Модни консултации - 79

• 44 144
  • 428
  •   4
Отговори
# 405
И аз имам от комплектите на Карма, и на мен ми харесва. Топли доста и материята е хубава.

# 406
Благодаря дами! 😘
Тюла няма да е много плътен и бухнал, ще ходя с горната част да пробвам и с все бижута и обувки, за да не оплесками дължината.
Признавам си, че искам да мина максимално бюджетно 🤗

# 407
Цената няма значение. Важен е резултатът. Подобна визия е ефектна и напълно подходяща за повода. Действай смело, особено с късата дължина - имаш отгоре прикритие Grinning под формата на тюл. Сигурна съм, че ще се чувстваш комфортно.

# 408
Здравейте, в търсене съм на мъжко кожено яке (от естествена кожа). Имате ли магазин, който можете да ми препоръчате?

# 409
Здравейте,
Търся РокляТА за коледно парти с колегите.
Това, което повечето ми приятелки ме съветват - да е бодикон, прилепнала и къса до над коленете.
Имам хубав бюст, който бих искалада подчертая. Но имам и коремче да го подпира, та не знам за прилепнало Grinning

Във физически магазини с нищо не се харесвам. Имаше някакви компромисни, но наистина искам да е Уау.
(Ама ако може цената да не е твърде уау, ще се радвам много).

Моля за идеи.  Hug
(*редактирано)

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 15:10 от Рошличката

# 410
Как за коледно парти на фирмата прилепнала и къса бодикон?
Точно обратното да не ви обсъждат после цяла година. Бюст какъв имате, също не е мястото да се показва.
Черна или цветна красива рокля може права около коляното, може разкроена, но без деколтета големи, ще ви направи неотразима. Пайети и блясъци също са ок, но без да са ултра къси.

# 411
То с такива приятелки врагове не ти трябват. Не е добър съвет късо и прилепнало + колеги.
Добра идея е да се съобразиш с обстановката. Може би, ако споделиш повече за нея, ще получиш повече насоки.

Рокля и елегантни обувки е почти сигурно добра комбинация

# 412
Оффф, карате ме да се замислям сега. За моето фирмено Коледно парти съм приготвила само една диадемка с еленови рогца. Иначе нормални дрехи - дънки, пуловер.

# 413
Е, не къса до под дупето. Но над коляното се имаше предвид.

Обстановката  - ресторант на хотел. Казали са ни дрескод - официален за едната вечер. И точно за нея търся рокляТА.

Не искам да си извадя бюста на показ, но нещо, което да го подчертае  - да. Това харесвам в себе си, за разлика от корема, например. Затова го споменах.

дописвам: Миналата година масово жените са били с "малка черна рокля" около коляното.
Честно казано, придпочитах да не е черна. Даже червена гледах, но "моето" червено е малиново и не намирам.
П.п. Една мацка е била с дълга до земята рокля, телесен цвят, с бродерия от пайети. Ето това ми е "уау", но такава дължина не е моята.
Колкото снимки с нещо разкроено показах, толкова никой не ме хареса на тях. И мъжки, и женски мнения бяха "не, за теб трябва тясно".

# 414
Най-много да се изложите с късата бодикон рокля с деколте....
На фирмени събития не е мястото човек да подчертава телесните си дадености.
Има Уау рокли и до под коляното

# 415
  • Street of Dreams
Тя нищо не е казала за деколте, а че бюстът е това, което си струва да се подчертае, а коремът да се прикрие. Няма нищо лошо, нормално описание на физиката.
Бодикон роклите обаче пристягат не само корема, но и бюста и ако е по-изрязана отгоре, може да стане вулгарно. (аз съм с малък бюст и при мен никога не е вулгарно, хихи). Една прибрана рокля малко над коляното може да стои добре - ресни, пайети, ламета за уау ефект, каквото си хареса.

# 416
Едно предложение от мен

Бюстът е подчертан, коремът остава достатъчно прикрит и неочертан.

# 417
  • София
Коремчето се поприкрива с подходящо бельо.
Това зелено нещо на живо и на реален човек няма да стои добре. Аз си бях купила подобна зелена риза за събитие, онлайн. Като я облякох, се отказах веднага.
Не бодикон, но рокли по тялото има стотици варианти, съвсем приемливи за фирмено парти.

# 418
Коремчето се поприкрива с подходящо бельо.
Това зелено нещо на живо и на реален човек няма да стои добре. Аз си бях купила подобна зелена риза за събитие, онлайн. Като я облякох, се отказах веднага.
Не бодикон, но рокли по тялото има стотици варианти, съвсем приемливи за фирмено парти.
Ще съм благодарна за примерни изображения. За рокли.

# 419
Рошличка, виждала съм твои снимки, на теб наистина ти отива модел  бодикон рокли.
Купи си бельо/чорапогащник с лек стягащ ефект за моделиране на корем, бедра ...
Роклята бодикон може да е по свободна, не съвсем плътно по тялото
Нещо подобно, показвам като примерен модел

Като цвят - освен в червено, помисли за златисто или сребристо, да има блясък ....Сложи подходящи обеци - ще си супер и напълно подобаваща за събитието! Hands Plus1

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 15:30 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт