iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 137

• 26 775
  • 630
  •   1
Отговори
# 105
Имам една опаковка МSМ, ама голяма горчилка бе! Не съм пилa по-гoрчиво нещо! Дали всички, които са на прах са така? Разсъждавам, понеже за някои аминокиселини се коментираше, че горчат, но те са нищо в сравнение с това чудо. Не знам как го пият другите хора!

# 106
  • София
Денис, много благодаря!

А дали има и добър желязо съдържащ продукт?

# 107
Ехааа, цял месец ще са промоциите.
Ще имам време да мисля.

# 108
  • София
Имам една опаковка МSМ, ама голяма
Скрит текст:
горчилка бе! Не съм пилa по-гoрчиво нещо! Дали всички, които са на прах са така? Разсъждавам, понеже за някои аминокиселини се коментираше, че горчат, но те са нищо в сравнение с това чудо. Не знам как го пият другите хора!
Да, МСМ горчи. Приемай по-ниска доза, с повече вода. По принцип, бързо се развива толерантност към тази горчивина, но предполагам, че не се отнася за всички.
Може да добавиш малко вит. С ( прах), малко лимонов сок или щипка сол... поне докато свикнеш с вкуса.
Друг трик е, след като го изпиеш да пиеш и чиста вода.

# 109
  • Тра-ла-ла
През целия септември ли ще са намалени едни и същи избрани продукти?! Или всяка седмица ще са различни?

Като гледам почти нищо от списъците ми и досега купувано не го хваща кода 😬

# 110
    • Berlin
    Как виждате сега дали ще е намалено? Аз не виждам при мен, иначе това получих на мейла:
    “ iHerb’s 29th Anniversary Pre-Sale Is LIVE!
    To kick it off, enjoy 29% off 400+ trusted brands from now through the entire month of September.
    That's right! Fill your cart with all your favorite wellness goodies from brands like Doctor’s Best, Swanson, Nature’s Way, MaryRuth’s, Force Factor, Lawry’s, SheaMoisture, and so much more.
    29% Off Savings Every Day on 400+ Trusted Brands”

Моят код - DCN033

# 111
    • Тра-ла-ла
    При мен кодът е от вчера и автоматично се зарежда в количката

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 21:31 от Джулая

# 112
    • София
    denizara
    Ето предложения за Желязо:
    https://bg.iherb.com/pr/country-life-easy-iron-25-mg-90-vegan-capsules/17369
    https://bg.iherb.com/pr/thorne-iron-bisglycinate-60-capsules-25- … per-capsule/52838
    - приема се на гладно, с вода, 2-3 ч. преди хранене и кафе

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 21:41 от denis©

# 113
    На мен желязото на Кънтри лайф не успя да повиши хемоглобина и желязото. Хем пиех по 2 хапчета наведнъж, нагладно. Мисля да опитам с това https://bg.iherb.com/pr/superior-source-just-women-iron-25-mg-90 … lve-tablets/85919

# 114
    • София
    На мен желязото на Кънтри лайф не успя
    Скрит текст:
    да повиши хемоглобина и желязото. Хем пиех по 2 хапчета наведнъж, нагладно. Мисля да опитам с това https://bg.iherb.com/pr/superior-source-just-women-iron-25-mg-90 … lve-tablets/85919
    Това е продукт, по мои наблюдения, който много успешно повишава и поддържа добри нива при бременните, а аз общувам и следя много от тях, от години. Възможно е, при теб да няма ефект, но ако все пак, не успяваш да поддържаш добри нива, редно е да се консултираш с Хематолог ( няма да изброявам причини, за да не те притеснявам излишно). Преразгледай и храненето си, начина на прием и т.н. фактори от които зависи усвояването на желязото... дефицити - напр. на вит.Д, В12, цинк, селен ... пускай винаги целия т.н. железен панел.
    Има заболявания, при които желязото и хемоглобина остават перманентно ниски ( напр. възпаления, онкозаболявания...)
    Дано, проблемът при теб да е просто от усвояването или самата добавка. Peace
    ПП.
    Хематолог

# 115
    • София
    Здравей, Денис,
    Препоръчваш ли този продукт:
    Ultimate Omega Junior,  Ages 6+, Strawberry, 90 Mini Soft Gels (340 mg per Soft Gel)
    Благодаря!

# 116
    здравей Денис, може ли да ми препоръчаш Б-12 и каква доза вит Б-12 трябва да приемам, за да се повиши Б-12-то.
    Скрит текст:
    Пуснах изследвания около 20 дни след като спрях да приемам витамини. Пиех мултивитамини , в които има Б-12: 100mcg, но моето Б-12 излиза някъде 330 pmol/L (референтните са от 145 до 569). Явно с тези витамини не се повишава много. А на опаковката им пише, че 100mcg са 1667% D/V ...

# 117
    Имам една опаковка МSМ, ама голяма горчилка бе! Не съм пилa по-гoрчиво нещо! Дали всички, които са на прах са така? Разсъждавам, понеже за някои аминокиселини се коментираше, че горчат, но те са нищо в сравнение с това чудо. Не знам как го пият другите хора!
    Горчив е , но се свиква , разтварям го в малко вода , изпивам го и после 1 чаша вода и готово . Другият вариант е да го пълниш в празни капсули , но си е играчка .

Код за отстъпка HZW6006

# 118
    Здравей, Денис. Боря се с по-тънка лигавица от обичайната. Можеш ли да ми посочиш кои добавки точно влияят на дебелината и как да се приемат, съответно кога да се правят паузи. От 2 месеца пия ударно витамин Е по 2 на ден /до преди това по 1/ от този, който препоръчваш за качество на яйцеклетките. Пия и всички останали, които си ми посочила от много време като правя паузи. Лекарят иска да направим хистеро с надраскване, ако продължава така според него причината е абразиото, но то беше 2023 г.

# 119
    Здравей, Денис! Благодаря за целия труд, който полагаш в темата.
    Харесала съм следните продукти за подобряване качеството на яйцеклетките. Имам ИР и ГД по време на бременността си. Родих преди 4м и се подготовям отдалеч за следваща бременност и искам да се "заредя" с добавки, които да пия след като ми приключи лечението за ДВТ. Моля за мнение за следните продукти:
    -  Natural Factors Womensense®, OvaSense™, 4.55 oz (129 g) - единственото, което съм приемала и преди
    - Nutricost Evening Primrose Oil, 1,300 mg, 120 Softgels
    - Doctor's Best Stabilized R-Lipoic Acid , 200 mg, 60 Veggie Caps
    - Swanson NAC, 600 mg, 100 Vegan Capsules
    - Doctor's Best High Absorption CoQ10, 100 mg, 120 Softgels
    - Prohealth Longevity Trans-Resveratrol Plus, 1000 mg 60 Capsules

Благодаря от сърце!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 19:19 от Мануна

Общи условия

Активация на акаунт