Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 498
  • 312
  •   1
Отговори
# 45
  • на брега на Дунав
Много са ви сладки дечицата на всички и страшно много порастнали.
Дани миличка голяма виртуална прегръдка от нас. Винаги след много скръб идва и много радост, така че дерзай скоро Ади ще е наред и всичко ще остане само в спомените.   Hug. Зори честита ви месечинка със закъснение, честито и на Ади също.   bouquet.
Butterfly  пожелавам ви все пак да намерите начин и да се поразтушите с половинката на някое хубаво местенце.
А, Дидка всички яйчица си залужиха овациите включително и твите  Hug. Все пак най-важното е старанието и мерака, а всичко правено с много желание става хубаво.
Лек ден ви пожелавам на всички.

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 09:51 от КорНиШонка

# 46
  • Den Haag
КорНиШонка  Hug благодаря ти мила   bouquet
ДИдка БГ БанДИТКа много са ти хубави яйчицата, а и малкия юнак много пораснал като Херкулес е станал  Peace
Показа се слънчице, може да ни огрее разходката  Party

# 47
Здравейте мили момичета !  Flowers Sunflower
Празниците свършиха - засега  Wink , но хубавото време не  smile3531 заради  което съм много щастлива и настроението ми е добро  Laughing
Момичета по повод хубавото време и силното вече слънце искам да ви питам вие какви кремчета -слънцезащитни ще ползвате за бебоците. За Мустела чух лоши отзиви ..странно , но факт  newsm78 , мислех си за Себамед или Бюбхен , но наистина не съм ориентирана и освен това ми се иска да си взема такъв за след годинка , защото са скъпички и няма смисъл от два броя .
Искам също така да предупредя тези , който ползват за готините емотикони руския сайт 33b.ru че оттам ми се "лепи" един вирус пиша го на български - Кей Логър , чиято подла задача е да възпроизвежда написаното от вас на клавиатурата за онзи   , който го е качил.Общо взето не е безобиден и ако имате важни неща и ненадеждна антивирусна внимавайте. NaughtyНе се знае каква точно информация е настроен да чете  hit
Ади имаш виртуална прегръдка от мен !
 Ами за сега това е от мен.Целувки ! Kissing Heart

# 48
Здравейте и от нас момичета.
Много сте изписали, отивам да ви прочета smile3529
При нас нищо ново за сега. Мъчи ни здраво левия горен зъб, дано скоро пробие.
Вили много благодаря за инфото Hug Аз още не съм пипнала вирус от този сайт, ама и скоро не съм го ползвала.

Май всички сте на разходка. Само аз ще си вися тука, ама така е като съм на работа...

До после lovekiss сега отивам три страници по-назад да изчета..

# 49
  • София
Здравейте и от мен. Влизам да питам нещо. Ей сега отворих снимка.бг и какво да видя няма ми албума на детенцето, както и някой други!!! Някой да знае нещо?

# 50
 newsm51  Здравейте на всички мами!!!!Надявам се да сте изкарали едни страхотни празници,нашите бяха такива,нали си бях при мама!!! smile3503Малката така лудя,че свят им се зави на всички smile3521Ще ви пратя и снимчици.За албумите в снимкабг-на мен ми липсват само няколко снимки ,но не знам защо no  ОХХХХ и аз искам на почивкааааа,ама мъжо много работи и ццццц,чак лятото Weary Това е от мен за сега,по-късно пак ще се включа,че навън ще ходим със зверо 1stroller

# 51
ей момичета нашата Духи-Пухи има Рожден Ден днес.

Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар!

smile3525 baloni bdbaloni

# 52
здравейте майчици.ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ .Отдавна влизам в форума ви и чета интересни нешта.Сега се престраших и аз да пиша,само ако вие удобрите.Казвам се Валя.Родих на 21 юни, в 12 55ч, в Шейново със секцио.Тежеше 3450нг. и 51см. На  петия час го преведоха в педиатриата на бул. Нестеров с вродена инфекция на горните дихателни пътища---плевмония.Изписаха мен на петия ден  да се възстановявам в къщи,а него след 21 дни през началните от които незнаехме дали ште оцелее.Сега е живои слава богу здраво дете,което расте  палаво жизнено енергично и искам това да го споделям с вас.Стига да ми позволите да го правя и да не преча.Благодаря.                                                                                             

# 53
  • на брега на Дунав
Валя добре си дошла мила. Разбира се, че ще те приемем в агитката  Hug

# 54
благодаря ви много newsm51

# 55
  • София
Добре дошла, Валя. Доста ти е минало през главата, дано за в бъдеще всичко бъде ок.

# 56
 Здравейте!
Deva-Cowelcome!
Ние днес си дойдохме от гостуването при бабите. Аз вместо да се чувствам отпочинала съм като парцал, много ме изтощава събирането и разтоварването на багажа Sad Sad.
Надявам се да сте прекарали весело празниците и ви пожелавам много, много здраве!
Честит рожден ден на Духи-Пухи /макар, че не съм сигурна дали още чете нашите теми/! Пожелавам й много здраве, щастие и сбъднати мечти!

# 57
Здравейте и от мен!Не съм се покрила,ама от шетане и моткане по улиците време за комп не остава.....
Аз съм скапана от празнуването/и да си призная мразя празниците-особенно тези които са свързани с чистене,готвене и миене на чинии/......отделно дето по стечение на обстоятелствата прекарахме Великден-а със свеки/предполагам вече съм споменавала какви мили чуства прехвърчат помежду ни Mr. Green/....,а от днес съм и без мъж/т.е. само с двамата невръстни/...работа/слугинска/колкото щеш...амча пусто немога да не се отчета.......
Добре дошла на новата мама Дева,но аз не разбрах как се казва малкия юнак  welcome
Честито и на всички месечковци/от последните дни/ newsm67
И на мен албумите в снимка Бг не ми се отварят-но при мен излиза надпис,че е поради обновяване на техниката...../не ми излизат и постнатите снимки с яйцата и децата....и аватарите на вякои от вас/
Сега,обаче Ивчо се наспа и ви оставям до следващото му заспиване......и ви черпя една снимка от тия дни

# 58
Добра вечер на всички!
Чудни снимки на яйца ,козунаци и помощници сте постнали,напълнихте ми душата Laughing
Аз нямам много време за компа напоследък,или уча с батито или сме по улиците,ако някой ми виде къщата Shocked,ама това да е проблема Peace
Надявам се темичката да се раздвижи сега,след празниците, че ми липсваааате Hug
Deva-co добре дошла Hug ,напиши повече за твоето съкровище,може и да пуснеш снимка Peace
Лека и спокойна нощ Grinning[/colo
r]А ,сетих се Вили, и аз съм в чуденка какъв крем за лице с фактор да взема за Тея,дори си мислех за Мустела,ама ти ме хвърли в размисъл Thinking какво точно си чула за него newsm78

# 59
Здравейте момичета!

Аз в последно време не съм се разписвала, но това си е от мързел ( малееееее как не ме е срам да си призная). По цял ден сме по разходки ... по празниците се счупихме от гостита... абе добре си прекарваме.
Напазарувах много  дрешки на принцесата и сега им се равам много... по няколко пъти на ден я преобличам и ако не ме мързи ще я наснимам със всички тоалети за да ви се покажем.
Бяхме на консултация о равносметката е 300 грама ... не е порасла на ръст.... друго какво да кажа... абе всичко е наред и това ме радва.

През уикенда ще съм на сватби .... в събота на един приятел на мъжа..... а в неделя на църковен брак на сестрата на мъжа ( там сме кумове) и после баш сватба ще си има с тумба - лумба Simple Smile
Майка ми ще вземе Бубата от петък и ще си я взема в понеделник.

хайде лека нощ милички!

ДОбре дошла на новата мама!

Общи условия

Активация на акаунт