Модни консултации - 79

• 44 172
  • 428
  •   6
Отговори
# 105
Момичета, с каква горна дреха, обувки и чанта бихте комбинирали тази рокля. Зеленото е по-ярко отколкото изглежда. Материята е плътна, не знам дали се вижда добре на снимката.

# 106
Chris, дай повече информация за какъв повод ще се носи, на какво място и т.н.

# 107
  • Бургас
За лято - шал
За зима - риза или поло блуза отдолу

# 108
Тренчкот + обувки на среден до нисък широк ток в бежово.
С черно също ми харесва,
..но съм съгласна, че зависи къде ще се носи. Simple Smile

# 109
Благодаря ви за предложенията! Купих я, не знам къде ще я нося:blush: Малко е къса за работа. Може би за излизане вечер... хареса ми зеленото и воалчето долу.

# 110
За излизане вечер според повода и настроението :

Сребърното може да се замени със златно и нюд. Сандалите могат да се заменят със стилето или елегантна равна обувка тип “балерина “.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 19:09 от •MERA•

# 111
Любим цвят ми е за рокли. С бели затворени обувки или сандали също ще стои свежо.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 19:54 от Аня

# 112
Aня, прекрасни обувки 😍 и с бялото сако подхождат. Със златния акцент може да се комбинират и бижута.

# 113
За излизане вечер според повода и настроението :

Сребърното може да се замени със златно и нюд. Сандалите могат да се заменят със стилето или елегантна равна обувка тип “балерина “.
Уоу, страхотни визии, много благодаря! Във всички се харесвам🥰

# 114
•MERA•,
Коя е програмата или приложението?

# 115
•MERA•,
Коя е програмата или приложението?
ChatGPT, но не винаги работи по този модел.

# 116
Момичета, с каква горна дреха, обувки и чанта бихте комбинирали тази рокля. Зеленото е по-ярко отколкото изглежда. Материята е плътна, не знам дали се вижда добре на снимката.
Зелена рокля стои много хубаво с дънково яке /син деним/. Не намирам точна картинка, но примерно:

Чанта и обувки е трудно да препоръчам, защото не зная какво носиш и имаш. Сандалите, с които си на снимката много подхождат на роклята.
Цветово се съчетава много добре и с кафяво:

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 03:43 от Sweta

# 117
Аз бих добавила и червено.
Това зелено ми харесва как се съчетава с червено.
С моряшки принт така да кажем също.
Имам лятна зелена рокля и я нося с червена чанта и тези сандали.

# 118
Имам подобна като кройка рокля рязана бродерия в такова зелено с бяла подплата.
Много ми харесва с цикламени, фуксия, лилави или оранжеви чанта/ обувки. Получава се свеж контраст.

# 119
Здравейте, някой може ли да препоръча от къде мога да си купя сутиен, който да си е нормален сутиен, но отзад гърба да е безшевен, т.е. да не се впива в гърба и да излиза кожа, ако ме разбирате Grinning като напиша безшевни сутиени ми излизат тези спортните като бюстие, но аз търся да си е нормален сутиен с твърда чашка, изрязан и всичко, просто отзад да е безшевен

Общи условия

Активация на акаунт