Модни консултации - 79

• 43 258
  • 408
  •   1
Отговори
# 60
Гери, твоите предложения ми идват твърде изрязани и провокативни, но е възможно да се харесат на друга дама.

# 61
  • София
Стават като за Инстаграм Simple Smile
Фотошопът си личи, не е нужно да си експерт Wink

# 62
Все пак си мисля, че са близки до твоя първоначален модел

Но най-важното е да се чувстваш комфортно.

# 63
За малък бюст най-добре стоят триъгълници без или с минимално подплатяване

# 64
  • Street of Dreams
Аз съм с малки гърди и тази година например нося bandeau bikini. Не са разголени, нямат подплънки и неудобни банели, въпреки това дават визуален обем, събират и повдигат гърдите, без никакъв дискомфорт или разместване. Вътре имат само меки, тънки чашки.

https://www.otto.de/p/venice-beach-bandeau-bikini-top-summer-mit … ationId=567197903

# 65
Аз съм с малки гърди и тази година например нося bandeau bikini.

И аз съм с малък бюст, но никога не съм пробвала и не съм си купувала горнище на бански от такъв модел. Май си мисля, че на моя тип фигура не стои много добре, защото имам дълъг торс. Тази година си избирам цял бански.

# 66
  • Street of Dreams
Аз съм с малки гърди и тази година например нося bandeau bikini.

И аз съм с малък бюст, но никога не съм пробвала и не съм си купувала горнище на бански от такъв модел. Май си мисля, че на моя тип фигура не стои много добре, защото имам дълъг торс. Тази година си избирам цял бански.
Аз пък си мисля, че целият бански само ще подчертае дългия торс. Просто пробвай Simple Smile

# 67
Аз съм от другата страна - с голям бюст  и имам малко коремче . Купих си този бански и се чувствах комфортно. Горнището го носих повече от долнището - с къси бели панталони или мини пола и бяла разкопчана ленена риза .
.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 16:26 от •MERA•

# 68
Страхотен е банскиятMERA•
Може ли линк?

# 69
  • Бургас
Аз също съм с  малък бюст и най-много се харесвам с горница тип бандо. Бялата горница на Гери, също мисля, че би стояла добре.Имам и коремче. Харесвам се с по-прибрани модели долници.

И на мен много ми харесва последния показан бански, но точно този тип отвори за малък бюст не са много подходящи.

# 70
Страхотен е банскиятMERA•
Може ли линк?

Благодаря , Аня и аз много си го харесвам. Ето и линка : https://www.karenmillen.com/BKK22500-148-37.html . Не знам , обаче, дали може да се поръчва от България. Има го и в цвят корал.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 16:27 от •MERA•

# 71
За малък бюст нещо такова

За бански би било неудобно, а и може би смешно да се залага на чашки с големи подплънки, защото ще си личат и ще пречат.

Принципът е - повече плат за горнището и по-малко за долнището, за да се постигне баланс.

# 72
Връщам се към змийската тематика. Една поля, която ми излезе днес.

# 73
Имам много близка до змийската пола на последната снимка, нося я както е стилизирана на модела плюс черно сако.

За малък бюст бандо не винаги стои, а и на мен не ми харесва какъв тен придобива човек

# 74
За тен бандото е най-подходящ - няма презрамки.
Аз имам притеснения само дали се задържа при силни вълни (независимо от големината на бюста).

Общи условия

Активация на акаунт