Модни консултации - 79

• 43 669
  • 416
  •   5
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Аз съм от тези без никакъв бюст.
Нося такива.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Гърди и корем на едно ниво, задните части все едно са взети от някоя пищна латина/не е хвалба/

# 76
За малък бюст най-добре стоят триъгълници без или с минимално подплатяване
Подкрепям. Аз само такива нося и много се харесвам с тях. Напоследък си падам по gingham десен. Ето това ми е последното горнище:

siska79, много готина шапка!

# 77
  • Велико Търново
Ал, права си, обаче аз лично не обичам да имам "разлики" и тези модели изобщо не ги заглеждам.

# 78
  • София
И аз съм от магьосничките (дето като си вдигнат ръцете и няма нищо Joy). На мен също са ми най-удобни триъгълните и тип бандо (като на siska79). Подплънки не ползвам, понеже бавно съхнат и не ми е удобно. Пък и кого да заблуждавам? Важното е, че аз си се харесвам и ми е комфи Stuck Out Tongue

# 79
  • Бургас
Ал, права си, обаче аз лично не обичам да имам "разлики" и тези модели изобщо не ги заглеждам.

И аз. От години предимно бандо-та нося.Не ми се е случвало да падне банския от вълни. Повечето си имат презрамки, ако се налага ги слагам. Даже и за двора гледам да съм без презрамки или тънки за да не получавам разлика.

# 80
Когато по принцип правя избор си поставям дилемата: съответното "нещо" как ще стои в единия, и в другия случай.
Т.е.
1. Триъгълниците биха стоели по-добре при голям бюст. Деколтето между триъгълниците ще се запълни с плът и няма нужда от допълнително моделиране.
2. Банските, които показах ще стоят по-добре при малък бюст, защото оформят много добре, повдигат отдолу и стегнатия (по природа) малък бюст изглежда още по-спортен и изваян. Големият бюст ще прелива и ще стои too much.
3. Бандото е универсален - би стоял и на малък, и на голям.
Тези размисли ги възприемам като правило, разбира се, има и изключения.

# 81
GeryGG, всичко стои по-добре на по-голям бюст, освен ако не е наистина твърде голям.

А и между А и F има много размери.

Според мен основното, което трябва да се постигне при S размер горна част и M размер долна част, е визуално увеличаване на обема горе и намаляване долу. При по-"тежка" долна част дори и при леко коремче, както беше споменато, бих заложила на по-изразяно долнище и с риск да не се получи хубав тен на по-обемисто откъм покриване горнище.

Целта е балансиране и секси усещане Grinning

# 82
GeryGG, всичко стои по-добре на по-голям бюст
Не съм много съгласна...
По модните подиуми ще видиш повече малки и средни размери.
Големият бюст е красота, но и малкият не е за подценяване.

# 83
  • София
И аз така мисля. Никога не съм имала проблем при избор на бански с малкия ми бюст. Дъщеря ми е с голям и далеч не всичко й стои и става за носене в реалността. На снимките в сайтовете е друго.
А и от бюст до бюст има огромна разлика. Едно е голям естествен и, подчертавам, стегнат (сиреч млад) и съвсем друго - голям, но увиснал. И трето - голям и силиконов.. Тъй че не всичко е черно и бяло Simple Smile
А за подиумите е логично, тъй като моделите са слаби и е доста рядко да са надарени в тази област. Все пак са "мазнинки" Stuck Out Tongue
П.П Голям бюст не означава непременно хубав. Важна е също и формата и състоянието му.

# 84
Моделките от подиумите никога не са били точно пример за красиви форми и женственост - повечето са ходещи закачалки. И ако вземем тях за еталон за красота, съвсем малко жени биха се вписали в графата по-високи от 1.80 м.

Съгласна съм, че големият бюст невинаги е стегнат и хубав. Но в сутиен винаги бие по-малките. Да не забравяме и, че това, че един бюст е малък, също автоматично не означава, че е с хубава форма, ако изобщо формата се забелязва или че малкото там не увисва. Всъщност по мои наблюдения точно малките бюстове увисват по най-кофтия начин.

# 85
Големият бюст винаги е по- добре от малкият.

# 86
  • FRANCE
Ба, жената иска съвети за малък   бюст, някой почва да и обеснява как грозно увисвал и големият бил по-хубав . Flushed

А иначе по темата, ако са по-разделечени гърдите (физиологично),  може би бандо ще стои по-добре. Ако няма тази особеност, бих заложила на триъгълници. Приятна ваканция Nature Sunny

# 87
  • София
Големият бюст винаги е по- добре от малкият.
Е според мен пък не е. Така че не е винаги Simple Smile

# 88
madame, хайде, по-спокойно. Съвсем по темата си пиша.

И ShokolaDkaa тръгна да се обяснява, че големият бюст увисвал, а малкият бил стегнат. Което няма как да не се контрира.

И в случая никой не се коментира въпросната съфорумка, нито която и да е друга. Не знам защо толкова лично наскача.

Аз, като не съм с малък бюст сега, трябва ли да се чувствам засегната от останалите коментари да попитам?

# 89
Това с увисването си е чиста генетика, даже не е до грижа и начин на живот.
В младите си години винаги се комплексирах от малкия си бюст , докато сама не осъзнах , че съм в грешка.
На 50 кг и фина костна структура съм точно за едни силиконови дини.
Не съм съгласна, че горнище с триъгълна чашка е за голям бюст, особено ако е естествен, както и  с твърдението, че трябва да има повечко плат .
Ето това горнище с леки подплънки също ми е в услуга, самият плат е по- релефен, дава обем , има повдигане чрез връзката зад врата, много по- добре изглежда при мен от бандо, твърди чашки и т. н. Широката основа ми е екстра, понеже съм и с раздалечен бюст.

Общи условия

Активация на акаунт