Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 25 235
  • 523
  •   1
Отговори
# 30
Аз ходих на "оглед" в този 250к евро/140 кв. Очаквах да е гълъбарник, но все пак бях шокирана. Абсурд и на половината от тази сума да се купи.
От друга стана 300хил евро -за  "нормален" апартамент във Варна вече е някак отгоре психологическата ми граница.

# 31
  • Варна
Спокойствието в апартамента го няма.

Спокойствието във вилните зони го няма.

Спокойствието на село е илюзорно.

Има ли формула и място, където да е тихо и спокойно?

Защото вече и по хотелите е пълно с песове, които лаят непрестанно.

# 32
Simple Smile То и със съседите е преходно. Когато бяха по-млади нашите съседи  и с деца пубери се редуваха нощи с тийн купон и нощи с купон стил 90-те. Спяла съм без проблем и децата и те.   Сега са баба и дядо и е тихо и кротко.
Отделно квартиранти, наследници след тихи и кротки баби и дядовци.. Няма никаква гаранция за нищо  и никъде.

# 33
  • Варна
Когато нищо и никъде не е както трябва, може би нещото, което не е както трябва, е в нас.

# 34
Чудя се тези пломби в Младост с каква ли ликвидност ще са след време...?
Мнение ? Simple Smile

# 35
Мнение ? Simple Smile

По това, което в момента наблюдавам, за съжаление по цени не се различават много от панелите, което ме учудва - все пак тухла, качествено строителство (за военни). Вероятно не се котират заради по-малките спални

# 36
Мнение ? Simple Smile

По това, което в момента наблюдавам, за съжаление по цени не се различават много от панелите, което ме учудва - все пак тухла, качествено строителство (за военни). Вероятно не се котират заради по-малките спални
Благодаря, може ли малко конкретика за спалните?
В момента има пуснат апартамент, който се опитват да продадат явно от година, като цената му е била вдигана- дори началната ми се струва прекалено висока. Но пък местоположението му е перфектно за нашите нужди - има всякакъв удобен транспорт за децата, мъжът ми може по чехли да ходи на работа....
И може би изобщо нямаше да се зачудя ако не беше... цената му, която просто е прекалена за апартамент за тотален ремонт

# 37
  • Варна
Ако се продава от година, сигурно ще смъкнат от цената, ако си поискате. Ние си поискахме и ни намалиха 5%. От поне половин година обявата седеше в имот бг.

# 38
Ако се продава от година, сигурно ще смъкнат от цената, ако си поискате. Ние си поискахме и ни намалиха 5%. От поне половин година обявата седеше в имот бг.
Цената е била една първоначално, после е качена спрямо първоначалната януари-с 5% , март- с 10% -тухлена пломба за основен ремонт.При друг брокер започва с още по-висока и скоро е смъкната с 5%
 За мен и първоначалната цена е...безумна. Може би залагат на глада за имоти. Та, понеже не сме на зор след оглед ако наистина ни допадне мисля да си дадем въз щедрата оферта Simple Smile, която е различна и вече да си прецени.

# 39
Васиту , давате си офертата, ако искат я приемат. Купували сме имот за 40К, обявен за 49к.
Казахме си условията- сделка до 2м, без брокер, парите по банков път И продавачите се съгласиха
Абе Penkoman да не си взел да се вихриш и във ФБ или имаш последователи.  Някой в групата Варна пота за ресторант без котки и кучета, и думите му много напомнят твоя изказ Simple Smile

# 40
Здравейте, какво ще кажете за Кайсиева градина, може ли да се каже компромисен вариант на Младост?

# 41
  • Варна
Компромисният вариант на Младост 1 и 2 са съответно Възражданията които са над тях. Кайсиева е компромисен на Възраждане. Владиславово си е някаква друга боза, там не ги знам... Виница е компромисен на Св.Св.Константин и Елена и Бриз ако така ще ги определяме.

# 42
Задавам така въпроса, защото в Младост и Възраждане общо взето не се предлага нищо читаво, ставащо за живеене без основен ремонт, а в Кайсиева градина има няколко, които се предлагат от старите панели. Излизат около 2000 евро на квадрат, много ми се вижда.

# 43
Задавам така въпроса, защото в Младост и Възраждане общо взето не се предлага нищо читаво, ставащо за живеене без основен ремонт, а в Кайсиева градина има няколко, които се предлагат от старите панели. Излизат около 2000 евро на квадрат, много ми се вижда.

Трошево ви е другият вариант, много по-възможно е да се намери нещо готово за живеене, а и кварталът предлага подобни удобства като Младост - пазарчета, училища, ДГ, супермаркети. Единствено бих препоръчала “краищата” на квартала, защото средата е ужас откъм паркиране и всяка бивша къща е кооперация

# 44
  • Варна
Според мен в тази посока на северозапад към Владиславово от някакъв момент нататък, ако не си на пешеходно разстояние поне до широк център, няма особено значение в кой точно квартал си и дали ще се возиш 3 спирки повече в автобуса или ще шофираш още 3 светофара до вкъщи. Всичките квартали в него район са що годе еднакво уредени. Може би младостите са една идея по-добре откъм медицински центрове и училища, но и цените са една идея по-високи. За където ви стигнат парите, там купувайте.

Общи условия

Активация на акаунт