iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 137

• 23 113
  • 531
  •   3
Отговори
# 525
Ама не поръчвайте с бг пощи.

# 526
Ох, като гледам коментарите напоследък и нещо се демотивирам да поръчвам. Едно, че доста време се чака, и друго, че трябва да следя, тръпна и прочие дали изобщо ще пристигне нещо. Язък за намаленията, дето се вика Sad
Тя грешката си е моя че не съм видяла че е с пощите, със Спиди никакъв проблем не съм имала. А тези които поръчват до превозвач вече не знам, явно като видят много поръчки за един и същ адрес и ги отказват че са им съмнителни. Но реално почти няма причина да си го причинява това нещо човек, като могат Спиди да си му донесат поръчката. Евентуално ако нещо не де доставя у нас а да може това да се заобиколи с превозвача, но това не е масовият случай а изключения.

Оплакваме се тия дето сме срещнали проблем, една шепа. Другите дето всичко им е наред не се оплакват Grinning

# 527
Но реално почти няма причина да си го причинява това нещо човек, като могат Спиди да си му донесат поръчката.

Всъщност, има причина. Цената е по-ниска. В определени случаи - значително.

# 528
Всеки си смята и преценява за себе си кое му е изгодно.Аз съм от малък град и няма офис на превозвач.Парите,които ще спестя от по-малкото ДДС до Германия ще ги дам за куриер от превозвача до мен.Та на мен не ми е изгодно.
Моите поръчки от началото на кампанията дойдоха бързо и безпроблемно.

# 529

Всъщност, има причина. Цената е по-ниска. В определени случаи - значително.

Ама при Спиди е безплатно.

Денис, може ли таблетки хлъзгав бряст и масло от риган да се приемат 30 минути преди хранене заедно? Дали биха си пречили.
Нещо ихерба ме бави, давам снимка от друго място. Този риган.

За вит. Е и А да припомниш само, нали след храна се взимат и може заедно?

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 07:38 от Елора

# 530
  • София

Денис, може ли таблетки хлъзгав бряст и масло от риган да се приемат 30 минути преди хранене заедно? Дали
Скрит текст:
биха си пречили.
Нещо ихерба ме бави, давам снимка от друго място. Този риган.

За вит. Е и А да припомниш само, нали след храна се взимат и може заедно?
Ako e същият продукт - може на един прием... защото табл. са с ентерично покритие.
Ако все пак няма ефект - трябва първо да е маслото от риган и след поне 40 мин - Хлъзгав бряст.
Вит. А и Е - на един прием, след по-мазно хранене

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 07:51 от denis©

# 531
  • София
До днес ли е глобалния код -29%?

Общи условия

Активация на акаунт