Модни консултации - 79

• 25 857
  • 254
  •   1
Отговори
# 15
На мен Rat & Boa ми изглеждат като плажни рокли, тънки и прозрачни са им материите. Иначе , моделите и десените много им харесвам.

# 16
  • София
На мен Rat & Boa ми изглеждат като плажни рокли, тънки и прозрачни са им материите. Иначе , моделите и десените много им харесвам.
Да, доста са разголени и провокативни, но са интересни и материите са хубави. Е, малко са преекспонирани заради това, че бяха доста insta популярни. Но поне е нещо различно от масовките Zara и сие, с които всеки втори се е пременил Simple Smile Аз лично много се дразня като си купя нещо и да срещна още 1000 човека със същото. Но пък има хора, които това търсят.. Шарен свят!

# 17
Да, красиви са им десените  и излизат много хубаво на снимки, от там и популярността в инстаграм. Ако бяха и подплатени по-биха оправдали пазарната си цена, сякаш.

# 18
Шоколадка, Реформешън от Щатите ли идват или от Европа? Харесала съм си от доста време няколко рокли и все ме спира психологически доставката, ако реша да връщам нещо.

# 19
  • София
Шоколадка, Реформешън от Щатите ли идват или от Европа? Харесала съм си от доста време няколко рокли и все ме спира психологически доставката, ако реша да връщам нещо.
От Европа и доставката е free Simple Smile Връщането предполагам, че е лесно, досега не съм.

# 20
Reformation са моите хора, обърках ги вчера в бързината

Това че идват от Европа е идеално, прочетох че таксата за връщане е 7 евро.

Отговарят ли размерите сравнени с други марки?

# 21
  • София
И аз така си помислих Simple Smile
Отговарят си според мен. Аз съм много слаба и нося 32 или 34 от френските марки. На Reformation съм 0. Зависи от модела, но като цяло си отговаря, въпреки, че са американска марка Simple Smile

# 22
  • София
Копринени рокли съм виждала в Elizabeth и Credo също, но не са мой тип. В Мелини бях тръгнала веднъж преди много години да видя какво има в магазина, и вътре видях Емилия Масларова да се фръцка и продавачките се суетяха около нея. Реших да пропусна.

# 23
  • София
Аз съм силно предубедена към БГ марките и дори не ги и гледам. Може би не съм права, но това си е мое убеждение Simple Smile
Сетих се за още една марка, която много харесвам - Iro Paris. Имат страхотни рокли, а палтата им са номер едно за мен. Като стил много ми напомнят Saint Laurent - хем изчистени и класически модели, хем с вкаран някакъв модерен елемент. Материите и кройките са много изпипани, а цените са доста по-приемливи от тези на YSL. Могат да се намерят чудесни неща в Best secret и Outnet.

# 24
Привет! Тотално объркана съм от номерацията на кецовете и сникърсите на Guess, и по - конкретно на модела Guess Carey. Реших да си ги купя точно, когато свършиха навсякъде. Случайно ги намерих в един - единствен номер - 39 - ти и веднага ги поръчах. Аз нося и 38 и 39, стелката ми е 24, 5 см и най ми е идеален номер 38, 5, който обаче го има само на Nike и подобни. И то хубаво, ама 39 на Guess май ми идват големи. 38 пък май ще са ми малки. Почнах едно ровене и търсене на номерации, навсякъде информацията е различна и противоречива обаче. Ще съм много благодарна, ако някой ги има да ми каже точно на каква стелка отговарят двата номера, защото съм в голяма чуденка дали да ги връщам или не?

# 25
Привет! Тотално объркана съм от номерацията на кецовете и сникърсите на Guess, и по - конкретно на модела Guess Carey. Реших да си ги купя точно, когато свършиха навсякъде. Случайно ги намерих в един - единствен номер - 39 - ти и веднага ги поръчах. Аз нося и 38 и 39, стелката ми е 24, 5 см и най ми е идеален номер 38, 5, който обаче го има само на Nike и подобни. И то хубаво, ама 39 на Guess май ми идват големи. 38 пък май ще са ми малки. Почнах едно ровене и търсене на номерации, навсякъде информацията е различна и противоречива обаче. Ще съм много благодарна, ако някой ги има да ми каже точно на каква стелка отговарят двата номера, защото съм в голяма чуденка дали да ги връщам или не?

Форума и да ви намери size chart, това с какво ще помогне точно? Обувка се носи по удобство, а не защото сте се вманиачила по даден размер. На Guess обувките им са умалени, абсолютно всички го знаят, с половин до 1 размер. Модела, който споменавате е и от текстил, на първото пране (ако избщо издържи дотогава) ще се свие още. Аз бих оставила 39 размер, и бих си сложила допълнителна стелка (от Лили или ДМ) да ми обере луфта, ако има такъв.

# 26

Форума и да ви намери size chart, това с какво ще помогне точно? Обувка се носи по удобство, а не защото сте се вманиачила по даден размер. На Guess обувките им са умалени, абсолютно всички го знаят, с половин до 1 размер. Модела, който споменавате е и от текстил, на първото пране (ако избщо издържи дотогава) ще се свие още. Аз бих оставила 39 размер, и бих си сложила допълнителна стелка (от Лили или ДМ) да ми обере луфта, ако има такъв.
Благодаря ви за отговора. Не съм се вманиачила по даден размер, просто не знам дали съм за 38 - ми или 39 - ти номер на дадената марка, защото по принцип съм 38, 5. И ето вие казвате, че са умалени, но в obuvki.bg примерно изрично е упоменато, че са уголемени. И от там идва и объркването ми. Знам, че една обувка на първо място трябва да е удобна, а и както казвате може би ще се свият при пране, затова въпреки, че имам луфт отзад на петата, мисля да оставя 39 - ти номер и да не рискувам да издирвам по - малкия.

# 27
За рокля за сватба - препоръчвам Daphne.
Много от моделите им са подходящи за точно такива официални поводи, а и не са твърде скъпи.

За ежедневието си (работа и излизане) нося Tom Tailor. Доволна съм от съотношението цена/качество.
Когато искам нещо по-цветно и разлино - Desigual.
Понякога купувам и нещичко от H&M, но само определени базови дрехи.

# 28
Много ми харесва червеното палто от уводния пост. Не бих носила такова лесно. На същия принцип се сдобих със змийски кожени панталони. Счупих кичомера, но ми харесаха и стоят добре. Ще им мисля фина блуза или пуловер в сиво, ако се осмеля да ги нося.

# 29
Аз не оставам без кожен панталон/пола в змийски/кроко принт.
Никак не ги слагам в кич графата.
Примери, които харесвам:

В червено бордо:

Cavalli е цар на анимал принтовете и въпреки че понякога прекалява, и той не ми е кичозен.

Общи условия

Активация на акаунт