iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 137

• 30 702
  • 698
  •   2
Отговори
# 690
КОДА ти и под тях веднага се вижда какво имаш като rewards
Имам спечелена сума от оставени ревюта. Но не виждам бонус за използван персонален код, а приятелка твърди, че го е ползвала.

# 691
  • София
Възможно е, след въвеждането на твоя код, да е отворила линк или снимка-линк. Така се прикачва натрапен код, който измества твоя код.
Ако и пускаш линкове през бгмама, те се зареждат с техни кодове (на бгмама).
Отвориш ли линк от бгмама - на теб веднага ти се прикачва натрапен код - т.е. възможно е да не си изпратила чисти линкове (ако ги пускаш на мейл, ФБ и т.н.)

# 692
  • Berlin
След като го е въвела, излязло ли е някакво съобщение? Можем само да гадаем какво е станало.

# 693
О, нищо не съм ѝ пращала с линкове. Просто ѝ казах след кода за отстъпка, който ще ползва да напише и моя персонален код. Както и да е. Интересно ми беше дали бонусите по някакъв начин са разделени на такива от ревюта и такива от персонални кодове.

# 694
Интересно ми беше дали бонусите по някакъв начин са разделени на такива от ревюта и такива от персонални кодове.

Ами, да, срещу всеки спечелен бонус си пише от какво е. Peace Примерно, ако някой е ползвал кода ти, си пише "Referral". Но иначе, се виждат на едно място - в графа "Rewards".

Код за отстъпки: CWG5069

# 695
Това не го знаех и за това попитах. Най- вероятно приятелката не е направила нещо както трябва. Следващия път ще бъдем по- внимателни.

# 696
Желязо и магнезий пиех на отстояние, не е в това проблемът.

# 697
А пропускливи черва и проблеми със стомаха като цяло.

# 698
За това се замислих и аз. И все пак искам да сменя формулите и ще изчакам мнението на Денис.

Общи условия

Активация на акаунт