Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 498
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
Момичета  Hug  Heart Eyes

# 256
Ще помоля,ако някой пак има да ми казва нещо свързано с конфликта да го направи тук......

# 257
И аз пера с тео бебе - много съм доволна. ползвах и персил сензитив, но не видях разлика някакви.
Относно безмислените спорове - лелел хора...
Абе вие май наистина няма какво друго да правите. Тук си мисля, че сме , за да си помагаме, не да си правим забележки. Аз пиша рядко, само за статистиката, защото тук определено си има познати майки и те си общуват, другите са между другото, но това е нормално. Нашите деца имат общи порблеми, и без да съм приятел с някого като влезна тук и прочета проблемите или щастливите моменти на момичетата си помагам за бебо.
Не бъдете толкова дребнави. Наистина не ми е понятно как може да те дразни нечий език, защото е лигав. Ами представете си, че има майки, които са от дълги години в чужбина, забравили са да пишат добре... какво павим тогава - дразним ли се. Или има много майки - от русия, които пишат във форумите - и на тях ли да се дразним newsm78
Аз ще продължа да си влзима тук, да чета всичко, защото ми е от полза и да пишат чат пат, за да знаете, че сме добре. Благодаря за съветите, които сте ми давали.

# 258
Здравейте момичета.
И на мен ми стана тъжно че пак в нашата тема има раздори и обидени мами.

И на мен понякога ми става тъжно че никой не ми отговаря на въпросите(примерсно преди два дена питах за едни обувчици на Капчица), но не смятам да правя трагедия от това. Признавам си че и аз доста неща пропускам. Извинявайте ако съм обидила някой с това. Занам че някои мами се виждат извън форума и си се познават. И си говорят като дългогодишни приятелки. И ако трябва да бъда честна ми става някак си кофти, не от това че са приятелки а от това че аз се чувствам излишна тук. Не знам дали ме разбирате точно, така чувствам нещата.
Искам да кажа голямо БЛАГОДАРЯ на всички мами които винаги са ми давали съвет, и са ми отговаряли. Пиша тук от началото на бремеността си. Доста мами се загубиха, но и доста нови се появиха след това, някои се преместиха в други отчетни но аз пак си ви харесвам.

# 259
Здравейте,мили мами!!!!Надявам се доброто настроение да ви полази,така както е полазило хубавото слънце навън newsm08
Sonka,не мога да ти кажа все още дали е удобно.Трябва още няколко дни да го пробваме,но не се налага да се навеждам (което за мен е много болезнено вече).За тези гримаси дето правят тези малчоци,незнам.Такива са артисти вече smile3532.
Прах за пране ползвах Сано бейби,докато беше по-малка, а сега пера я с Тайт, Бонукс ,Персил абе общо взето с почти всички.Sonka,на малката също и излезе такова петанце,като изпръхнало е.И аз си мисля ,че е от нещо,но не му отдавам голямо значение,все пак не можем да ги хванем какво слагат в устата.А особено и сега когато прохождат  е някакъв ужассс,трева,цветя,лижем пейките по парка.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Оставям ви и ви пожелавам един изпълнен с приятни емоции ден!!!! newsm51

# 260
Сонка, Бонукса е силен препарат за пране. На моя приятелка детенце и се обриваше от него. И ние сме на Тео бебе.

Вече съм казвала, че не ми е приятно да влизам тук и да прочета за поредното хващане за гушите. Някои се изразиха, че било смешно... Не е смешно, грозно е! Чисто заяждане, макар че в края на постинга всяка подчертава че не е! Албени беше права да се защити! Смятам, че ако не обърнахте внимание на постинга на Пепита, която винаги се е грижела за нас, то намесата на Хера е показателна. Разваля се темата и все повече мами напускат, което и аз отдавна щях да направя, но тъй като много пъти съм намирала подкрепа, разбиране и съвет тук, не мисля че мога да обърна гръб на всички ви!

Поли, недей да се чувстваш излишна, защото не е така. И с теб се знаем още от началото на забременяването. Споделяла си всички свои страхове и притеснения, както всяка от нас. Тогава всички бяхме някак си обединени пред очакването, а няколко месеца по-късно, някои мами станаха велики и перфектни!

Таталина, едно е диагонално четене, друго е избирателно! Избирателното четене и разговори, можеш да правиш на лични, кю, скайп, в парка и т.н. Тук сме, за да си помагаме, това е по-важното!

# 261
Здравейте
първо да напиша голямо БРАВО на Люба  smile3501 за точните думи в поста и.
Тук има една групичка мами които се подкрепят, а ние останалите сме аутсайдерите и нито ни забелязват,нито ни четат.....Ама карай аз пиша за другите които ме четат.......
Приятен ден на всички!

# 262
Здравейте, момичета   bouquet
Само да поясня, че с "И този втори пост по темата наистина ще бъде последен от мен..." имах пред вид съвсем друго, но пак съм останала неразбрана  newsm78  Просто исках да кажа, че приключвам темата със "спора", защото нямам желание да продължавам, както може би за поне трети път казвам... И за да не спекулира някой с това, ще кажа още -  ами аз не съм пускала до сега само един пост, за "...да кажа драматично -напускам ви и повече няма да пиша тук " с този си втори пост...
Да, защо да си ходя, това е форум, все пак Форум (лат. forum) - в Древен Рим голям площад, пазарище. Може би на някой ще му се стори странно, но и аз получих подкрепа от доста мами тук, пък и от такива, които вече не пишат тук, и ще си общувам с тях. Може би няма да пиша чак толкова много тук, но ще ви чета  Grinning и няма да преча на никого... Благодаря ви, момичета, за безпристрастната оценка, вие си знаете кои сте, няма да ви споменавам поименно, защото вече разбрах, че няма да ми се обидите  Wink
И така, пожелавам на всички хубав и слънчев ден и цунки на бебоците от мойта мома  Heart Eyes , която ми се хили тука насреща и ме зарежда с тооолкоз позитивна енергия, че направо хуквам към нея да си я нагушкам и нацелувам  Joy

# 263
Ще опитам с някви изречения да направя кратки продължения.Здравейте пиша както до сега и продължавам веднага.ИВА 78 и НОЕЛ,викаме ги на дуел.АГНЕШКА И НУШИНКА са сладкодумни, липсват ни дечицата им умни.Вие четрите да няма някаква промяна, по вази мъката ни е голяма.Сабуди ли се вече ВЕСЕЛУШКА,кажи ни нещо мила друшка.На кафе ли е ДИТКАТА ВАНДИТКА, да погледне бебчо нещо ритка.РОСИ 45 тука да се включи, за праховете наши да научи.МАМА ЯНА за обувчици да ни разкаже или в поста нещо да покаже.ТИНТИРИ МИНТИРИ тука сега става страшна веселба.А пък тебе КОРНИШОНКА,канимете със бонбонка.И тука  ЧУШЧИЦАТА да се включи,и нас на нещо да научи.Разходките ни днес ще са далечко,а при тебе как ще е бе МЛЕЧКО.Ще пожелаем и на ТАББИ, днеска много сили да не хаби.Сега да кажем на АЛБЕНИ,за очичките на малката големи.Че са като теменужки, обичаме ви мили дружки.Тук да включим ТАТАЛИНА, кога ще станат на година.АННИ ти каде си викаи ЗОРРИ,и да почва някои с букви да говори.Скатава се и някъде ПЕПИТА!защо ли нищичко не пита?ЛЮБЕ ти кажи ядете ли кюфтета или още карате с пюрета.Плаче ли ти бебенцето СОНКА, слагаи му в устата биберонка.Да тръгва с бързата походка, и ВИЛИ|ТО| 1 в парка на разходка. ЕМСИ как сте  със тапета, нещо липсвате от нета.Хей МУЦУНКА как сте вие,пред мониторите чакаме ви ние.И да кажеме на МЕКА, разходката да бъде лека.ДИРДРИ нещо разкажете,  с новичка беля се похвалете.Как е времето да питаме и ПОЛИ,да поизлеземе ли мъничко по-голи.ХЕРА тука вчера беше, и днес клавиатурата си да разчеше.На ЯНАН ще кажеме за край, да се включи преди май.НЕисках никои да забравя,ако е така ще се поправя.Ако обидих някои извинете,букет от рози приемете.А малките бонбони облечете с тънки панталони.ДЕВА-КО спира вече, че пъърви стъпки прави моито буболече  bouquet.                                                Между другото пера със САНО праха и омекотитела са мн. хубави.  Преди това исползвах бебешкия ПЕРСИЛ и пак бях доволна.А от ТЕО БЕБЕ ми прави няква алергия, но и тои не е лош. Thinking Thinking Thinking

# 264
Deva-Co   smile3501 smile3501

ей че ме развесели bowuu

За прахта пера вече дрехите в пералня с Бонукс, за сега няма реакция. Слагам и омекотител.

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 13:39 от ~Поли~

# 265
# 266
Deva-Co , много са ти сладинки стихоплетствата, продължавай в същия дух, пък може и една БГ-маминска стихосбирка да издадем скоро  Joy

# 267
Deva-Co, много свежо! Grinning

Това с тапета ме напомня, за съжаление да споделя че продължаваме да вдигаме температура и доки трябваше да потърси причината, а не да ми казва стандартното - Нурофен.
Все така ще се случи, събота и неделя. Снощи нямаше, беше си много весел и без температура. И като се събуди в 02 часа - гореше.

Сега, спинка и стене лекичко. Cry

# 268
И аз искам да кажа нещо, с което приключвам. Това за групичката не ми стана много ясно и за това, моля, да ми се поясни. Наистина има хора във форума, които си сменят мнението на всеки 2 секунди, за да се харесат и това, мен лично, ме дразни. Винаги съм подкрепяла всички и никога не съм имала лоши чуства към вас, но има граница, която от време на време ме кара да си отварям устата. Не мисля, че драматизирам с това, че малко хора ми обръщат внимание и ако си говорим честно и на вас не ви е суперско. И аз намерих подкрепа и добро отношение от някои хора и да ви кажа мразя лицемерието, а в този форум "бъка с такова". А на поратата в темичката ни искам да кажа, че не й прави чест да вика модератори или да раздава правосъдие. Трябва да ви е ясно, че след толкова написани думи добрия тон не може да се спазва, защото на всеки му писва. Албени само едно нещо(мисля, че е приятелски съвет), приемаи съветите на другите, защото от една безобидна критика и виж какво се получава.
Deva-Co, направо ми обърна настроението Simple Smile. Готино стихотворение и ти пожелавам все така да ни радваш.
Емси, и Иванна е така от 6 месец и нищо не откриват. Накрая излезе, че и бактерия нямаме та била нормална темпетарурата дето поддържа Иванна  newsm78 Дано при вас всичко да е ОК.
Поли, трябва да ти е ясно, че след този разгорещен спор няма кои да ти отговори  Crazy Crazy Crazy Аз нямам представа за тези обувки и за това не съм ти писала нищо и мисля, че преди няколко поста съм писала, че предпочитам турските обувки за деца, а не българските.

# 269
Priemam zabelegkata vi da pi6a na Kirilica,no njamam za sagalenie,no skoro vreme 6te si izteglja programata ot internet i 6te si ja ka4a na kompa.Sutrinta bjahme na razhodka s svekar mi i svekarva mi,te dojdoha ot  Botevgrad da gledat Ceci,za6toto nie s maga mi dnes sme na ve4erna svatba na mnogo dobri na6i prijateli 4ao za sega,4e otivam da se prigotvjam Prijatni razhodki na vsi4ki v tova slan4evo vreme..

Общи условия

Активация на акаунт