Модни консултации - 79

• 79 062
  • 778
  •   1
Отговори
# 765
Моите кожени якета са повечето на AllSaints, имам и 2 на Mango и едно Mubaa.
Манговските са изненадващо добри за цената на която съм ги купувала, но не могат да бият усещането от кожата на AllSaints. Агнешките са тънки /кожата/ и не са толкова издръжливи на бой, факт.

# 766
Аз харесвам напа и велур, набук - също.

# 767
И аз, много, обаче поддръжката ми е кошмар.

# 768
  • Шоплука
Испанските модни къщи телешкият бокс за нищо го нямат, за това и кожените им изделия са топ.
Манго работят и с овча кожа, имам и от тях такива обувки и са топ.

# 769

На кое - велура? Да, трудна е, особено на светлия.

# 770
  • някъде под слънцето...
Сара отдавна не са това, което бяха преди  четвърт век.Масимо също, те затвориха доста.от физическите си магазини  и са единствени от Индитекс, които имат оутлет.
Последните години  и   Сара  започнаха да правят колаборации,.Обявиха, че вече са привлекли Джон Галиано,за следващата..

# 771

На кое - велура? Да, трудна е, особено на светлия.
Да. Много искам яке от велур, но нося тежки чанти на рамо и ще ми съсипят якето. За обувки пък трябва да внимавам в какво време ги нося, че ако се намокрят, има голям риск да се съсипят и така. Имам няколко чифта обувки с части велур и купувах водотблъскващ спрей, но пак ме е страх да ги нося колкото ми се иска и се губи цялата идея да притежавам велур.

Много компании свалиха качеството на артикулите си - масово. Примерно ми прави впечатление че дънките на СК нямат декоративен шев на джобовете. Всичките им джобове са изчистени. Завършването на вътрешните ръбове също е доста по-опростено.

# 772
Купи си яке тъмен велур - тъмно кафяво, черно, тъмно синьо ... , на умерен риск бордо. Светло просто няма чистене, питай ме как зная Simple Smile Същото важи и за чанти - имах светлосива велур, идеално ми заспа с едни сникърси. Когато при закопчалката се замърси, край - с нищо не успях да изчистя както трябва. Уж се чистеше, но не идеално, после се замърсяваше още по бързо и накрая я изхвърлих.

Последна редакция: ср, 18 мар 2026, 04:19 от Sweta

# 773
  • Шоплука
Велур харесвам много, но за обувки, чанти и колани.
Поддържа се много трудно, последният път купих и шампоан за велур с някаква четка към него - ако е за тъмен става, със светлите са зле нещата, но са много красиви.
Гледам да ги нося само в топло време.

# 774
Не съм си купувала никога такъв тип сникърси, не тия, просто като модел и подметка , удобни ли са, прегъва ли се при вървене тази твърда и дебела подметка?

# 775
Зависи от конкретната обувка. Не са задължително твърди, даже точно тази изглежда от меките даже така като я гледам.
Точно такива нямам, но имам тези
Скрит текст:
които са си наистина твърди и не се прегъват, но пак са удобни за ходене или бих казала не са неудобни.

# 776
  • Street of Dreams
Имам два чифта с формата на показаните от Ран подметки, но от по-твърд материал. Не се огъват, но понеже са извити отдолу ходенето е лесно и удобно - в града. Веднъж обаче бях с тях сред природата по пътеки и камъни и беше ужас.

# 777
  • София
На мен тези ми приличат малко на онези бабешките Walkmaxx от Телешопа, ако си спомняте Joy Има толкова голямо разнообразие, че ви съветвам да изберете нещо друго.

# 778
Заповядайте в новата тема - 80 :
https://bg-mam.ma/t/1863606

Общи условия

Активация на акаунт