iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 137

• 24 913
  • 569
  •   2
Отговори
# 345
  • In the jungle out there..
Здравейте. Моля да ми препоръчате добавка против косопад за 19 годишен младеж. Косата му отгоре на темето е видимо оредяла и изтъняла през последната 1 година. Четох, четох и много се обърках - Омега 3, цинк, биотин, витамини а, е, д3... Иска ми се да е комбинация в 1, най-много 2 продукта, тъй като не мога да го преследвам с шепа хапчета 3 пъти на ден. Достатъчно му е досадно да редува шампоани, маски, серуми.... Мъж е все пак Stuck Out Tongue Closed Eyes Бих се радвала ако споделите опит с така популярния Тривитаминол и производните му шампоани.
П.П. Няма плешиви мъже и в двете фамилии.

Благодаря!

# 346
1$ за ревю се дава на продукти, които са закупени до преди 6 месеца.

код за отстъпка - BBQ316

# 347
1$ за ревю се дава на продукти, които са закупени до преди 6 месеца.

Не, абсурд, нищо вярно няма в това. Simple Smile

Почти всички продукти, за които пиша ревюта и получавам долари, са купени преди 1-3 г.

# 348
Аз съм писала ревюта на продукти закупени преди 7-8 години Satisfied

# 349
  • Berlin
Има и кодове, които могат да се ползват извън големия код в момента, напр. за продуктите на CGN има 2 кода в зависимост от големината на поръчката (справка - 1ви пост). Ако някой прави поръчка само с такива продукти, може да се възползва.

Чакам намаление на спортни добавки и електролити, мисля да се запася този път за до следващия септември.Relaxed

Моят код - DCN033

# 350
Чакам намаление на спортни добавки и електролити, мисля да се запася този път за до следващия септември.Relaxed

Моят код - DCN033

Би ли споделила от кои продукти в тази област си използвала и си доволна?

# 351
Момичета, този продукт - https://de.iherb.com/pr/now-foods-sports-whey-protein-isolate-un … -lbs-2-268-g/1160 - конкретно в разфасовката от 2.27 кг, ми го дава непозволен за доставка, както до България, така и до Германия. Така ли е и при вас? И защо? Flushed

На "Nutricost" протеинът (със същото тегло) мога да си го поръчам без проблем.

# 352
  • София
Здравейте. Моля да ми препоръчате добавка против косопад за 19 годишен младеж. Косата му отгоре на темето е
Скрит текст:
видимо оредяла и изтъняла през последната 1 година. Четох, четох и много се обърках - Омега 3, цинк, биотин, витамини а, е, д3... Иска ми се да е комбинация в 1, най-много 2 продукта, тъй като не мога да го преследвам с шепа хапчета 3 пъти на ден. Достатъчно му е досадно да редува шампоани, маски, серуми.... Мъж е все пак Stuck Out Tongue Closed Eyes Бих се радвала ако споделите опит с така популярния Тривитаминол и производните му шампоани.

Благодаря!
Здравей!
Ето няколко предложения, разгледай ги:
https://bg.iherb.com/pr/country-life-maxi-hair-for-men-60-softgels/46317
https://bg.iherb.com/pr/davinci-laboratories-hair-effects-90-capsules/105681
https://bg.iherb.com/pr/lifeseasons-therapeutics-hair-gro-r-60-v … g-capsules/146669
- при по-силен и продължителен косопад, добавките се приемат поне 6 месеца
- може да ползвате различни продукти през това време, след като не е установена причината
Редно е да се консултирате с дерматолог, андролог, ендокринолог... Проверете всички базови хормони, ЩЖ, тест за ИР... дефицити на вит. и минерали... Ако спортува - добавките които приема...
За Тривитаминол - ползвала съм го и съм била много доволна ... все още, понякога си правя маска на косата ползвайки този състав, но с обикновен вит. А, Д и Е ( не високите дози) - най-вече защото косата става много хубава и добре хидратирана.
Има теми за маската с Тривитаминол - попитай там за повече отзиви.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 16:07 от denis©

# 353
Гърненце, на мен ми пише "This product is no longer available", за локация България.

# 354
Да, мерси, точно това се чудя какво означава и защо продуктът не може да бъде ship-нат нито до Б-я, нито до Германия. Thinking
Много неприятно, защото ще ми се наложи да купувам от по-малките разфасовки изолат, а са ми необходими големи, за да ми стигнат за много време напред.

# 355
Да не би да има някакви ограничения за тежест на брой продукт? Разсъждавам си просто. Не ми идва друга възможна причина на ум.

# 356
Продукт с аналогично тегло мога да го поръчам без проблем, та явно не е това. Simple Smile

Нищо, де, аз просто исках да проверя дали нещата стоят по същия начин и при останалите от вас, за да съм сигурна, че не е някакъв бъг при мен.
Щом не е, ще поръчвам от по-малките опаковки, и така. Simple Smile Нямам особен избор.

# 357
  • София
Гърненце, на мен ми пише "This product is no longer available", за локация България.
Няма да се предлага повече от сайта, това означава

# 358
Целият надпис е: "This product is not available in your region.", което не значи, че не се предлага по принцип, а просто не се ship-ва до държавата, която си задала.

Когато даден продукт вече не е част от асортимента на сайта, пише, че е "Discontinued".

Различни неща са просто.

Код за отстъпки: CWG5069 (въвежда се последен).

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 22:48 от Гърне без похлупак

# 359
  • In the jungle out there..
Здравейте. Моля да ми препоръчате добавка против косопад за 19 годишен младеж. Косата му отгоре на темето е
Скрит текст:
видимо оредяла и изтъняла през последната 1 година. Четох, четох и много се обърках - Омега 3, цинк, биотин, витамини а, е, д3... Иска ми се да е комбинация в 1, най-много 2 продукта, тъй като не мога да го преследвам с шепа хапчета 3 пъти на ден. Достатъчно му е досадно да редува шампоани, маски, серуми.... Мъж е все пак Stuck Out Tongue Closed Eyes Бих се радвала ако споделите опит с така популярния Тривитаминол и производните му шампоани.

Благодаря!
Здравей!
Ето няколко предложения, разгледай ги:
https://bg.iherb.com/pr/country-life-maxi-hair-for-men-60-softgels/46317
https://bg.iherb.com/pr/davinci-laboratories-hair-effects-90-capsules/105681
https://bg.iherb.com/pr/lifeseasons-therapeutics-hair-gro-r-60-v … g-capsules/146669
- при по-силен и продължителен косопад, добавките се приемат поне 6 месеца
- може да ползвате различни продукти през това време, след като не е установена причината
Редно е да се консултирате с дерматолог, андролог, ендокринолог... Проверете всички базови хормони, ЩЖ, тест за ИР... дефицити на вит. и минерали... Ако спортува - добавките които приема...
За Тривитаминол - ползвала съм го и съм била много доволна ... все още, понякога си правя маска на косата ползвайки този състав, но с обикновен вит. А, Д и Е ( не високите дози) - най-вече защото косата става много хубава и добре хидратирана.
Има теми за маската с Тривитаминол - попитай там за повече отзиви.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Много благодаря! Според вас кои дефицити би следвало да тестваме - четох, че желязодефицитна анемия би могла да предизвика изтъняване/оредяване (дифузен косопад), какъвто е неговият случай. Няма типичното олисяване на челото и темето. Спортува умерено, не приема добавки.

Общи условия

Активация на акаунт