Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 196
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
 Здравейте мамита и от нас!
И аз не съм от много често пишещите, но съм във форума почти от началото на бременността и ви чувствам доста близки. Не знам дали аз съм ви приятна, но доста пъти съм намирала подкрепа и добри съвети тук, за което съм ви благодарна на всичките  Hug Hug Hug. Не ми се иска да се караме, а да споделяме как растат дечицата ни. И дори и да не пиша често, чета всички постове и ако не съм отговорила на някое питане, то е било защото съм нямала информация по въпроса, а не защото не съм го прочела.
Сега за новите въпроси на които имам отговори:
За праха - ползвам Сано максима и Тео бебе съм ползвала и от двата съм доволна. Това което съм сигурна обаче е , че трябва да се ползва бебешки прах поне до 2-3 годинки, защото им е много нежна кожичката, а и другите препарати са силни.
За обувките на Капчица - ние пробвахме едни такива, но не ни ставаха на "ширина" и предпочетохме да вземем на Колев, така че Поли ако ви са по-пухкави крачетата се насочете към друга марка. Или просто задължително ги пробвайте.
Deva-Co, много е свежо, но мен си ме пропуснала нещо, но не ти се сърдя  Laughing Laughing Laughing Laughing.
Rosi 45welcome
Ние се отказваме за сега от детската кухня, защото моето диване не ги яде манджите. Сега ще се опитам да и й готвя, да видим какво ще стане. Дано да прояде някакви манджи, иначе с кашите, АМ и плодовете нямаме проблеми, но зеленчукови и месни пюрета или манджи не ще и да види Shocked Shocked Shocked
Дано да го отмине този период Praynig Praynig Praynig
Аз от другата седмица се връщам на работа в офиса, малко ми е притеснено и тъжно, но се надявам да свикна. Иначе Руми много добре приема детегледачката, сутрин като дойде такива усмивки й раздава, все едно я е гледала от както се е родила  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Това е за сега от нас. Приятен ден!

# 271
  • София
Леле, 2 дни съм ви оставила без надзор и какви ги правите пак!  Laughing Момичета, недейте така!

Само набързо да се разпиша. Аз съм добре. Вчера ми махнаха щифтовете и вече почти все едно не съм оперирана. Няма спор, възстановяването е къде-къде по-бързо от това при секциото. Стискайте ми палци в петък, че ще си взимам хистологията. Дано всичко да е наред там  Praynig

Вики е сополив от 1 седмица. Само сополи - едни такива баш зъбни, ама зъб - ниенте! Кога ще се появи това първо зъбче незнам вече. Май ще си караме годинката беззъби.
Това е от нас. Целувки на всички сладки юнски бебоци!

# 272
Е, виждам,че здравият разум е надделял и може да се пише и толерантно .....но аз лично си запазвам правото да не забелязвам някои протребителки/не цитирам имена,но те винаги се разпознават безпогрешно кои са/.....и да чета и пиша така както ми харесва.....а това,че има хора които се дразнят-проблема определено не е мой......най-малко съм тук за да се харесвам на някой.....А,тези които са положително настроени и имат какво да научат от постингите ми-обещавам когато имам време и желание да пиша.
Поли,за обувките-аз съм малко скептична към "Капчица"....но това е защото единствения чифт който ми е попадал се разпадна след второто пране в пералнята/знам,че не се перат там-но го правя,а и другите ни обувки издържат тоя тест/...и затова се въздържах от коментар....
За праха за пране-пера с "Есекс" а от няколко дни и с "Бонукс"....но от бебшките прахове съм разочарована/и от "Тео бебе" и от "Сано"-защото ми избелват и ми се виждат  силни-дрешките по-бързо се просеннват/...единственото което правя за да смекча ефекта им е да слагам бебшки омекотител.....
А,за петънцето и ние имаме едно такова на брадичката/като лишейче/....педиатърката каза,че е т.нар. бебешка екзема-дължи се грешки в храненето,на проблем с препаратите за пране,на замърсяване......т.е. може да е от всичко...засега се третираме с "Нетхерцен балсам"/не съм сигурна,че така се пише/ на д-р Тайс....гледам поизбледня....но не съм сигурна,че е от него/щото и хомеопатия прилагам/
Емси,а изследвания правихте ли?Не е нормално така без причина да я вдига тая Т.....Ти всъщност смени ли си педиатъра,че аз нещо съм забравила?/нормално състояние напоследък/
Роси,радвам се,че си ме разбрала правилно.....просто като видя латиницца и карам малко по бързо с четенето....а,като ти казах за Кредор-а явно не съм обърнала внимание,че го няма Thinking
Дева,имаш страхотно чуство за хумор....и хубаво питаш  за кИфтетата...но не даваме.....само някой кокал отвреме на време получава малкия зъбльо..../и това нее поради липса на желание от страна на Иво,а поради нашата стиснатост/...но пък от няколко дни открихме бозата......и сега само при вида на шишето направо изпадаме в еуфория/гледам да е най-натуралната....ако може да се вярва на етикета/
Тинтири-дано бързо отшумят  последствията...за хистологията-не се притеснявай-добра ще да е.....А,сополите  ги лекувайте с напичане на слънце...и дано зъбите бързо избият...А,набора проходи ли вече сам?

# 273
Одеве забравих за какво влязох-исках да пусна една снимка на Пловдивските мами от днес,повечето от тях вече не пишат тук.....но да ги покажа,че са живи и здрави и дечковците им растат...../надявам се на следващата такава спонтанна среща да се включат и останалите от нашия регион-всички са добре дошли/:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=67541&photo=204

# 274
Привет на всички!
Виждам ,че е имало спор,аз го пропускам и карам по същество.
Най-после купих слънцезащитен крем на Тея-Aven 40 faktor, и вече 2 дена я мажа ,много съм доволна и дори вече има и тен Peace Мисля ,че и Таталина беше купила такъв,ако не греша,ти доволна ли си от него?
Друго,което искам да кажа е ,да Не купувате обувки от изк.кожа Naughty,защото аз купих едни такива ,на външен вид хубави и много удобни,обхващащи глезена,но след като я събуя и крачетата са мокри и затова отидоха на боклука и сега птново съм в чуденка  newsm78 Някоя мама от Варна виждала ли е някъде качествени обувчици,но да има малки номера,защото ние носим 17 номер.
Сега да се покажем от днес и да отивам да правя вечеря на дечковците

Дева-Ко, Hug  bouquet имаш срахотен талант,и мен си ме пропуснала в стихотворението,но карай и аз не ти се сърдя Joy

# 275
Коте, нямаш ли път към Добрич?......ама наистина са им много хубави обувките/а доколкото разбрах в завода и цените им са добри/........или  пък ако имат магазин във Варна/предполагам,че има/.......

# 276
  • София
След намесата на модератор, сега е време за лекции - какво гласи правилника, какво значение има думата "форум", разликата между избирателно и диагонално четене... чудно е какво следва... дали пък не е време публично мъмрене пред строя?!

Изглежда предупреждението на Хера не ви е трогнало особено, щом не спирате да разисквате темата в тази отчетна. Препоръчвате да се водят лични словестни битки на лични, ама пък и ви сърбят ръчичките да си размахате вездесъщото мнение и тук, та придворните поне да ръкопляскат. Е как да не ми е смешно?!
Затова няма да се подхлъзвам повече да си защитавам позицията тук - който иска да ми каже нещо или е насъбрал негативно отношение към мен и има нужда да си го излее, нека да ми го напише на лични. Приемам различното мнение, но не и недомлъвките.

Коте, да точно кремчето на Aven 40 фактор взех (за чувствителна и склонна към алергии кожа). От една седмица мажа Ени и засега няма проблем. Но то нали и нейната кожа е малко по-екзотична, сиреч малко по-тъмна и добре се погажда със слънцето засега Wink

За обувките - бях решила да взема малко по-отворени, тип сандали. Но след мерене на няколко модела днес, накрая се спрях на едни затворени на "К и К".  Сега съм оставила Ени да се запознава с тях - дъвче им връзките и подметките. Надявам се да й омръзнат скоро, че като ходим навън да не ги лапа.

# 277
на бързо, включване и от мен  Wink днес бе страхотен слънчев ден  Laughing
Чудесна среща с Бътерфлайка и Вики, по моя вина изпуснахме тази с Млечко и Алекс, но ще се реваншираме.
Ето и снимчици:

http://images16.snimka.bg/002672457.jpg
http://images16.snimka.bg/002672458.jpg
http://images16.snimka.bg/002672501.jpg
http://images16.snimka.bg/002672502.jpg

Вики, преоткрива сянката си Simple Smile
http://images16.snimka.bg/002672503.jpg

http://images16.snimka.bg/002672504.jpg
http://images16.snimka.bg/002672505.jpg

Пловдивските мами - слънчеви мами  bouquet
Коте, и ти гледам си с Чиполино POOKY, доволна ли си? Аз както писах вече, хич не съм. Целувки за Тея  Hug

Таталина, дай ги тез обувчици да ги видим. А за крема пита, ползвам AVEN 50+, но е ужасно мазен и твърде неподходящ за моята мазна с разширени пори кожа. И тъй-като се напазах в 10, едва ли е било достатъчно 1 намазване до късен следобяд. Може би трябваше още веднаж да се намацам.

Препоръчайте ми, моля ви не толкова мазен слънцезащитен крем. Мерси   bouquet
до утре. хубава вечер    bouquet

# 278
  • София
Анни, много слънчеви и весели снимки. Явно срещата е била готина Simple Smile Големи сладури са малките мъже, пу, пу!
Слънцезащитният крем за който вече писах е точно такъв, какъвто ти трябва - Exfoliac 25 фактор - за мазна и склонна към акне и черни точки кожа. Има лек матиращ ефект, не е много тежък, размазва се добре и предпазва от запушване на порите. Козметиката е медицинска и е с лечебна цел. За сега съм много доволна. Ама каква реклама му направих само... Wink
Обувчиците на Ени ще ги снимам утре и ще ги покажа.

# 279
Люба, за съжеление нямам път към Добрич,но ти коя фирма имаш предвид newsm78 да ги потърся тук?
Таталинка,  и аз искам да видя обувките на Ени,защото и аз си мислех да взема нещо по-отворено/като това дето беше показала ти на едни снимки/ newsm78
Анни, моята количка е на Кенгуру,но е идентична с Пукито на Чиполино,а иначе за мен беше важно количката да е лека и да се сгъва на чадър,за да се побира в багажника на колата,така че тази ме устройва,а и евтина и мога да я троша по разбитите ни улици Peace
А крема ,който ти си взела на Авен е за суха кожа,затова не се чустваш добре с него,има същия но е емулсия, ,а не крем, и той е за мазна кожа,казвам ти това,защото предното лято направих същата грешека като теб,иначе тази козметика е на много високо ниво Peace

# 280
Анни, Пеперудке направо благородно ви завиждам. Страхотни сте, моног добре изглеждате и двете и малките юнаци са много пораснали. Много целувки от нас за вас   bouquet  bouquet  bouquet
Тинтири- Минтири, радвам се, че нещата при теб се оправят Simple Smile Пожелавам ти много здраве и щастие. И Иванна имаше много хрема без други неща и няма зъби. И аз незнам какво е това ама й мина и сега е добре. Надявам се скоро и при вас да отминат сополките  Praynig
Аз само не разбрах защо продължава всичко това, нали стана ясна позицията на всеки.
Лека и спокойна вечер на всички.

# 281
Аз съм също с количка POOKY на чиполино и съм страшно доволна!

# 282
Анни,чудесни сте и вие и дечковците.....радвам се,че и Бургаските мами се събрахте/друго си е на живо-нали Wink/

Коте,в завода в Добрич/доколкото знам това е бившия завод за детски обувки/ шият на ишлеме обувки на Primigi,Lumberjack и  Mnimen и част от тях се пуска за вътрешен пазар/или просто определени магазини имат тая чест/...но цените им са доста приемливи,а качеството е страхотно/аз съм купувала от Пловдив и съм много доволна/...но за Варна-честно казано незнам дали имат представител.......

# 283
  Здравейте ,отново!!!Влизам само да ви покажа какво направи малката разбойничка днес .Само се надявам да й няма нищо,че незнам.....Изяла е доста шоколадови бисквитки .. Joy
а за омазването #Crazy сами виждате Mr. GreenЛека и спокойна нощ  bouquet

# 284
Люба, досега не съм попадала на тези марки обувки,но сега ще се оглеждам за тях.Тенкю за инфото, Hug пък ако идваш на море при нас ще донесеш някой чифт от Пловдив Joy
Анни, сега видях снимките,страхотни сте Hug
Меца, колко време е била сама Усмивката ,та се е налапала с тези бисквити #Crazy ,не беше ли тя с алергия към белтъка на млякото или бъркам newsm78 ,дано нищо не и стане Praynig ,макар че вече не са малки,но все пак е шоколад Naughty
Лека и спокойна нощ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт