърдата, което отчитам като голяма грешка от моя страна  Tired Единствено неприсъствието ми може да го накара да се отбие. От другата седмица започвам работа за месец, та белким се "разлюбим" със синчето.

ооо прекалих. извинете  Blush , но Стефи си доспива и се наславдавам на момента с кафе пред компютъра

хубав, слънчев, пълен с разходки ден   55 sun  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт