И аз не съм от много често пишещите, но съм във форума почти от началото на бременността и ви чувствам доста близки. Не знам дали аз съм ви приятна, но доста пъти съм намирала подкрепа и добри съвети тук, за което съм ви благодарна на всичките
. Не ми се иска да се караме, а да споделяме как растат дечицата ни. И дори и да не пиша често, чета всички постове и ако не съм отговорила на някое питане, то е било защото съм нямала информация по въпроса, а не защото не съм го прочела.Сега за новите въпроси на които имам отговори:
За праха - ползвам Сано максима и Тео бебе съм ползвала и от двата съм доволна. Това което съм сигурна обаче е , че трябва да се ползва бебешки прах поне до 2-3 годинки, защото им е много нежна кожичката, а и другите препарати са силни.
За обувките на Капчица - ние пробвахме едни такива, но не ни ставаха на "ширина" и предпочетохме да вземем на Колев, така че Поли ако ви са по-пухкави крачетата се насочете към друга марка. Или просто задължително ги пробвайте.
Deva-Co, много е свежо, но мен си ме пропуснала нещо, но не ти се сърдя
Rosi 45,

Ние се отказваме за сега от детската кухня, защото моето диване не ги яде манджите. Сега ще се опитам да и й готвя, да видим какво ще стане. Дано да прояде някакви манджи, иначе с кашите, АМ и плодовете нямаме проблеми, но зеленчукови и месни пюрета или манджи не ще и да види
Дано да го отмине този период

Аз от другата седмица се връщам на работа в офиса, малко ми е притеснено и тъжно, но се надявам да свикна. Иначе Руми много добре приема детегледачката, сутрин като дойде такива усмивки й раздава, все едно я е гледала от както се е родила

Това е за сега от нас. Приятен ден!

Мисля ,че и Таталина беше купила такъв,ако не греша,ти доволна ли си от него?
,защото аз купих едни такива ,на външен вид хубави и много удобни,обхващащи глезена,но след като я събуя и крачетата са мокри и затова отидоха на боклука и сега птново съм в чуденка
Някоя мама от Варна виждала ли е някъде качествени обувчици,но да има малки номера,защото ние носим 17 номер.
имаш срахотен талант,и мен си ме пропуснала в стихотворението,но карай и аз не ти се сърдя

сами виждате