Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 42 883
  • 888
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
За водна криза се говори от много време. И нямам предвид само водата от ВиК, ами изобщо. Токът е лесен - там поне има варианти за ВЕИ-та.

# 736
Аспарухово и всичко след него на юг.Да не мислиш, че има 100 водопровода

Очаквано - проблеми с водо-/електроснабдяването на юг от Галата (Прибой, Фичьоза, Рактника, Черноморец) има от десетилетия, а след всичкото това застровяване се изостриха още повече.
Галата,  и по-специално м-ст Прибой получават вода от два водопрода: от Паша дере и от Аспарухово.

# 737
  • 2860 км северно от Екватора
Ами да връщат гражданството ...и без това се напълни с идиоти тоя град.
То варненци се изнесохме. А идиотите идват от села без водопровод и канализация, та им е супер "у Варна".

# 738
  • Варна
Абе ние сме още на ниво, че не може да се говори по телефона докато шофираш..., маймуни да бяха щяха да се научат, масово гледам го правят, вече явно hands free не са на мода

# 739
Какво ви е мнението за Дежа вю 2 ? Имате ли някаква информация?
Миналата година ходих да гледам там един тристаен апартамент, но не ми хареса че се падаше точно до аспирациите на магазин Jumbo. Стаите също бяха малки. Беше на цена около 120к евро. 
Според мен и има забавяне доста на акт 15 и акт 16.  Сграда Deja Vu 1 първа копка е била август 2022г. и все още не е завършена. Почти 4 години.

# 740
  • Варна
Далеч от аспирации, вентилации и други такива, както и блокове с магазини с аспирации, вентилации и други такива по цялото им протежение. Там освен от шума ще имате проблеми и с вибрациите.

# 741
За какво пречупване говорим? Свърши водата в България и няма достатъчно за колосалното население от 6 милиона. Или тока свърши за мегаполиса от 400 хил. Не е това проблема. Липсата на визия, алчността и недалновидността са проблемите.

# 742
От край време във Варна ден година храни. Един кмет не е имало, който да мисли за бъдещето на града.

# 743
Ток и вода все ще докарат, улици все щв направят, обаче отстояния от сградите никога няма да има.. Пфф, ходих пак над Гюрлата до Терапията, баси как живеят там хората, то няма улуца, има някаква пътечка и сгради направо на улицата, даже на места се минава през дворове .. Малко дете да се прибере от учулище или майка с количка да слезе пеша до Лидл и да се върне е цяло приключение

# 744
Без пари ли ги дават там апартаментите, че толкова ново строителство има? Района е много кофти там.

# 745
  • Варна
Нищо му няма на района сам по себе си като географско разположение. Беше повече от ясно, че вилна зона, която граничи непосредствено с гъсто населен и застроен квартал, ще има същата съдба.

# 746
Не харесвам района на терапията.
Да ми подаряват там не бих взела.

# 747
преди време бях на оглед там в комплекс "Хоризонти" на Хоум ту ю.На картинка бе голям луксозен комплекс с огромно вътрешно пространство между сградите.На място се оказа че това вътрешно пространство е заето 3-4 стари къщурки които ще си останат там защото са частни.Беше хем смешно, хем трагично!Отвратително място като район!

# 748
Здравейте, къде, в коя група или сайт освен imot.bg, мога да публикувам частна обява за продажба на апартамент и да се надявам да я видят частни лица, а не да ми звънят само брокери? Става въпрос за апартамент във Варна.

# 749
Здравейте, къде, в коя група или сайт освен imot.bg, мога да публикувам частна обява за продажба на апартамент и да се надявам да я видят частни лица, а не да ми звънят само брокери? Става въпрос за апартамент във Варна.
Bazar. bg, OLX, alo.bg и Facebook има няколко групи за продажби на апартаменти. За тези се сещам аз.

Общи условия

Активация на акаунт